reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Karina - Wczoraj jak bylam dentka i zle sie czulam to mama nosila malego, robila wiecej, bo ja bylam tak padnieta, zmeczona ze masakra,..;-)do tego noc nie przespana to juz w ogole.. i w wc praktycznie caly czas.... ciesze sie ze masz tesciowa ktora pomaga!

Natasza to super mu idzie ! oby tak dalej !:tak:

reklama
Karina piekne zdjecia :)
ja probuje tak mala ulozyc do zdjecia i cholera mała zawsze sie budzi przy tym
nigdy nie zasypia tak mocno zebym mogla ja tak fajnie ulozyc :/

Ja mam troche wolnego :) dzieci u babci , malz z malutka na spacerze a ja sobie chyba pospie :-D

Natasza fajnie ze cycujecie :) mnie ten jeden cycek niestety boli i chyba na kilka dni przejde na laktator i mala bede przystawiac tylko do tego nie bolacego bo to za dlugo juz trwa ://

Sharmota bardzo miło :sorry: moj maz ma w sobie jakas taka wrażliwość kobiety, np twierdzi, ze im wiecej mam przyjemności tym wiecej mleka bede miała i musi mnie rozpieszczać albo przed chwila mowi, ze super sobie radzę z przebierani młodej i mowi do niej przy roznych okazjach, ze ma super mamę. Takie drobiazgi ale jak sie człowiek nasłucha to od razu i humor lepszy i faktycznie mleka wiecej ;-)
Choc bede sie upierać, ze mając świetny laktator mozna sciagnac duuuuzo duzo wiecej. Ja w 10 min ściągam 150ml co 3-4h. Takze ciagle mam "na zaś" i dobrze bo wczoraj np maz mi wylał ze 100ml niechcący :-( Zbieram sie ciagle do podania cycka ale na lewej piersi mam spory strupek..

reklama
Do góry