reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

A ja dziś pojechałam autobusem na 4 dni do Bukowiny i tak mnie wytrzeszło że jak stanęliśmy na przerwę na siku To zauwaŻyłam krew jestem już na miejscu lerze i już niby nic nie leci Ale nie wiem czy nie iść do lekarza serduszko maluaszka bije bo deyektor wzięłam że sobą

reklama
Amisia może jak się powtórzy to idź kontrolnie? nie zaszkodzi.....

mój syn pucuje meble w całym domu! serce rośnie! :-D:-D:-D:-D

ja ledwo już chodzę, już mu mleko gotuje żeby go położyć

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie bylo mnie pol dnia i tyle do nadrobienia...
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Myla w lipcu mialam punkcje i mialam pobierane komorki jajowe... jednym slowem mialam In vitro....:tak:

Mila83 gratuluje udanej wizyty u wielkoloda i synusia..... :tak: ktory to twoj tc?

milia80 ja zawsze przechodze infekcje mocno, mam to od dziecka, ale nie mam ich czesto to o tyle dobrze.. chociaz ta jeszcze nie byla taka jaka mam przy grypie... wtedy to masakra w ogole, temp 40,5 stopni i w ogole... teraz mialam najwieksza 39,4.. odnosnie zwolnienia ja jestem na l4 od transferu... wiec juz powyzej 33 dni. mi placi moj pracodawca dokladnie pensje na koncie mam ok 8-9 danego miesiaca... a ZUS im przelewa..:tak:

Kajka zdrowka zycze!!:tak:

sataga gratuluje udanej wizyty !!:tak:

Asiorek a ja Amisie :-D:-D ale wtopa! już poprawiam!

Kuklaki, ale że co ? :D ja świra dostaje jużw domu, nie mogę mowić a Panicz zażyczył se jak co wieczór czytanie 1.5 godz, przeczytałam raz i poszłam, teraz się drze i woła jakby go ze skóry obdzierali, ale wyjasniłam zanim zaczełam czytac i w trakcie i potem, tak ładnie zasypiał sam i mu sie popierniczyło :(

już nie wspominając o tym, że o 12stej u lekarza miał tylko kaszel a teraz gorączka, no dramat :(

Ostatnia edycja:
reklama
Zapomnialam dopisac :

No ja jestem po lekarzu i nie jest dobrze, dalej slychac szmery, mam lezec, brac antybiotyk, mowil bym postawila sobie banki...pic herbate z cytryna i sokiem malinowym... lub herbate malinowa... pic syrop i leki na gardlo.... mama mi dzis przywiozla prawdziwy malinowy sok... i zawiozla mnie do lekarza, wrocilam do domu taka zmeczona jakbym pracowala 12h... taka slaba, ech...

p.s jutro wizyta u lekarza gina.... na 15 - trzymajcie kciuki !

Myla i mialam podane 2 zarodki ktore sie przyjely.. i wyszlo ze mam blizniaki dwujajowe...:tak:

Do góry