reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Lei ja tez slyszalam o kolezance ze jak za szybko zaczela chodzic i robic wszystko to miala problemy ze szwami, ja sie na poczatku oszczedzalam jak moglam, jak tylko chwile cos porobilam zaczynalam odczuwac bol lekki to sie kladlam, dopiero gdzies po poltora tyg zaczelam sie wiecej poruszac, wiec jak mozesz to korzystaj tez i sie nie przemeczaj

Moja je z jednego cycka, z drugiego dopiero przy nastepnym karmieniu, czy to tylko u mnie tak? ostatnio przy wazeniu miala ok wage, jutro kolejne bo ma byc polozna, mam nadzieje ze bedzie ok wszystko
poza tym spi w lozeczku, na karmienie tylko do siebie ja biore a jak zje to do odbicia i jak spi to do lozeczka i spokoj, czasem sie jej zdarzy wybudzic jeszcze na chwile i marudzi ale to czasem.

Pat gratuluje :) szkoda tylko ze sie nameczyc tyle musialas

Kuklaki gratulacje :)

Aylin , Olusia zdrow iejcie jak najszybciej

Karina super te fotki :) swietna pamiatka ja sie wlasnie zastanawiam nad sesja moze jeszcze nie bedzie za pozno ;)

Ja dzis rano myslalam ze sie zalamie, Mala w nocy niespokojna jakas byla, budzila sie jadla i placz zaraz,tak przy kazdej pobudce, dopiero po jakiejs pol godz sie uspokajala i zasypiala, ja od 4. sama bo Moj do pracy poszedl jak juz po 8. sie obudzila to byla spokojna, ale za to zjadla i ulala, dalam jej po jakiejs pol godz drugi raz i znow to samo, juz sie zaczelam martwic, ale na szczescie jakos za trzecim razem juz bylo ok, ale to zjadla ciut ciut tylko i jakos zasnela
Wczoraj zreszta mnie nawet brzuch cos bolal i sama nie wiedzialam od czego, moze to dlatego tez i Mala tak meczylo

A poza tym to ciezkie dwa dni miala, bo rodzinka Mojego byla i wiadomo, jego siostra co chwile ja na rece, jej corki wpatrzone tez w nia, wiadomo to po glowce poglaszcza to po raczce, do tego co chwile glosy obce i Mala chyba troche miala dosc tego zamieszania, a wczoraj jeszcze do tego doszla na kawe druga siostra z mezem i dwojka dzieci, wiec juz w ogole byl harmider...

Kuklali, gratulacje:D Cudnie, że juz masz swój Skarb przy sobie!

Dużo zdrowka:)!

Karina, cóż muszę powtórzyć to co dziewczyny bo to szczera prawda - zdjeciaKubusia przepiękne!

Oj, współczuję Wam dziewczyny przejść z kp.... Pamiętam przy nawale tez miałam przy Oli ten problem...

juz się boję.... A liści ze świeżej kapusty używacie na okłady? Mi pamiętam przynosiły ulgę....

Aylin, Olusia, bidulki zdrowka Wam życzę!

Pat, jak się dziś czujesz?

Ostatnia edycja:
Doli ale czemu? zreszta jak mam jej daz z drugiego jak ona sie najada, tak mysle, z tego jednego skoro sama wypuszcza po prostu po jakims czasie brodawke, a przeciez nie wyszarpie jej sila, po 5 minutach zeby piers zmienic...

Aga ja tez daję tylko z jednej piersi. Jak mały się najada to puszcza cyca i widzę że nadal jeszcze mleko mam. U nas z kolei mówią żeby nie dawać za wcześnie z drugiej piersi bo wiadomo że to najbardziej treściwe mleko jest na koniec.

Kuklaki gratulacje!!!

reklama
Aga ja tez daję tylko z jednej piersi. Jak mały się najada to puszcza cyca i widzę że nadal jeszcze mleko mam. U nas z kolei mówią żeby nie dawać za wcześnie z drugiej piersi bo wiadomo że to najbardziej treściwe mleko jest na koniec.

Kuklaki gratulacje!!!

Do góry