reklama
Asiatipl to idź na zwolnienie. Maluszek ważniejszy. A stresu teraz nie potrzebujesz.[/QUOTE]
Tylko właśnie chodzi o to że ja już jestem na zwolnieniu (od tygodnia) obiecałam że do końca m-ca będę chodzić po 4 godz. żeby douczac młodą i dopełniać ja bo ona ma 3/4 etatu. A niechieliby jej tak z połową m-ca kombinować z umową. Mają mi niby dodatkowo zapłacić. Teoretycznie nie jest to dla mnie problem, tylko że nie sądziłam że tak to będzie wyglądać. Myślałam że ja raczej już nic nie będę robić tylko ją uczyć no i przez.te trzy godz. ewentualnie coś tam jak ktoś będzie pilnie potrzebował, a tu wychodzi że muszę robić wszystko tak jak do tej pory. No co prawda już nie długo bo to sumie tylko 8 dni, ale mnie krew zaleje jak tak dalej pójdzie.
Tylko właśnie chodzi o to że ja już jestem na zwolnieniu (od tygodnia) obiecałam że do końca m-ca będę chodzić po 4 godz. żeby douczac młodą i dopełniać ja bo ona ma 3/4 etatu. A niechieliby jej tak z połową m-ca kombinować z umową. Mają mi niby dodatkowo zapłacić. Teoretycznie nie jest to dla mnie problem, tylko że nie sądziłam że tak to będzie wyglądać. Myślałam że ja raczej już nic nie będę robić tylko ją uczyć no i przez.te trzy godz. ewentualnie coś tam jak ktoś będzie pilnie potrzebował, a tu wychodzi że muszę robić wszystko tak jak do tej pory. No co prawda już nie długo bo to sumie tylko 8 dni, ale mnie krew zaleje jak tak dalej pójdzie.
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Lei - tylko liczba stron haha - zawsze mozesz wrocic do tego jak byo jak ci wygodniej
Renatka1982
Fanka BB :)
UFFF, doczytałam
udanych wizyt życzę !!!
A własnie chciałam napisać, co tu nikt wizyty nie ma ?
bleeeee..... aż mnie trzęsie !!!
Spróbuj przez ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs
a tam link URL na forum.
Mi działa
U nas w przedszkolu są trojaczki w grupie starszej niż Maja chodzi. 3 identyczne blondyneczki ale są słodkie !!!
A w Mai grupie są bliźniaczki też blondynki
od którego miesiąca / tygodnia można już uczyć ? Nie chcę przegapić tego momentu tłumacząc, że jeszcze dziecko za małe...
Fajny ten BabyZen Yoyo
i to nawet w Warszawie jest, na Rembielińskiej, (na allegro znalazłam, tylko cena nieco powalająca jak za spacerówkę).
o matko, Lei, to straszne !!!
To już wiem, czemu Cię mąż we wszystkim wyręcza
Oby było dobrze !!!
Vesunna, trzymam kciuki, by się cofnęło !!!
Ja miałam w poprzedniej ciąży chyba rwę kulszową, nic nie pomagało, a ja miałam sztywny pośladek, kawałek pleców i udo... nogą ciągnęłam, bo iść nie mogłam :/
Mam nadzieję, że teraz się to nie powtórzy...
:-(
mi też się chce bigosu, ale pewnie nie umiałabym zrobić...
Tosty jadłam wczoraj na kolację i dziś na śniadanko jednego chrupnęłam
promienieje się jeśli ma być syn
córki urodę podobno odbierają.
Kifsi, witaj !!!
Ja za rok będę w wieku Chrystusowym
normalnie ropne bolące bomby buuu !!!!
ja też nie wiem, kto mieszka w środku, i nic nie przeczuwam, co by się nie rozczarować
Marela, udanej wizyty !!!
Pochwal się później !
JA mam dzisiaj wizyte i drże na samą myśl o niej. Jestem przerażona chociaż nie wiem czym .Tym co mnie czeka u gina czy tym co mnie czeka u laryngologa i alergologa z młodym.
udanych wizyt życzę !!!
