reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Olusia,
Ładnie Cie pogonilo.. Dobrze faktycznie ze to nie jakiś wirus bo jakby całą trójkę zlapalo to nie ciekawie..

Karina,
Piękna sesyjka:-) aż Milo popatrzeć :-)

Doli,
Cycniki - haha. Gdzie kupilas?. Ja mam jakieś ze dwa ale brzydkie takie, może tez się zaopatrze.

Lei,
Pilnuj dobrze swojego męża coby któraś nie podkradla.. ;p

Kuklaki,
Gratulacje, kolejna mamusia:-) :-)

Aga,
Wydaje mi się ze to normalne, zjada jednego cyca i widocznie wystarczająco się najada skoro nie chce drugiego. :-) ohooo no nie dziwo ta. Zaglaskali pewnie bobaska małego.. To na pewno z jednej strony mile lecz z pewnością wymeczylo dzieciątko.. Tyle nowych rak, zapachów, głosów..

Mila,
Masz racje, jak juz je to lepiej jedną cala piers dom końca.bo na poczatku lecą same węglowodany praktycznie, a im dłużej ciagnie tym bardziej pokarm pod koniec pozywniejszy jest.

A nas mieli dziś wypuścić. A się okazała żółtaczka i teraz Moja Kruszynke do inkubatora musiał am pod lampy dac. I tak mi jej szkoda ze płakać mi się chcę jak na nią patrzę.. Oczka zasłonięte, pewnie się chce przytulic a leży samiutka w jakimś plastikowym pudle.. ;(

Załączniki

• 1429449223308.jpg
    1429449223308.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Mila, Shamrota owszem z tym mlekiem macie rację że najbardziej wartościowe na końcu, dlatego mój je min 15 min z jednej chyba że je dalej :p i dalej to czekam a potem druga :p

Kuklaki gratulacje !!!!:)

Oltoma dzisiaj lepiej. Nadal największy problem mam z siedzeniem wstawaniem itp bo szwy bola i hemodupki wylazly...-_- no i piersi bola bo mały to nerwus i jak mu sir nie uda dobrze zlapac to zaplacze i tak mocno łapie w złości i ciągnie że masakra...

I jutro idziemy pewnie do domku bo wszystko jak na razie ok wiec super ^^

Pat, a masz koło do siedzenia? Ja nie korzystałam ale w poprzedniej ciąży w szkole rodzenia namawialy położne aby sobie kupić takie poporodowe albo takie dziecięce ratunkowe. Ponoć mniejszy ból przy siedzeniu...

reklama
No właśnie nie...myślę że teraz i tak juz z dnia na dzień będzie coraz lepiej. W domu to już w ogóle :) tutaj łóżka są takie wysokie że masakra :o dlatego sir mecze 10min żeby wstac

Do góry