reklama
Aylin a będziesz dla małej gondole montować na dole? Ja póki co odpuszczam podwójny wózek. Kupiłam buggyboard ta deskę co się montuje na dole wózka i starszak może jeździć na stojąco. Zobaczymy jak się będzie sprawdzać.
Pat hahaha termometr co raz działa raz nie. Niezły szpital
Anemonne to że mały po mm dłużej śpi to raczej dlatego że mm jest dużo bardziej ciezkostrawne niż twoje mleko i dłużej jest w żołądku a nie dlatego że nie masz wystarczająco dużo mleka.
Karina supermanko
Vesunna ja tak robiłam z Laurą że nie dawałam jej butli i jak miała pół roku i już jadła stałe pokarmy i chciałam ją dopajac bo to lato było to w ogóle nie kumala jak butelkę zassac kilka dni z nią walczyłam ale w końcu załapała.
Pat hahaha termometr co raz działa raz nie. Niezły szpital
Anemonne to że mały po mm dłużej śpi to raczej dlatego że mm jest dużo bardziej ciezkostrawne niż twoje mleko i dłużej jest w żołądku a nie dlatego że nie masz wystarczająco dużo mleka.
Karina supermanko
Vesunna ja tak robiłam z Laurą że nie dawałam jej butli i jak miała pół roku i już jadła stałe pokarmy i chciałam ją dopajac bo to lato było to w ogóle nie kumala jak butelkę zassac kilka dni z nią walczyłam ale w końcu załapała.
Ostatnia edycja:
Nie no a chyba zwariuje eszce chyba kolki bo 3 dzień z rzędu masakryczne marudzenie po kilka godzin wieczorami. I tylko rączki. Z mlodym zero problemów a tu ciągle jakieś cyrki
Sataga, bo to tak dla równowagi ;-)
Ja też tak mam. Z pierwszą córą zero problemów, nie płakała nawet jak głodna była, a jak płakała to wiadomo było, że coś poważnego.(gorączka, zapalenie, albo cóś) na szczęście zdarzyło się raz czy dwa.
A teraz masakra jakaś, ta ciągle płacze, czasem nie wiem o co, bo nakarmiona przewinięta, opatulona kocykiem, bujana na mamy rączkach, a jej i tak coś nie pasuje :'(
A mi coś z piersią się zrobiło chyba jakiś zastój, niby pierś opróżniona i małą przystawiałam nawet kilka razy, ale cały jej bok mnie boli, straszny ból nie mogę ręką ruszać, żeby piersi nie poruszyć, mleko niby leci normalnie, nie wiem co robić
sataga
Fanka BB :)
Coraz bardxiej utwierdzam się w przekonaniu ze nigdy więcej jedyny plus całej tej sytuacji to to że waga leci w dół jak szalona.
No i dziewczyny trzymajcie kciuki bo młoda od wczoraj na cycu (sztuczne wypluwala) i na rzie odpukać jest ok! Może damy rade się karmić normalnie a to tylko przejściowe problemy były.
No i dziewczyny trzymajcie kciuki bo młoda od wczoraj na cycu (sztuczne wypluwala) i na rzie odpukać jest ok! Może damy rade się karmić normalnie a to tylko przejściowe problemy były.
Doli wzięłam pachnąca kąpiel wieczorem a przed chwila włosy umylam yeah!
Padam na twarz dziewczynki!
Karina domyslam sie, ze nosisz Emilke..? juz doczytałam, ze kamienie targasz, wariatka!
Doli a ja nie zjadlam nic słodkiego
Hehe moj wczoraj po kapieli przyszedł sobie popatrzeć i marudzi zebym cos pocwiczyla tylko ale z wagi mie spadała. Oszalał! Jak ja mam 8kg do zrzucenia!!
Padam na twarz dziewczynki!
Karina domyslam sie, ze nosisz Emilke..? juz doczytałam, ze kamienie targasz, wariatka!
Doli a ja nie zjadlam nic słodkiego
Hehe moj wczoraj po kapieli przyszedł sobie popatrzeć i marudzi zebym cos pocwiczyla tylko ale z wagi mie spadała. Oszalał! Jak ja mam 8kg do zrzucenia!!
Ostatnia edycja:
Baby - popatrz na espiro Magic. Spacerowka, sklada sie jak kanapka. Duza budka, rozkladane oparcie na plasko. Minus to maly kosz na,zakupy. Za to lekka.
Szaj w ja lubię odchylane od góry. Bluzki. A karmie i w domu i ba miescie
Mila - w tym kokonie na razie będzie jeździć. Potem przejdzie na, dol. Dlatego kupiłam model verve bo ma to oparcie odchylane do drzemek. U mnie ta dostawka by sie na razie nie sprawdziła. Starsza lubi jeździć w wózku. Wiec przynajmniej na rok potrzebuje podwójny. Tym bardziej ze na urlop planujemy jechać. A dwa wózki w bagażniku odpadają.
A i auto będziemy zmieniać....
No właśnie ja mam juz problem z brakiem akceptacji butelki..... Uczę mloda pic ale kiepsko nam to idzie.
Asia - wrzuciłam 2 dni temu filmik jak rozpoznać placz niemowlaka. U Tysi mi się sprawdzali. U Jagodzianki nie bo paskuda nie płacze. Tylko jęczy.... A może masz zatkany kanalik??? Idź przed karmieniem pod gorący prysznic - tak z 15 minut ( lub oklad) nakarm i po zrób oklad zimny (pampers namoczony do lodówki) . Mi to pomoglo. A jaja ulga jak puścili..
Lei ja mam casualplay (moja milosc) a dokladnie to 1.5 tego wózka bo rama w pierwszym poszla i kupiłam za 100 zl drugi z popdutym przednim kolem. Man espiro Magic. No i teraz p&t....
Szaj w ja lubię odchylane od góry. Bluzki. A karmie i w domu i ba miescie
Mila - w tym kokonie na razie będzie jeździć. Potem przejdzie na, dol. Dlatego kupiłam model verve bo ma to oparcie odchylane do drzemek. U mnie ta dostawka by sie na razie nie sprawdziła. Starsza lubi jeździć w wózku. Wiec przynajmniej na rok potrzebuje podwójny. Tym bardziej ze na urlop planujemy jechać. A dwa wózki w bagażniku odpadają.
A i auto będziemy zmieniać....
No właśnie ja mam juz problem z brakiem akceptacji butelki..... Uczę mloda pic ale kiepsko nam to idzie.
Asia - wrzuciłam 2 dni temu filmik jak rozpoznać placz niemowlaka. U Tysi mi się sprawdzali. U Jagodzianki nie bo paskuda nie płacze. Tylko jęczy.... A może masz zatkany kanalik??? Idź przed karmieniem pod gorący prysznic - tak z 15 minut ( lub oklad) nakarm i po zrób oklad zimny (pampers namoczony do lodówki) . Mi to pomoglo. A jaja ulga jak puścili..
Lei ja mam casualplay (moja milosc) a dokladnie to 1.5 tego wózka bo rama w pierwszym poszla i kupiłam za 100 zl drugi z popdutym przednim kolem. Man espiro Magic. No i teraz p&t....
reklama
Byłam na pobraniu krwi Huberta... Boże..... Ryczałam hehe panie wzięły z rączki z dłoni bo mówią że z palca to i 30 min może kapać a tak to minutka płaczu i koniec
Lei oszzzz ty!! ja sobie zamówiłam lody o smaku bialej czekolady i pistacji hehe
Lei oszzzz ty!! ja sobie zamówiłam lody o smaku bialej czekolady i pistacji hehe