reklama
Doberek!
No ja to nie wiem jak Wy znajdujecie czas na tą produkcję postów! Ja ledwo podczytuję. I to też na raty... Fakt, że w weekend sama bo mój w delegacji... W niedziele gości mieliśmy, a od wczoraj całymi dniami mój znów w pracy... więc z dwójką siedzę sama:-( Ja nie wiem jak to wszystko ogarnę... Mój za ok 3 tyg.emigruje na ok2-3 miesiące :-o Chyba sie pochlastam.... Żeby chociaż w przedszkolu ta ospa się skończyła... Ciągle nowe przypadki...
Dziękuję Kochane za opinie na temat chust!!!! Przyjaciółka pożyczyła mi nosidełko tuli do wypróbowania. Jak mi się sprawdzi to zainwestuję w nie bo z nim szybciej niż z chustą!
Natasza, cudny bujaczek!!!! Przypomnisz jaka to firma???? Pls...
U nas też masakra z ilością pieluszek:/
Doli, współczuję kiszenia w domu!!!!! Serio, można oszaleć :|
No ja to nie wiem jak Wy znajdujecie czas na tą produkcję postów! Ja ledwo podczytuję. I to też na raty... Fakt, że w weekend sama bo mój w delegacji... W niedziele gości mieliśmy, a od wczoraj całymi dniami mój znów w pracy... więc z dwójką siedzę sama:-( Ja nie wiem jak to wszystko ogarnę... Mój za ok 3 tyg.emigruje na ok2-3 miesiące :-o Chyba sie pochlastam.... Żeby chociaż w przedszkolu ta ospa się skończyła... Ciągle nowe przypadki...
Dziękuję Kochane za opinie na temat chust!!!! Przyjaciółka pożyczyła mi nosidełko tuli do wypróbowania. Jak mi się sprawdzi to zainwestuję w nie bo z nim szybciej niż z chustą!
Natasza, cudny bujaczek!!!! Przypomnisz jaka to firma???? Pls...
U nas też masakra z ilością pieluszek:/
Doli, współczuję kiszenia w domu!!!!! Serio, można oszaleć :|
u nas na szczescie jedna kupa dziennie w nocy wogole nie przebieram zeby sie nie rozbudzila pupa sie trzyma bez odparzen wiec luz
Doli tych kup wspolczuje
dzisiaj na wyjezdze bylismy malutka przez prawie caly czas przespala
i jak wrocilismy do domu to po godzinie juz byla taka zmeczona ze az plakala po kapieli
oltoma ja sie zastanawiam wlasnie nad nosidlem ERGO CARRIER
Doli tych kup wspolczuje
dzisiaj na wyjezdze bylismy malutka przez prawie caly czas przespala
i jak wrocilismy do domu to po godzinie juz byla taka zmeczona ze az plakala po kapieli
oltoma ja sie zastanawiam wlasnie nad nosidlem ERGO CARRIER
Babydust, ja zgłupiałam z tymi nosidłami. Chce na pewno ergonomiczne, ale ceny są powalające :-o Wlasnie doczytałam, ze dobre są też womara eco i ich cena w miarę... Gdybym wiedziała gdzie jest dobry sklep z wykwalifikowana w temacie obsługa ....
aneczka1984
Fanka BB :)
Hej!
też nie wiem, jak Wy czas znajdujecie! ja dzisiaj z dwójką, to już w ogóle. ale pogoda cudna, po południu całą rodzinką poszliśmy na plac zabaw, Mała się wyszalała, a Młody z przerwą na karmienie przespał całe wyjście :-)
wzrusza mnie jaka Mała zakochana w Wojtusiu, nawet Wojtek na niego nie mogę powiedzieć, bo mnie poprawia, że to Wojtuś :-) a jak mnie nerwy biorą, to się pyta 'czemu jesteś taka nerwowa?' i mnie rozbraja od razu. słodziak mój!
Mały też czasem płacze, a ja nie lecę, bo nie mogę. jak trochę popłacze, to mu nic nie będzie, ja się nie rozdwoję. ale na razie też noszę, tulam i śpi z nami. my to w ogóle całą rodziną uwielbiamy przytulanki, więc jaki on ma być? :-)
Trzymajcie się dziewczyny i spokojnych nocek!
też nie wiem, jak Wy czas znajdujecie! ja dzisiaj z dwójką, to już w ogóle. ale pogoda cudna, po południu całą rodzinką poszliśmy na plac zabaw, Mała się wyszalała, a Młody z przerwą na karmienie przespał całe wyjście :-)
wzrusza mnie jaka Mała zakochana w Wojtusiu, nawet Wojtek na niego nie mogę powiedzieć, bo mnie poprawia, że to Wojtuś :-) a jak mnie nerwy biorą, to się pyta 'czemu jesteś taka nerwowa?' i mnie rozbraja od razu. słodziak mój!
Mały też czasem płacze, a ja nie lecę, bo nie mogę. jak trochę popłacze, to mu nic nie będzie, ja się nie rozdwoję. ale na razie też noszę, tulam i śpi z nami. my to w ogóle całą rodziną uwielbiamy przytulanki, więc jaki on ma być? :-)
Trzymajcie się dziewczyny i spokojnych nocek!
Kuklaki żadna wyrodna z ciebie ja też nie noszę małej, wiadomo jak nakarmie to biorę ja żeby się odbiło, a wieczorem zasypia na rękach, ale jak lezy spokojnie to nie biorę wolę położyć się obok i pogadać do niej i też jest wtedy spokojna
Asia wro też bym tak pospala a do urodzin trochę daleko
Doli następna wyrodna he he nie oskarzaj się nic złego nie robisz
To ja dopiero wyrodna, dziecko na rękach tylko jak płacze i przy usypianiu wieczorem a tak to nie ma, no i spi w swoim lozeczku w swoim pokoju
Natasza piekna waga bujaczek też
Ja zazwyczaj ubieram w body na długi spodenki bluza jakas i pod kocyk, jak ladnie to cienszy a jak wieje i zimniej to grubszy
Asia wro też bym tak pospala a do urodzin trochę daleko
Doli następna wyrodna he he nie oskarzaj się nic złego nie robisz
To ja dopiero wyrodna, dziecko na rękach tylko jak płacze i przy usypianiu wieczorem a tak to nie ma, no i spi w swoim lozeczku w swoim pokoju
Natasza piekna waga bujaczek też
Ja zazwyczaj ubieram w body na długi spodenki bluza jakas i pod kocyk, jak ladnie to cienszy a jak wieje i zimniej to grubszy
reklama
Kuklaki
Fanka BB :)
Dobry
Pij mleko bedziesz wielki.:-)
Moja dzisiaj prawie wcale nie spala, jadla co chwile, i plakala jak nigdy. Nic nie moglam caly dzien zrobic
No gdzie Myla.
MYLA gdzie jestes? W chuste sie zaplatalas czy co?
Doli niezłe atrakcje ) uwielbiam jak kupa wszędzie
Kurde mam tyle mleka że już nie wiem co z tym robić..
Pij mleko bedziesz wielki.:-)
Moja dzisiaj prawie wcale nie spala, jadla co chwile, i plakala jak nigdy. Nic nie moglam caly dzien zrobic
No gdzie Myla.
MYLA gdzie jestes? W chuste sie zaplatalas czy co?