reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Hejka :)

Babydust widze po poscie mega pozytywna energie :) super!

Doli ja Cie rozumiem... ooo i pani matka pomaga? Szok :D

Milia moja nie ma problemow ze ssaniem a je czesto 30 minut. Ciekawe z tym odbekiwaniem. Ja biore bo czasem jak beknie to jak chlop az sie dziwie hihihi

Szaj ladnie pospalyscie :)

Mila chyba faktycznie kolka bo dalam krople plus cieple oklady i po 2h nawet sie uspokoila :)
Ladnie przespala nocke.
Ale co?! Pampers przeciekl po ledzeniu o 5 rano i przebieranie :( ja juz NIE WIEM CO JEST GRANE!!!! KAZDA kupa przecieka :///// musi dzis m inne pieluchy kupic.

Ide cos zjesc bo gwiazdka zaraz wstanie glodna :) starszy siedzi i oglada. U nas wichura i nici ze spaceru raczej...

reklama
Doli co Ty sie tak kisisz w domu Ty ogórku ;-) a mówiłam lekki wozek kupic!

Ja moja uwielbiam tulic ale czasem potrzebuje czasu dla siebie czy starszej...

Lei kisze się bo Mateusz jest na antybiotyku z zapeleniem płuc.. a jestem sama z nimi
wozek to nie problem, mój jest lekki i spokojnie daje radę :-)

Tabasia mój pierdzi i beka jak stary :szok::-D może za słabo zapinasz? u nas wczoraj 4 razy przeciek- a tak chwaliłam, ze nie ma hahaha bo za lekko pieluche zapinałam

Doli a M jezdzi do pracy samochodem? Bo ja mam swojego gracika pod blokiem stelaz w bagazniku aby gondole z malym znosze. No ale mamy dwa auta wiec mam luz.

Moj dzis od ok 1 w nocy niespokojny. Wszystko nerwowo. Pobudki co chwila z wielkim płaczem

Tabasia no to nie wiem hmm
ja mam z pampersa ale też z rossmana i różnicy nie widze na te 2 -3 godz założenia.. lol

ja wczoraj przebralam chyba z 30 pieluch
ja pierdziele pójdziemy z torbami.. jak nie kupa to kupo-smuga albo mega kupa albo siki ..

marela dzięki za troske ;-)

Tabasia, specjalistką nie jestem, ale wydaje mi się, że jeśli dziecko je spokojnie i nie łyka powietrza, nie ma refluksu, to nie na się co odbijać. Nigdy też nie układam Małgosi po jedzeniu na wznak, zawsze na boczku. Na razie problemów z tym nie mamy.

Milia ja Laury też nigdy nie odbijałam. Wiktor je dużo bardziej łapczywie i łyka sporo powietrza więc go odbekuję po jedzeniu, ale tylko w dzień, w nocy nie mam siły i nie chcę go rozbudzać, więc po prostu po jedzeniu tak jak ty, trzymam go jeszcze z 15 minut po kątem 45 stopni i jest dobrze.

Doli wyrodna matko :p coś ty, mój też czasem popłacze jak akurat robię coś ze starszą. przy dwójce to nieuniknione. inaczej się nie da.

u nas też dziś mega przeciek był, ale to dlatego że 2 dni kupy nie było.

reklama
Do góry