reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Aylin biedna Jagodka :(

a ja dzisiaj malej nie odbekalam prawidlowo po jedzeniu o godz 2 w nocy i o 4 malo nie zwymiotowala :( strasznie sie rozplakala a jej sie to nie zdaza :( jednak musze tego pilnowac tylko w nocy lazenie po 20 min mnie dobija :( no ale co sie nie robi

mila no wlasnie tez tak slyszalam z tymi nosidlami a nam bedzie najbardziej potrzebne w lipcu jak w gory pojedziemy i mi w sierpniu jak na dzialce bede sama z dziecmi bo tam kawalek pod gore mamy od samochodu w ktorym bedzie wozek trzymany :/ malz ma problemy zeby urlop dostac :/ mimo ze ma 60 dni do wykorzystania no i nie wiem czy malutka nie jest na to za malutka :/

reklama
Mój też był i jest obsypany ja czasem przemywam wacikiem z octoniseptem to szybciej znikają:)

Aylin współczuje !! I życzę zdrówka!!
My też walczymy z katarem :(

Doli to strach sie z Wami spotykac :D
Bede pod koniec czerwca ;)
A propos prezentow narzekalam ze nic na rocznice nie dostalam... to wczorajszy spozniony prezent kolczyki,lancuszek i perfumy hihihi

tabasia miałam wlaśnie pisać kiedy będziesz haha
dzięki :p
mam nadzieje,że dziś potwierdzi się, że to reakcja na antybiotyk albo orzechy w kremie czekoladowo rozechowym na kanapkach lol
raczej się tym nie zarazisz :p hłe hłe hłe :p

ooo ładną"wyprawke" dostałaś :D

a ja dostałam paczkę z pracy za urodzenie malucha, w szoku jestem bo nigdy nie dawali ;D lol

Wrocilysmy od lekarza.
Takie czerwone na policzkach to po prostu potowki, od przytulania się do cycka...za dużo przy cycku leży.
Taka kaszka pod skora to lojotokowe zapalenie skory którego się nie leczy,ono przekształca się w ciemieniuche.
wracając od lekarza, chyba z godzinę mała darla się w wózku... Masakra... Jak tu wychodzić gdzies

Olusia współczuję i zdrowka życzę

Aylin zdrowka dla małej

Moja wczoraj już o 21.zasnela szok ;)

U mnie to co mała wysypalo to po odstawieniu nabiału chyba trochę łagodnieje

Doli to ty normalnie takie kremy czek. Orzech. Wcinasz ?
To tylko ja tak ostrożnie z tym? ;)

reklama
Aylin biedna Jagodka :(

a ja dzisiaj malej nie odbekalam prawidlowo po jedzeniu o godz 2 w nocy i o 4 malo nie zwymiotowala :( strasznie sie rozplakala a jej sie to nie zdaza :( jednak musze tego pilnowac tylko w nocy lazenie po 20 min mnie dobija :( no ale co sie nie robi

mila no wlasnie tez tak slyszalam z tymi nosidlami a nam bedzie najbardziej potrzebne w lipcu jak w gory pojedziemy i mi w sierpniu jak na dzialce bede sama z dziecmi bo tam kawalek pod gore mamy od samochodu w ktorym bedzie wozek trzymany :/ malz ma problemy zeby urlop dostac :/ mimo ze ma 60 dni do wykorzystania no i nie wiem czy malutka nie jest na to za malutka :/

Babydust, współczuję problemów męża z urlopem, niestety też tak miałam w swojej pracy, o każdy dzień walka, a za 2014 jeszcze ani jednego dnia nie wykorzystałam. Biedna Basia, Małgosi czasem przy kichnięciu zdarza się rozpłakać...

Tabasia, super prezenty :-)

Myla, ciemieniucha na twarzy może być? i co wtedy, jak się jej pozbyć? Wyczesuję włoski Małgosi, oglądam ją i ciągle się boję, że pojawi się ta ciemieniucha, jak to się zaczyna? wczoraj kilka takich białych małych kropek na włoskach zauważyłam jakby łupież :(

Do góry