A własnie chciałam napisać, co tu nikt wizyty nie ma ?
oj nie było Ci dane kakao się napićsobie zagrzeje i kakałko wypije. Najpierw postanowiłam nie brudzić garnka i wstawiłam wode a do tego szkl z mlekiem no k...a dno odpadło, no nic wylałam i wlałam mleka do garnka, podgrzałam zrobiłam kakałko, robie łyka a tu coś w zębach, wyciągam a tu biała glistka taka nosz k...a nie moge się nawet kakao napić. Zostawiłam i przyszłam do łóżka. Tylko sobie myśle gdzie było to dziadostwo mleko teraz otwarłam a kakao też prawie nowe.
bleeeee..... aż mnie trzęsie !!!
Ja mam cos problem z dodaniem zdjeć. Kiedys mi sie udało a teraz juz dupa...
Spróbuj przez ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs
a tam link URL na forum.
Mi działa
U nas w przedszkolu są trojaczki w grupie starszej niż Maja chodzi. 3 identyczne blondyneczki ale są słodkie !!!
A w Mai grupie są bliźniaczki też blondynki
Mloda juz spi. Złote dziecko. Polecam Wam uczenie dziecka od początku usypiania i spania samemu. Uwielbiam to. Kładę do łóżka i spi. I tak od początku. To samo drzemki. Wiadomo trzeba chwile powalczyć na początku ale dla tych efektów warto sie przemęczyć!
... to kupuje najlżejsza i najlepsza spacerówkę Babyzen Yoyo. Mam juz dosyć wyciągania/wkładania naszego wozka, to wręcz pobad moje siły!!
od którego miesiąca / tygodnia można już uczyć ? Nie chcę przegapić tego momentu tłumacząc, że jeszcze dziecko za małe...
Fajny ten BabyZen Yoyo
i to nawet w Warszawie jest, na Rembielińskiej, (na allegro znalazłam, tylko cena nieco powalająca jak za spacerówkę).
Vesunna współczuje
Ja mam w obu rękach od lutego zapalenie ścięgien. Zaczęło sie od lewej ręki. Tzw kciuk matki, fachowo zespół De Quervaina, pieszczotliwie przeze mnie zwany dekurwianem zaczęłam nosic ortezy, jedna, druga i jeszcze inna. Jak przestałam karmić to dostałam zastrzyk z kortyzonu, cud miód. W międzyczasie od przeciążenia drugiej ręki zrobiło mi sie to samo ze ścięgnem od małego palca w prawej ręce. I co znow orteza (w dwóch wyglądam jak niedoszły samobójca...) zastrzyk z kortyzonu, ktory nie pomógł, masaże ktore nie pomogły, prądy, zero poprawy. I tak żyje z tym i czekam na dzien kiedy przestanie bolec. Najgorsze jak kciuk sie zablokuje (włókna sztywnieją i nie ślizgają sie po kości) ból niesamowity i nic nie mozna zrobic póki nie kliknie spowrotem Aha bo kciuk sie odezwał z momentem zajścia w ciąże i zastrzyku mi nie wolno !!
o matko, Lei, to straszne !!!
To już wiem, czemu Cię mąż we wszystkim wyręcza
Oby było dobrze !!!
Ale zeby nie bylo tak super kolorowo to wynika to z tego ze przyplatalo mi sie zapalenir rozsciegna podeszwowego w stopieTrzymajcie kciuki zeby to sie cofnelo, bo moze byc nieciekawie jak bede ciezsza.
Vesunna, trzymam kciuki, by się cofnęło !!!
Ja miałam w poprzedniej ciąży chyba rwę kulszową, nic nie pomagało, a ja miałam sztywny pośladek, kawałek pleców i udo... nogą ciągnęłam, bo iść nie mogłam :/
Mam nadzieję, że teraz się to nie powtórzy...
