reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Witam...dzis bylam na kontroli i jest lepiej, dostalam skierowanie na nadania oraz na usg bo mam bolesci zoladka, goni mnie znow do wc :-( pozniej poszlam na spacer z maluchami i tak mnie spieklo ze mam twarz jak burak!.. wygladam bleee

reklama
Olusia co Ty masz z tym żołądkiem bidulo?!

Czy Waszym dzieciaczkom tez juz wypadają włosy? Mojej sie takie czole wysokie zrobiło hehe, okropny czas, z pierwsza przeżywałam bo wygladała strasznie...teraz tez troche przeżywam bo taka ładna była a teraz zaczyna mojego meza przypominać hehe z tymi zakolami (wybacz kochanie jeśli to czytasz :-D)

Moja cos dzis mało jadła i kupki nie robiła...ide spać juz, szok bo tsk wcześnie sie nie kładę...

Lei nie wiem.. moj zoladek stal siw bardzo wrazliwy a nie jem pieczonego czy smazonego..tzn staram sie nie jesc a jak juz to 2 kesy i koniec.. wiec nie wiem..bol jak bol ale goni mnie do wc i czysci rowno!...no ale miejmy nadzieje ze przejdzie.. mam nadzieje tylko ze nie mam helicobakter

Doli, współczuję wrażeń dzisiejszych... Mnie blizna też bardziej bolała z jednej strony, ciekawe dlaczego, może z jednej strony jakoś bardziej nacinają...

Natasza, super bujaczek!

Oltoma, daj znać, jak się sprawdza to nosidło Tuli i jaki model, ja też się zastanawiam, ale na Tulę jeszcze nie patrzyłam, tylko na Ergobaby zdążyłam, zresztą jeszcze zdecydowana nie jestem, czy kupię coś w ogóle, ale myślę... Chusty się boję, nie ufam swoim umiejetnościom wiązania...

Aneczka, super, ze córcia taka zakochana :-) U nas nawet pies i kot uwielbiają się przytulać, więc nasza rodzinka tak jak Wasza :-D

Olusia, a stosujesz jakieś probiotyki?

A ja się zdecydowałam na nosidło Manduca. Chyba jutro zamówię. Chociaż wyczytałam że nosidelka mimo że ergonomiczne powinno się używać dopiero jak maluch zaczyna siedzieć a tak to sporadycznie bo na kręgosłup nie za dobrze działaja.

Hej.
Ja nie mam na nic czasu. Kiedyś to jak nie pisalam to chociaż csytalam a teraz nawet nie czytam. Niewiem co tu się dzieje w ogóle. Niedlugopotrace wszystkie koleżanki bo mowie ze oddzwonie a nie oddzwaniam bo nie mam kiedy. Mała jak nie na cycu to marudzi a jak juz zasnie to robię wszystko co zdaze...sprzatam,robię obiad itd.

IDE dzis do lekarza z mała bo qysypalo ja na buzce już parę dni temu i nie schodzi.... Taka kaszka pod skora jakby

Lei mojemu nic nie wypada ;-)

do atrakcji u nas w domu doszła wysypka starszego, jest mega obsypany, wszędzie
jak na ospe dosłownie, ale to nie ospa..

chyba reakcja alergiczna..

Aylin wspołczuje! oby szybko minęło!

reklama
Myla mojego tez tak wysypało... Narazie odstawilam nabiał jak nie pomoże to tez do lekarza pojdziemy...

Aylin wspolczuje katarku maluszka...oby szybko przeszło !:)

Olusia tez się meczysz bidulko z tym żołądkiem...:/ zdrowka!:*

U nas nocka całkiem całkiem. Dzisiaj stwierdziłam że będę brała małego do łóżka i jak zasnie to do lozeczka i dzięki temu on zasypial ja tez przysypialam i bo 20min się budzilam i do lozeczka :)

Do góry