reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Hejka :)

Babydust widze po poscie mega pozytywna energie :) super!

Doli ja Cie rozumiem... ooo i pani matka pomaga? Szok :D

Milia moja nie ma problemow ze ssaniem a je czesto 30 minut. Ciekawe z tym odbekiwaniem. Ja biore bo czasem jak beknie to jak chlop az sie dziwie hihihi

Szaj ladnie pospalyscie :)

Mila chyba faktycznie kolka bo dalam krople plus cieple oklady i po 2h nawet sie uspokoila :)
Ladnie przespala nocke.
Ale co?! Pampers przeciekl po ledzeniu o 5 rano i przebieranie :( ja juz NIE WIEM CO JEST GRANE!!!! KAZDA kupa przecieka :///// musi dzis m inne pieluchy kupic.

Ide cos zjesc bo gwiazdka zaraz wstanie glodna :) starszy siedzi i oglada. U nas wichura i nici ze spaceru raczej...

reklama
Doli co Ty sie tak kisisz w domu Ty ogórku ;-) a mówiłam lekki wozek kupic!

Ja moja uwielbiam tulic ale czasem potrzebuje czasu dla siebie czy starszej...

Lei kisze się bo Mateusz jest na antybiotyku z zapeleniem płuc.. a jestem sama z nimi
wozek to nie problem, mój jest lekki i spokojnie daje radę :-)

Tabasia mój pierdzi i beka jak stary :szok::-D może za słabo zapinasz? u nas wczoraj 4 razy przeciek- a tak chwaliłam, ze nie ma hahaha bo za lekko pieluche zapinałam

Doli a M jezdzi do pracy samochodem? Bo ja mam swojego gracika pod blokiem stelaz w bagazniku aby gondole z malym znosze. No ale mamy dwa auta wiec mam luz.

Moj dzis od ok 1 w nocy niespokojny. Wszystko nerwowo. Pobudki co chwila z wielkim płaczem

Tabasia no to nie wiem hmm
ja mam z pampersa ale też z rossmana i różnicy nie widze na te 2 -3 godz założenia.. lol

ja wczoraj przebralam chyba z 30 pieluch
ja pierdziele pójdziemy z torbami.. jak nie kupa to kupo-smuga albo mega kupa albo siki ..

marela dzięki za troske ;-)

Tabasia, specjalistką nie jestem, ale wydaje mi się, że jeśli dziecko je spokojnie i nie łyka powietrza, nie ma refluksu, to nie na się co odbijać. Nigdy też nie układam Małgosi po jedzeniu na wznak, zawsze na boczku. Na razie problemów z tym nie mamy.

Milia ja Laury też nigdy nie odbijałam. Wiktor je dużo bardziej łapczywie i łyka sporo powietrza więc go odbekuję po jedzeniu, ale tylko w dzień, w nocy nie mam siły i nie chcę go rozbudzać, więc po prostu po jedzeniu tak jak ty, trzymam go jeszcze z 15 minut po kątem 45 stopni i jest dobrze.

Doli wyrodna matko :p coś ty, mój też czasem popłacze jak akurat robię coś ze starszą. przy dwójce to nieuniknione. inaczej się nie da.

u nas też dziś mega przeciek był, ale to dlatego że 2 dni kupy nie było.

reklama
Do góry