:-(
Zjadłabym bigosu...ale dla siebie jednej nie ma co gara budzić. Idę zrobić tosty z serem, szynka i pesto .
.
mi też się chce bigosu, ale pewnie nie umiałabym zrobić...
Tosty jadłam wczoraj na kolację i dziś na śniadanko jednego chrupnęłam
Kifsi witaj. To my jesteśmy w tym samym wieku.
Dziewczyny u mnie też pryszcze na całej twarzy. A ponoć w ciąży się promienieje.. hmm...
promienieje się jeśli ma być syn
córki urodę podobno odbierają.
Kifsi, witaj !!!
Ja za rok będę w wieku Chrystusowym
ja mam cały czas, tylko, ze mi cycki i dekolt zaatakowałyKtorej jeszcze w ciazy wywalilo pryszcze bo zapomnialam. Zeszly juz? Bo mi nie zchodza tylko nonstop nowe, cale czolo i skronie w pryszczach, a w dodatku swedza czasami.,
normalnie ropne bolące bomby buuu !!!!
hehe,Witamy nowa mamcie.
Asior co ty dziś taka rozmowna
Karina ja juz w sumie niewien co przeczuwam ale jak grafie na kobietke to mogę ewentualnie przyjąć ten gratis
ja też nie wiem, kto mieszka w środku, i nic nie przeczuwam, co by się nie rozczarować
Marela, udanej wizyty !!!
Pochwal się później !
Ja całą noc prawie nie śpie a przynajmniej tak mi się wydaje, pewnie przez to zże wczoraj tak długo spałam no nic, wstałam pomyślałam że mleka sobie zagrzeje i kakałko wypije. Najpierw postanowiłam nie brudzić garnka i wstawiłam wode a do tego szkl z mlekiem no k...a dno odpadło, no nic wylałam i wlałam mleka do garnka, podgrzałam zrobiłam kakałko, robie łyka a tu coś w zębach, wyciągam a tu biała glistka taka nosz k...a nie moge się nawet kakao napić. Zostawiłam i przyszłam do łóżka. Tylko sobie myśle gdzie było to dziadostwo mleko teraz otwarłam a kakao też prawie nowe.
obstawiam ze to mole... i na kakao... Ja odkąd jeszcze w starym domu znalazłam dziadostwo w płatkach owsianych to mam wszelkie rzeczy sypie popakowane w plastikowe pudełka. Bo gadzienstwo przyniosłam najprawdpodobniej ze sklepu i rozlazł mi sie na inne sypkie produkty
Dziendoberek
ja dzis drugi dzien obudziłam się zmeczona ehhh a dzis caly dzien poza domem - wroce ok 21szej ;/
najpierw praca do 16stej a potem szkolenie :bezpieczny maluch.
siłek i dnia bez bólu dla wszystkich potrzebujących
idziesz? Ja odpuszczam. Jade z młodą do koleżanki. I tak bez meza jestem do konca tygodnia a przynajmniej z kimś dorosłym pogadam
Dzień dobry wam wszystkim. Już dzieciątko do przedszkola odprawione tatuś do pracy a ja chwila oddechu. Najgorsze że u nas taka wredna pogoda i zimno, a ja nie mam kurtki muszę kupić, ale nie chcę mi się po sklepach chodzić. Wypatrzyłem na allegro fajne, ale boję się że nie trafię z rozmiarem no I czy Napewno bedzie taka ciepla na jaka wyglada.Bo w sklepach albo za drogie ale za cienkie albo nie fajne i nachodzi się nie będę mogła zdecydować się a potem kupię i mi będę do końca zadowolona. Nie nawidze kupować butów i kurtek dla siebie.
ty nie masz kurtki jak kupić a ja nie mam checi wyciągnąć zeszłorocznej....
Aha! Juz wiem, kliknęłam na wersje na telefonie i dlatego. Juz mam jak wcześniej ufff.
Fuj fuj fuj robale...
Jejku taki len mnie złapał...młodej bajki puściłam i leżę wyrodna matka, nie mam siły wstać a musimy dzis pozałatwiać troche. Tak mi sie nie chce, nawet kawka nie pomogła.
