reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Swoja droga to ten 10 nie byl najlepszy dla naszych maluszkow :/ oba dzisiaj urodzone pod nadzorem lekarza sa a nie w objeciach mamus :/ :baffled:

Jestem. Byłam u mojej kluseczki,jest przesliczna! Schodzi jej opuchlizna i nawet ładnie juz wygląda jak tak będzie jutro to przyjedzie do mnie moja kochana.

Arek zauroczony corcia. Przyjechał teraz na chwilke do niej,juz wysłany trochę,zupełnie inny i to jak on patrzy na nią ... <3

Poza tym strasznie dużo laze dziś bo muszę to malej smigac a tak mnie boli ze tragedia.

A poród kiedyś opisze,ale chyba jak wyjde z traumy! Był straszny i na SaMA myśl chce mi się wyc i podejrzewać ze nie raz będzie mi się śnił ten koszmar.

A co z Asiorem?

Myla, na szczęście już po :-). Masz teraz Marcelinke i ona Ci wszystko wynagrodzi.

Asiorek chyba jeszcze nie urodziła, ale pisała, że może coś tam się zaczyna...

Ech moja młoda spada sporo z wagi. Przy porodzie 3330 dzisiaj juz tylko 3086 i tak jak wczoraj qisiala na cycku caly czaa to tak teraz spi juz 4 godziny i ani mysli jeść. Jak tak dalej pójdzie to nas jutro nie wypuszcza. Zrobiła juz 4 wiellie kupki a jeść nie ma ochoty :( a mi cycki zaaz rozsadzi. Odciagnelabym ale sie boje ze nie bedzie chciala jesc z butelki i tylko sie zmarnuje :(

Czekam w domu na skurcze, już były co 6 min i przeszło :/ najgorsze jest to, że sie nie przespałam. Moze teraz minsie uda. Znajac moje szczescie to w nocy bedziemy jechać. A jak nie to rano i beda wywoływac.

Ostatnia edycja:
reklama
Ojejku Myla trzymaj sie. Nie chce nawet myślec co sie tam dzis działo..:no: Kiedys nam opowiesz...

Ja nie rodzę choc dziwne biorąc pod uwagę ile dzis zrobilam...po firankach odszedł mi kawał czopa :-D wyprałam kazda możliwa rzecz w domu (jutro tylko 3 kołdry i abdolutnie wsztstko bedzie na tip top! Nawet sufity i kaloryfery wypucowalam :-D

Jeszcze jutro malutkie zakupy, Ikea, firanki..

Do góry