reklama
Myla na czczo nie trzeba trzymam kciuki !
Sataga trzymam kciuki zeby nastepne usg bylo pomyslne daj koniecznie znac po
mi przez kaszel i katar zaczely sie skurcze brzuch jak kamien dokladnie widac gdzie macica sie konczy
Sataga trzymam kciuki zeby nastepne usg bylo pomyslne daj koniecznie znac po
mi przez kaszel i katar zaczely sie skurcze brzuch jak kamien dokladnie widac gdzie macica sie konczy
Ostatnia edycja:
kajka ja na kaszel chyba stodal, tantum verde na drapanie w gardle i płukałam-duuuuużo i wszystkim czym mogłam, dodatkowo litry herbaty z cytryną i miodem, kanapka z czosnkiem i tak się lecze ...
wiecie co, oglądałam z 2 dni temu program o dzieckach z rybią łuska arlekinowa omg, nie dałam rady calego obejrzeć, jak kocham takie programy medyczne to nie byłam w stanie. co za popieprzone choroby ;(
wiecie co, oglądałam z 2 dni temu program o dzieckach z rybią łuska arlekinowa omg, nie dałam rady calego obejrzeć, jak kocham takie programy medyczne to nie byłam w stanie. co za popieprzone choroby ;(
Karina34
Fanka BB :)
Myla jedz ... To nie ma znaczenia ... Tak myśle :-)
Masz dzis badania? Jak Tak to trzymam kciuki
Doli dzieki :-)
Jaga śliczny psiaczek :-) , przykro mi ze chorowała no i wiesz ... Ze jej nie ma :-(
Jakby nie było rodzina ...
Kajka kuruj sie :-) zdrowia zycze
Ide spac :-)
Masz dzis badania? Jak Tak to trzymam kciuki
Doli dzieki :-)
Jaga śliczny psiaczek :-) , przykro mi ze chorowała no i wiesz ... Ze jej nie ma :-(
Jakby nie było rodzina ...
Kajka kuruj sie :-) zdrowia zycze
Ide spac :-)
a a propo zwierząt to ja nie mogę sobie pozwolić, bo mieszkanie nizbyt duże mamy :/
a taki piesek większy to potrzebuje miejsca, no i problem jak jakiś wyjazd jest bo nie ma z kim zostawić psiaka... kota raczej bym nie chciała
miałam świnki morskie ;-) wiec zapowiedziałam, że jak będzie 2 syn to sobie kupie na pocieszenie hahahahahahaah
wiem marne
a taki piesek większy to potrzebuje miejsca, no i problem jak jakiś wyjazd jest bo nie ma z kim zostawić psiaka... kota raczej bym nie chciała
miałam świnki morskie ;-) wiec zapowiedziałam, że jak będzie 2 syn to sobie kupie na pocieszenie hahahahahahaah
wiem marne
Hej dziewczyny witam z rana
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze. Ja jutro będę się stresować
Dziś byłam w laboratorium badania zrobić i kolejka makabryczna. Na szczęście kobiety w ciąży maja pierwszeństwo a że brzucho mi wywaliło to nikt nawet okiem nie mrugnął jak weszłam poza kolejnością
dziewczyny a czy wam tez tak włosy na nogach rosną ? U mnie to co tydzień depilator chodzi bo inaczej to okropność gorzej niż mój mąż wyglądam.
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze. Ja jutro będę się stresować
Dziś byłam w laboratorium badania zrobić i kolejka makabryczna. Na szczęście kobiety w ciąży maja pierwszeństwo a że brzucho mi wywaliło to nikt nawet okiem nie mrugnął jak weszłam poza kolejnością
dziewczyny a czy wam tez tak włosy na nogach rosną ? U mnie to co tydzień depilator chodzi bo inaczej to okropność gorzej niż mój mąż wyglądam.
Anemonne
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
Mnie grypa rozkłada:-( co brałyście na kaszel?
Doliores, Myla trzymam mocno kciuki za wizyte. Na pewno wszystko jest dobrze.:-)
Ja jutro będę się tak stresować;-)
Kajka do picia spróbuj czystek w aptece bardzo silnie działa, a żeby gardło nie drapało i szybciej sie goiło to rozgrywaj A+E w kapsułkach i najlepiej działa olej kokosowy bo bardzo nawilża i łagodzi, a dodatkowo działa antybakteryjnie. Lepszy niż chemia z apteki
http://www.decare.pl/twoje-zdrowie/olej-kokosowy-zwalcza-bakterie
Olej kokosowy – możliwości jego wykorzystania | Zdrowie i Natura – Portal informacyjny - ja używam go do wszystkiego, jak mnie boli gardło to łyżeczka przed snem, na włosy jako super odzywka, a na brzuszek przeciw rozstępom, a dodatkowo pięknie się po min pachnie
Czesc dziewczyny:-) ja niestety tez zaliczam sie grona przeziębionych cały weekend przelezałam ale dzis juz sie zwklełam trzeba bylo mięsny zaliczyc i warzywniak zamarzyło mi sie zjesc gulasz wiec mi sie dusi w garku..
Zdrówka wszystkim chorym!!
Zdrówka wszystkim chorym!!
reklama