Cena faktycznie troche kosmiczna ale w euro to tylko 300 coś ;-) przebolejemy! Dla mnie to będzie duże udogodnienie no i zwyczajnie mi sie podoba ten wozek
Fuj fuj fuj robale...
Jejku taki len mnie złapał...młodej bajki puściłam i leżę wyrodna matka, nie mam siły wstać a musimy dzis pozałatwiać troche. Tak mi sie nie chce, nawet kawka nie pomogła.
Cena faktycznie troche kosmiczna ale w euro to tylko 300 coś ;-) przebolejemy! Dla mnie to będzie duże udogodnienie no i zwyczajnie mi sie podoba ten wozek
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Renatka bigos to nic trudnego. Tyle przepisow w necie ze nie ma problemow zrobic i wszystko dokladnie napisane co i jak jesli nigdy nie robilas.
O wizycie raczej jutro cos napisze bo zanim wroce to bedzie noc. To zwykla wizyta bez USG.
O wizycie raczej jutro cos napisze bo zanim wroce to bedzie noc. To zwykla wizyta bez USG.
Renatka1982
Marela,
ale mi się zwyczajnie nawet nie chce zabrać za ten bigos.... pewnie nie mam w domu żadnego składnika, ani liścia, ani tych kulek czarnych, ani kapusty... nie chce mi się z domu wyłazić.... brrrr...
Więc muszę oblizać się ze smakiem
Oj, szkoda, myślałam, że dzidziusia będziecie podglądać .... no trudno, może następnym razem !
ale mi się zwyczajnie nawet nie chce zabrać za ten bigos.... pewnie nie mam w domu żadnego składnika, ani liścia, ani tych kulek czarnych, ani kapusty... nie chce mi się z domu wyłazić.... brrrr...
Więc muszę oblizać się ze smakiem
Oj, szkoda, myślałam, że dzidziusia będziecie podglądać .... no trudno, może następnym razem !
Renatka1982
aaa, no to jak dla nas 300 złotych
toż to taniocha
zarobki macie przecież inne
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Lei ty nawet nie mow o robakach i pajakach... bo normalnie mam schize i wypatruje w domu ostatnio.. przez ta pogode jak okno otwarte tyle do mnie komarow wlecialo ze potem pol nocy je gonilam i lapalam... masakra !;-) przynajmniej troche ruchu mialam... he he
A ja jestem nocnym markiem... w dzien moglabym spac w a nocy buszowac... totalnie wszystko mi sie w tej glowie poprzestawialo... he he to wina tych zmian co mialam...:-)
Kuklaki a ja bardzo czesto pije kakao - dzis rowniez... pyyychotka...
Doli a czemu twoj maluszek jest taki? buntuje sie? ile ma lat?;-)
milia80 dziekuje bardzo... wczoraj po razpierwszy zjadlam dwa talerze zupy - a mialam krupnik moja ulubiona... z drugim daniem to jest jeszcze pod gorke ale wszystko na dobrej drodze jest...
marela mozna zmieniac strony... nawet nie wiedzialam o tym... ;-) juz to zrobilam... faktycznie lepiej !!
A ja jestem nocnym markiem... w dzien moglabym spac w a nocy buszowac... totalnie wszystko mi sie w tej glowie poprzestawialo... he he to wina tych zmian co mialam...:-)
Kuklaki a ja bardzo czesto pije kakao - dzis rowniez... pyyychotka...
Doli a czemu twoj maluszek jest taki? buntuje sie? ile ma lat?;-)
milia80 dziekuje bardzo... wczoraj po razpierwszy zjadlam dwa talerze zupy - a mialam krupnik moja ulubiona... z drugim daniem to jest jeszcze pod gorke ale wszystko na dobrej drodze jest...
marela mozna zmieniac strony... nawet nie wiedzialam o tym... ;-) juz to zrobilam... faktycznie lepiej !!