reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Aurelka ale duzy brzusio
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

hej dziewczyny :-)

Ogarniam czytanie was ale już pisać nie mam kiedy. W pracy dym i do tego jeszcze chyba zostane sama bo laska która ze mną na zmiany robi chyba dostanie wypowiedzenie :eek: Jejku oby do stycznia i wtedy na zwolnienie i w końcu będę miała czas na was :rofl2:

Aurelka zainspirowałaś mnie na imię dla córci hmm Aurelia piękne imię :laugh2:

U nas bez zmian brzusio na razie jakby w miejscu stanął na wadze też tylko +1

Dziś mam mega ochotę na kwaśne i gotuję ogórkową i rybke z kapusta kiszona :-D

Pokażcie swoje. :-D

Aurelka, piękny brzuszek! i też już spory! A na kiedy masz termin?
Hiihi to nie mam wyboru :) i też wybaczcie drugi plan. U mnie nawet ogon kota sie załapał.
Ja się martwie, że mam za duży brzuch. Jutro zaczynam 16 tydzień. A może mam takie wzdęcia cały czas :)

DSC_0424.jpg

Załączniki

• DSC_0424.jpg
    DSC_0424.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 56
Dobry :)

Olusia super ze z jedzeniem coraz lepiej :)

Aurelka śliczny brzusio :)

A ja juz mam dosyć tego dnia ..., terminy i terminy. Rano zawiozłam szefowa na lotnisko (70 km) nie katastrofa, ale przez te budowle na drogach koszmar ... W drodze powrotnej 1 h w korku stałam :( .., szlam spac koło 10:30 ..., koło 12 skurcz mnie w łydce chwycił ze az sie zwijałam :(
O 14 z przedszkola dzwonili ze Emily płakała i ze cos z jej gorsetem nie pasuje ...
O 15:15 z busika od Emily kierowca chciał ze mną rozmawiać o tym gorsecie itd. No i przed chwila przyjechała cysterna z olejem na zimę ...
Ale wspaniałe spanie mialam :(
Ide teraz na godzinkę sie walnąc i do roboty :(

Witam nowe mamuśki :-)

Aurelka spory masz już brzuszek :tak:
Vessuna Twój też niczego sobie, powoli zaczyna być widoczny ;-)

Byłam dzisiaj na nieplanowanej prywatnej wizycie.
Pani doktor bardzo miła, zmierzyła dzidzię dokładnie i pokazała mi co maluch ma między nogami ;-)
Zdjęcia z USG wstawiłam w odpowiednim miejscu :-)

reklama
Joasia, powiedz!! bo mnie ciekawość zżera :) a jeszcze nie mogę zajrzeć do tych wątków :)

Aurelka - ja mam 2 tyg po Tobie mniej więcej :) I to prawda, śliczne masz imię! Jak jeszcze można je zdrabniać :) ?

Do góry