reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli,
nie wiem czemu, ale taki sam miałam stosunek do Chodakowskiej jak Ty;) I wybierałam Mel B jak już.
A ja to bym chciała mieć apetyt. Już mi wszystko jedno przytyję, nie przytyję. A nie mogę. No dziś np zjadłam 5 pierogów, szklankę kefiru(uwielbiam) ido teraz czuję się tak zapchana, że jak piję wodę, to cofa mi się, jakby już miejsca nie było..

Margo,
wyrazy współczucia jeśli chodzi o Teściową..To przykre. Ale dobrze, że WY już do domku..:)

Natasza,
i jak Adaś? Urósł dużo? Tak się mówi, że dzieci z tygodnia na tydzień wyrastają z ubranek, prawda to ..?;)

Szaj,
jedz, jedz ile wlezie;D

MUMINEK,
w którym jesteś tygodniu bo, Tobie to się chyba najbardziej spieszy..;p?:)

Karina,
ajjjć, uważaj z tym kichaniem. zawsze jak nie urok to...

Olusia,
to poczatki, wszyscy powinni pomagać i korzystaj z tego. A jak sie wdrożysz, to sama pewnie będziesz wszystko ogarniać:D

Co druga z Was to dziś na ktg leciała, To i ja zadzwoniłam do Ryśka i zmieniłam wizytę z piątku na jutro. na 7 rano (!) ajjjjajaj.
Muszę zapisać wszystkie pytania, bo jak jestem tam, to o wszystkim zapominam.
Powiedział ostatnio, że po porodzie obie dostaniemy antybiotyk. A ja w zasadzie już nie wiem dlaczego. Coś z tym gbs-em czy co..
A dziś skończyłam brać Macmiror i Zinnat więc spokojnajestem , że jutro ta wizyta. Bo Macmiror nie zadziałał. Dalej mam chyba tą infekcję, bo ciągle coś cieknie i cieknie..

Moj mlody ulewal do roku :/ wszystko smierdzace mlekiem bylo :/

Chyba przegielam...skosilam trawe w ogrodzie... mialam jeszcze jechac na zakupy ale wyslalam m ze starszym i leze :D

Sharmota ja mam gbs dodatni. Dostalam 3 dawki antybiotyku podczas porodu i mala sie nie zarazila a tak strasznie sie o to balam. Ale po odejsciu wod natychmiast musialam jechac do szpitala. Po porodzie obserwacja 24h i do domu. Mloda zadnego antybiotyku nie miala :)

Witam się poświątecznie ;o)

Jakoś smutniej się zrobiło na forum jak porody się zatrzymały ;o(((

Oj, współczuję wszystkim donoszonym, u których cisza!!!!!!!!

Ja wreszcie do domu wróciłam po 1,5 tyg. wygnaniu ;o))
Czuję się strasznie..... Mdłości non stop, zero apetytu i znów mega mega mega zgaga po wszystkim ;o((((
od wczoraj pojawiły się skurcze i ból brzucha jak przy @....
Mam wynik gbs - ;o))))), jeszcze posiew jutro bądź w środę i jadę z kompletem do szpitala termin ustalać!!! Oby wcześniej niż termin z om.....
A w czwartek ja też ktg ;o) ciekawe co wyjdzie!!!!

Proszę, niech któraś zacznie rodzić!!!! Bo mam wrażenie, że jak idzie to po kolei a jak stoi to u wszystkich....

No i rozczarowana strasznie jestem przereklamowaną pełnią ;o(((((

Sharmota ja mam gbs dodatni. Dostalam 3 dawki antybiotyku podczas porodu i mala sie nie zarazila a tak strasznie sie o to balam. Ale po odejsciu wod natychmiast musialam jechac do szpitala. Po porodzie obserwacja 24h i do domu. Mloda zadnego antybiotyku nie miala :)
\
czyli to nie jest pewne, że dziecko też antybiotyk dostanie? Mi tak powiedział gin, że i ja dostanę i dziecko też. Noc nie rozumiem, a Twoje maleństwo nie dostało, to dobrze. Od czego to zależy,że ktośma dodatni, a ktośujemny ten gbs. Ja już tyle tego wszystkiego się naczytałam, nasłuchałam, że nie wiem w końcu co i jak. I jak się nie bałam, tak się teraz zaczynam bać.Zamęczę pytaniami jutro tego lekarza. A najchętniej to bym się w szpitalu położyła i odpoczęła trochę. ;)

Sharmota ja mam gbs + a syn nie dostał , ja dostałam 1 dawkę i to na ok 2-3 godz przed finałem :/ potem badali mu crp

Znowu bym coś zjadła.... Masakra!!!

Zwymiotowala bo widziałam. Zalała ubranie pieluche co miała pod buzia i rożek. Ona w szpitalu ulewala po bebilonie. W domu mamy hipp i spokój był. Wczoraj już była niespokojna. A teraz jak kapalam to zauważyłam wysypke na brzuszku :(

reklama
Sharmota ja też gbs mam dodatni, lekarz też powiedział, że przy porodzie dostanę antybiotyk, nie wiem o dzidzi nic nie mówił, ale może Twój miał na myśli, że jak ty dostaniesz to dzidzia też, bo wkońcu przez łożysko przejdzie, tak sobie myślę.:-\

Do góry