reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doberek!
No ja to nie wiem jak Wy znajdujecie czas na tą produkcję postów! Ja ledwo podczytuję. I to też na raty... Fakt, że w weekend sama bo mój w delegacji... W niedziele gości mieliśmy, a od wczoraj całymi dniami mój znów w pracy... więc z dwójką siedzę sama:-( Ja nie wiem jak to wszystko ogarnę... Mój za ok 3 tyg.emigruje na ok2-3 miesiące :-o Chyba sie pochlastam.... Żeby chociaż w przedszkolu ta ospa się skończyła... Ciągle nowe przypadki...
Dziękuję Kochane za opinie na temat chust!!!! Przyjaciółka pożyczyła mi nosidełko tuli do wypróbowania. Jak mi się sprawdzi to zainwestuję w nie bo z nim szybciej niż z chustą!
Natasza, cudny bujaczek!!!! Przypomnisz jaka to firma???? Pls...

U nas też masakra z ilością pieluszek:/

Doli, współczuję kiszenia w domu!!!!! Serio, można oszaleć :|

u nas na szczescie jedna kupa dziennie w nocy wogole nie przebieram zeby sie nie rozbudzila :) pupa sie trzyma bez odparzen wiec luz :)
Doli tych kup wspolczuje ;)

dzisiaj na wyjezdze bylismy malutka przez prawie caly czas przespala
i jak wrocilismy do domu to po godzinie juz byla taka zmeczona ze az plakala po kapieli ;)

oltoma ja sie zastanawiam wlasnie nad nosidlem ERGO CARRIER

Babydust, ja zgłupiałam z tymi nosidłami. Chce na pewno ergonomiczne, ale ceny są powalające :-o Wlasnie doczytałam, ze dobre są też womara eco i ich cena w miarę... Gdybym wiedziała gdzie jest dobry sklep z wykwalifikowana w temacie obsługa ....

Hej!
też nie wiem, jak Wy czas znajdujecie! ja dzisiaj z dwójką, to już w ogóle. ale pogoda cudna, po południu całą rodzinką poszliśmy na plac zabaw, Mała się wyszalała, a Młody z przerwą na karmienie przespał całe wyjście :-)
wzrusza mnie jaka Mała zakochana w Wojtusiu, nawet Wojtek na niego nie mogę powiedzieć, bo mnie poprawia, że to Wojtuś :-) a jak mnie nerwy biorą, to się pyta 'czemu jesteś taka nerwowa?' i mnie rozbraja od razu. słodziak mój!
Mały też czasem płacze, a ja nie lecę, bo nie mogę. jak trochę popłacze, to mu nic nie będzie, ja się nie rozdwoję. ale na razie też noszę, tulam i śpi z nami. my to w ogóle całą rodziną uwielbiamy przytulanki, więc jaki on ma być? :-)
Trzymajcie się dziewczyny i spokojnych nocek!

Kuklaki żadna wyrodna z ciebie :) ja też nie noszę małej, wiadomo jak nakarmie to biorę ja żeby się odbiło, a wieczorem zasypia na rękach, ale jak lezy spokojnie to nie biorę wolę położyć się obok i pogadać do niej i też jest wtedy spokojna :)

Asia wro też bym tak pospala ;) a do urodzin trochę daleko

Doli następna wyrodna he he ;) nie oskarzaj się :) nic złego nie robisz

To ja dopiero wyrodna, dziecko na rękach tylko jak płacze i przy usypianiu wieczorem a tak to nie ma, no i spi w swoim lozeczku w swoim pokoju

Natasza piekna waga :) bujaczek też ;)

Ja zazwyczaj ubieram w body na długi spodenki bluza jakas i pod kocyk, jak ladnie to cienszy a jak wieje i zimniej to grubszy

reklama
Dobry

Doli niezłe atrakcje :)) uwielbiam jak kupa wszędzie ;)

Kurde mam tyle mleka że już nie wiem co z tym robić..

Pij mleko bedziesz wielki.:-)

Moja dzisiaj prawie wcale nie spala, jadla co chwile, i plakala jak nigdy. Nic nie moglam caly dzien zrobic:no:

No gdzie Myla.
MYLA gdzie jestes? W chuste sie zaplatalas czy co?

Do góry