reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Karinka nie martw się wszystko będzie dobrze!! Takie wspomnienia są koszmarne ale Ty jesteś bardzo dzielna kobieta i dasz radę !!
Razem z Adasiem będziemy trzymać kciuki za Ciebie i Kubusia

reklama
Natasza boski ;) do tego kolorystycznie pod mame"bananka" owiniety;)

Karina nie dziwie sie ze Ci ciezko. Bedzie dobrze.

Ja nie mam czasu . wszyscy dzwonia pisza grstuluja . do tego Tymek to okropny ssak. Spi chwile i z rykiem sie budzi . i moze wisiec non stop. A mnie przez to bola cycki i mam okropne skurcze zciagajace ta macice przez to jego ssanie;/.

Słodki Adaś bananowy :D

Boje sie że przegapie skurcze, albo wody mi wyciekną pomalutku i nie zauważe :p
W nocy prawie nie spałam :/ wicher chula, podkład podłożyłam pod tyłek.
Wiesiołek wczoraj kupiłam :D stosuje dowcipnie.
Niby twardnieje brzuch, ale.czy to skurcze ...
Właduje się do wanny, potem do was zajże.

Marela po drugim porodzie te skurcze obkurczajace sa mocniejsze niz przy pierwszym :/ ale tez szybciej niz po pierwszym porodzie przestalaam krwawic :) cos za cos
ale az sie boje co to bedzie po trzecim porodzie ;/

Asiorek u ciebie tez niewiele sie dzieje z porodem :) ech ten 3 kwietnia :)

wogole jaki spokoj na forum sie zrobil
duzo z nas juz tuli swoje maluszki a inne spia zmeczone brzuszkiem z przodu ;) tudziez smok je zmeczyl :-D

ciekawe ktora jutro zrobi prima aprilis i urodzi tak znienacka bo na jutro nikt nie jest zapisany w terminarzu :-D

Natasza, słodki Adaś :-) jesteś po cięciu, to lepiej, że Adasia jutro Ci przywiozą, odpoczywaj i zbieraj siły na wstanie z łóżka, a potem już będzie lepiej.

Olusia, dobrze, że już wszyscy razem jesteście, jak sobie radzisz? a co z mamą?

Karina, masz tam świetną opiekę i tym razem będzie wszystko jak należy &&&

reklama
Babydust ten spokój to pewnie cisza przed burzą i jutro się posypia dzieciaczki ;)

Karina dobrze będzie! Tym razem będą na ciebie chuchac i dmuchać i zobaczysz że wszystko pójdzie błyskawicznie :)

Natasza Adasiek super! Odpoczywaj!

Ostatnia edycja:
Do góry