reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Sharmota oby szybko pomogło i zebyscie mogly szybko wyjsc do domu!

Karina no u mnie Mikolaj ulewa a Zuzia nawet nie....

Dziewczyny a mnie coz znow kreci w zoladku..... :-(masakra!

reklama
Nasza nie ulewa ale mocno ja trzeba pilnowac zeby odbila i czasmi jeden bek nie wystarcza i trzeba z pol godziny z nia chodzic

ale za to jak mleko sie zmienilo z tego przejsciowego na ostateczne to nie dosc ze szybciej sie najada to do tego wytrzymuje dluzej bez jedzenia :)
dzisiaj w dzien jadla co 3 - 3,5 h a nie jak zwykle co 2 h
ciekawe czy jej tak zostanie czy za chwile sie znowu odmieni

Pat w domu zobaczysz ze nie na darmo te lozka sa takie wysokie ;) mnie sie z mojego niskiego łoża duzo gorzej wstawalo - bo bardziej picze wypinasz siadajac / wstajac wtedy szwy bardziej ciagna :/ no i to na moim lozku jednak sie naderwalam :/ a co do kolka to w domu nigdy nie mialam ale w szpitalu korzystalam - naprawde wielka ulga :) wiec jak masz duzo szwow i bola to polecam kupic to kolko dla dzieci do plywania jest tansze niz prawdziwe poporodowe :)

Olusia, biedna jesteś... Strasznie długo Cię trzyma! Najgorsze, że nie wiadomo od czego:-/ współczuję i zdrówka życzę!

Asiatipl, ja się tak uzależniłam od tego forum i dziewczyn, ze jak dluzej nie mogę poczytać to tak się czuje jakbym wyszla z domu bez telefonu!!! Hehe!
My, które zostalysmy na końcu przez jakiś czas będziemy jeszcze w tyle. Dziewczyny ogarną karmienie to my dopiero zaczniemy. No, ale ja postanowiłam odbierać to jak powtórka z lekcji opieki nad noworodkiem:D Choc jak patrzę na te słodkie zdjęcia to żal, że czasem nawet łezka się zakręci....

Babydust mnie bardziej marteia hemoroidy..nawet za przeproszeniem bąk mnie boli i nawet nie chce myśleć o 2...:o

a masz leki ? ja tak mocno zaatakowalam moje ze od kilku dni nie ma juz po nich sladu :) ale wspolczuje bo wiem ze bardziej to jest uciazliwe niz naciecie i szwy :( sprobuj brac cyclo3fort to sa tabletki na wzmocnienie zyl mi dopiero jak je zaczelam brac blyskawicznie wszystko przeszlo :)

reklama
Do góry