reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

asiatipl ja nie wiem, myślałam, że czuję nieraz ale to chyba nie to, sama nie wiem, czase czuje takie uwypuklanie się w środku taki nacisk i tyle :( az się martwie bo się nakręcam..

Olusia 3 skończył... jest teraz lepiej ale musze panowac nad sobą :p

reklama
Bo trzeba byc opanowanym po prostu:-D:-D jak pozniej o tym myslalam to az mi nie dobrze bylo, ale trzeba byc twardym i opanowanym, jeszcze pozniej mojego uspokajalam bo kawe se zrobil do pracy i mu sie wylala a on to taki nerwowy od razu.

Myla sorry ze ci sniadanie zepsulam:zawstydzona/y:

Jaga udanej wizyty

Doli tylko spokoj cie uratuje, a moze zajmij go czyms ciekawym?
Lei jednak nie zmoglam siedzialam przed kompem i mi sie oczy zamykaly i od 11 do 14 sie wyspalam

Kuklaki a mi sie tez chce spac... chyba sie kikne na chwile... a wstalam dzis pozno bo po 10...;-)

Jaga udanej wizyty:tak:

Doli spokojnie... nie denerwuj sie! :tak: wiem ze czasem nerwy i ponosi nas ale spróbuj sie wyluzowac... troszke... he he

Kuklaki zjadlam zupe wiec moge isc na chwile sie kimnac...:tak: a pogoda brrrr... deszczowo i ponuro ...

oj jak ja bym się kimneła.... w dodatku pogoda paskudna, pada, pada i pada ;/
cosik mnie dzis kluje z prawej strony pod zebrami ponizej piersi... dziwne
raz dosc mocno zakuło .. :/

miłej drzemki tym kórzy się mogą jej oddac :-)

vesunna - Proszę, oto mój brzuchol. :laugh2::-D

marela - Ja i tak po kolei czytam każdą stronę od mojego ostatniego postu, więc w sumie tak mi wygodniej. Ale dzięki za chęć pomocy :-D

kuklaki - 2 to i tak pikuś, jakbym mogła to i z 5 bym na raz zjadła. :laugh2: WP_20141016_003.jpgWP_20141022_002.jpg

Aj, jedno zdjęcie do góry nogami. :-p i wybaczcie za porządek w tle. :-D

Załączniki

• WP_20141016_003.jpg
    WP_20141016_003.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 58
  • WP_20141022_002.jpg
    WP_20141022_002.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry