reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Oj ja też!! Co prawda dzięki temu, ze nei wiem to nadal mogę się łudzić, ze będzie dziewczynka. Choć wszystkie znaki na ziemi i niebie przepowiadają chłopca. Nic to, dowiem się 4 listopada. Już coraz bliżej!

matko , jak tu produkcja :tak: chyba bede musiała częściej zaglądać ,żeby być nabieżąco :-)

vesunna - &&& oby szybko mineło

aylin - podczytywałam od czasu do czasu , troche już się znacie , ciężko tak wejść w zgraną ekipe , no ale im później tym gorzej :-) więc jestem :-D

babydust - mam podobnie z jedzeniem :tak: ostatnio gotuje tylko dla moich chłopów , oni jedzą obiad a ja kanapkę z serkiem:tak: nawet dziś na zakupach błądziłam po sklepie i próbowałam coś dla siebie znależ i co , wróciłam z tym co zawsze , twarożkiem naturalnym :-( dlatego ,aż byłam zdziwiona jak slinotoku dostałam na tosta Szaj :-) a i dziś dziewczyny z czerwcówek zrobiły mi smaka na cukinie , ale pewnie ją zrobie i nie zjem :-(

kuklaki - robal mógł przybyć ze sklepu jak pisze Aylin , koleżanka raz miała taki przypadek musiała wszystko wywalić bo jej się rozeszły po wszystkim :-) a tak w ogóle to troszkę mięska nikomu jeszcze nie zaszkodziło :-):-D toz to samo zdrowie , nisko kaloryczne :-)

doliores - ja mam 2 latka z piekła rodem więc wiem co czujesz :-(

aurelka , vesunna- piękne dzidziowe domki :-)

karina - a ja myślałam ,że tylko w Polsce remonty drogowe wprowadzają ludzi w zły nastrój :-D :tak:

joanna - gratuluje udanej wizyty i zazdroszcze ,że już wiesz co dzidzia miedzy nóżkami ma :tak:

&&&& za reszte wizyt

Joanna gratulacje udanej wizyty:-) ii poznanej płci:-)
Jaga jak wizyta??
Marela jak twoja wizyta?
Doliores zdrowia, zdrowia!! i wytrwałości:-) jutro będzie lepiej...

Marela dzięki za info o zmianie ustawień, teraz jest o wiele lepiej :-)
dziewczyny ja też mam straszne problemy ze spaniem w nocy, w dzień nie śpie wcale a w nocy masakra, jak wstaję na siusiu to później z godzinę nie mogę zasnąća jak już zasnę to spię jak zając, wszystko mnie budzi.
Jesli chodzi o pryszcze to ostatnio mi wyskakuje dużo tego dziadostwa na dekoldzie :-/
Piękne macie brzuszki, takie ładne okrąglutkie :-) ja narazie mam taki jak przed ciążą czyli i tak duży :p

dziś też miałam wizytę prywatną, pan dr jest super i bardzo wyrozumiały :-) zbadał czy wszystko w porządku, obejrzał i moje Szczęście ma już 9,7 cm więc to już nie ma żartów :-) spytałam się o płeć ale maluch nie chciał współpracować z lekarzem, ale powiedział, ze przez chwilę wydawało mu się że chłopak i OBY TAK ZOSTAŁO::-)

Kifsi no nie tylko w Polsce :) to jest poprostu taki odcinek ( 3 pasmówke robią ). Jutro wolne na całe szczęście ..., ale i tak mam zaprogramowany dzien :(

Natasza wydawało sie hehe fajna diagnoza :) oby zostało hehe ✊✊✊

wrócilismy dopiero , jestem zmeczona bo jak co kazda moja wizyte (4) w drodze powrotnej musialo lac ;/ masakra zawsze mam takie szczescie jak jedziemy do Lublina. A ciezko mi sie wtedy prowadzi bo swiatla bardzo rażą mnie, mam bardzo wrażliwe oczy od noszenia soczewek zwykly bbiały kolor mnie razi .

Joanna - gratuluje poznania plci.
Natasza - trzymam kciuki aby tak zostało ;)

Dziewczyny ale macie cudne brzuszki ;) . Ja mam taki jak przed ciaza czyli wisi mi dalej moja oponka, we wszystko sie mieszcze i nie widac roznicy. Do tego mam dwa brzuchy, bo w pasie zawsze bylam szczupla za to pod i nad sadelko i teraz tez jest wglebienie w pasie :zawstydzona/y:.no ale nic zawsze mowilam ze po drugiej ciazy doprowadze sie do ładu. Po pierwszej bardzo nie bralam sie za siebie z powodu strachu po wczesniejszych przejsciach . Schudlam ok16 kg w niecale 3 msc. Brak @ , zagrozona płodnosc :-( i na razie balam sie ryzykowac.

Co do mojej wizyty to wszystko ok. Detektorem posluchalam serducha , p.doktor stwierdzila ze bardzo to dziecko ruchliwe i lada moment powinnam czuc ruchy jak jeszcze nie czuje. A mowi sie ze drugie jest inne . Jeszcze jeden taki żywczyk w domu i chyba zglupieje ;)
Pozwolila mi do fryzjera i kosmetyczki za to nie polecala basenu i jacuzzi. Dalej luteina i witaminy.
Wizyta za miesiac a wczesniej USG w 20 tyg. No i zmienie chyba faceta od USG bo tamten jest super ale polecila mi drugiego co ma duzo lepszy sprzet. :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry