reklama
sataga
Fanka BB :)
też mam zaraz zrobię
Neta mnie jedynie przeraża to , że tutaj gdzie mieszkam nie mam żadnej bliskiej rodziny, jest tylko rodzina męża . Teściowa pewnie na stałe będzie chciała mi się do domu zwalić. Samej tutaj na tym zadupiu dostane depresji. Moja mama opiekuje się synem siostry więc też mi raczej nie przyjedzie towarzystwa dotrzymać.
Co do męża to wiem , że cholernie się boi , że się nie sprawdzi ale jest naprawde dobrym operatorem i może spróbować czy da rade i czy będzie pracować tam. Zjazdy z Niemiec mają co półtora tygodnia na 4 dni to nie jest też wcale tak źle.
Co do męża to wiem , że cholernie się boi , że się nie sprawdzi ale jest naprawde dobrym operatorem i może spróbować czy da rade i czy będzie pracować tam. Zjazdy z Niemiec mają co półtora tygodnia na 4 dni to nie jest też wcale tak źle.
Mi dziś pozwolono pracować w domu. Ale jest cudowanie Zwłaszcza że za oknem taki senny widok. A ja mogę w skarpetkach siedzieć na łóżku z laptopem
Mnie rzadko boli brzuch, ale kiepsko jest gdy muszę dłużej stać. Wtedy mnie ciągnie i jest nieprzyjemnie, robi mi się duszno. Dlatego dojazdy i powroty z pracy to masakra. W jedną stronę 50 min na stojąco w tłoku.
Mnie rzadko boli brzuch, ale kiepsko jest gdy muszę dłużej stać. Wtedy mnie ciągnie i jest nieprzyjemnie, robi mi się duszno. Dlatego dojazdy i powroty z pracy to masakra. W jedną stronę 50 min na stojąco w tłoku.
Mój jak do Norwegii jeździł to było tragicznie...może dlatego że jeździł pracować do ojca który nie jest za mną w ogóle i tworzyły się dziwne historie. Ale odkąd jestem w ciąży to na szczęście postanowił skończyć z wyjazdami i iść do pracy w Polsce ale w sumie wyjazd na 1,5 tygodnia to nie jest źle
Kuklaki
Fanka BB :)
Witam i ja
Ciesze sie dziewczyny ze juz wam przechodza te mdlosci bo mi was naprawde zal bylo.
Doli mam nadzieje ze to koniec niespodzianek na ten tydzien albo i miesiac I nie ma co sie wstydzic kazdy by sie wydarl. Szybko zdrowiejcie z mlodym
Jaga dasz rade, teraz jest lepiej niz dawniej telefony skype, mozecie sie ogladac codziennie. Bedzie dobrze, a do niemiec blisko wiec pewnie bedzie czesto przyjezdzal. Synkowi powrotu do zdrowia zycze
Sataga trzymam kciuki&&&&
Mila83 gratuluje synka
Ciesze sie dziewczyny ze juz wam przechodza te mdlosci bo mi was naprawde zal bylo.
Doli mam nadzieje ze to koniec niespodzianek na ten tydzien albo i miesiac I nie ma co sie wstydzic kazdy by sie wydarl. Szybko zdrowiejcie z mlodym
Jaga dasz rade, teraz jest lepiej niz dawniej telefony skype, mozecie sie ogladac codziennie. Bedzie dobrze, a do niemiec blisko wiec pewnie bedzie czesto przyjezdzal. Synkowi powrotu do zdrowia zycze
Sataga trzymam kciuki&&&&
Mila83 gratuluje synka
reklama
witam się
Sataga będzie dobrze trzymam kciuki!
Jaga no ja tak własnie od lutego sama z synkiem i lekko nie jest ale chyba najbardziej doskwiera tęsknota jednak wszystko inne do zniesienia!
Mnie pobolewa brzuch to po bokach to na środku no i krzyż się odzywa - nie wiem czy powinnam panikować z tym czy wyluzować i nospe ogarniać. Wizyta dopiero 28 więc jeszcze trochę czasu jest.
Też mam takie bóle-kłucia jak nie z lewej strony, bardzo żadko z prawej albo na środku nospę biorę od tyodnia jest troche lepiej i pomaga leżenie.. wizyte mam we wtorek to dowiem się co dalej
Sataga kciuki za wizyte!!!