reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
ooo Myla ja na porodowce skurcze mialam na poziomie 40 ;) a ty juz masz 80 niezle

Szaj do magicznych 7 cm jeszcze troche masz :) takze na pewno zdazysz :) potem ostatnie 3 cm ida duzo szybciej
a nawet na partych mozna nie przec przez dlugi okres czasu takze spoko :)

Karina moja tez sobie robi w nocy przerwe w spaniu a ja potem na rzesach chodze i dosypiam w dzien :/
wogole mala jest cwana jak nie wiem - traktuje moje piersi jak smoczek :/ jak nie ma cos w buzi to budzi sie natychmiast prawie a smokiem pluje jak nie wiem a przez to brodawki mam takie bolace ze szok - nie dosc ze dupa boli to i cycki :/
aaa i na Kp nie zrobila kupy od 3 dni - nie prezy sie , baki puszcza, je duzo i sika duzo wiec chyba jest ok polozna powinna w najblizszych dniach mnie odwiedzic to dopytam jeszcze

Wieoszość, nie jest nas za duzo :D Chodakowska lubie, tylo podkreslam, ze jak ktos nigdy nie cwiczył i zacznie od np. skalpela to ja "znielubi". Mi sie jej treningi podobaja.

reklama
Do góry