reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla na czczo nie trzeba trzymam kciuki !
Sataga trzymam kciuki zeby nastepne usg bylo pomyslne daj koniecznie znac po
mi przez kaszel i katar zaczely sie skurcze :( brzuch jak kamien dokladnie widac gdzie macica sie konczy

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.
Mnie grypa rozkłada:-( co brałyście na kaszel?
Doliores, Myla trzymam mocno kciuki za wizyte. Na pewno wszystko jest dobrze.:-)
Ja jutro będę się tak stresować;-)

kajka ja na kaszel chyba stodal, tantum verde na drapanie w gardle i płukałam-duuuuużo i wszystkim czym mogłam, dodatkowo litry herbaty z cytryną i miodem, kanapka z czosnkiem i tak się lecze ...

wiecie co, oglądałam z 2 dni temu program o dzieckach z rybią łuska arlekinowa omg, nie dałam rady calego obejrzeć, jak kocham takie programy medyczne to nie byłam w stanie. co za popieprzone choroby ;(

Myla jedz ... To nie ma znaczenia ... Tak myśle :-)
Masz dzis badania? Jak Tak to trzymam kciuki ✊✊✊

Doli dzieki :-)

Jaga śliczny psiaczek :-) , przykro mi ze chorowała no i wiesz ... Ze jej nie ma :-(
Jakby nie było rodzina ...

Kajka kuruj sie :-) zdrowia zycze

Ide spac :-)

a a propo zwierząt to ja nie mogę sobie pozwolić, bo mieszkanie nizbyt duże mamy :/
a taki piesek większy to potrzebuje miejsca, no i problem jak jakiś wyjazd jest bo nie ma z kim zostawić psiaka... kota raczej bym nie chciała

miałam świnki morskie ;-) wiec zapowiedziałam, że jak będzie 2 syn to sobie kupie na pocieszenie hahahahahahaah
wiem marne :p

Hej dziewczyny witam z rana

Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze. Ja jutro będę się stresować :szok:

Dziś byłam w laboratorium badania zrobić i kolejka makabryczna. Na szczęście kobiety w ciąży maja pierwszeństwo a że brzucho mi wywaliło to nikt nawet okiem nie mrugnął jak weszłam poza kolejnością :-D

dziewczyny a czy wam tez tak włosy na nogach rosną ? U mnie to co tydzień depilator chodzi bo inaczej to okropność gorzej niż mój mąż wyglądam.

Cześć dziewczyny.
Mnie grypa rozkłada:-( co brałyście na kaszel?
Doliores, Myla trzymam mocno kciuki za wizyte. Na pewno wszystko jest dobrze.:-)
Ja jutro będę się tak stresować;-)

Kajka do picia spróbuj czystek w aptece bardzo silnie działa, a żeby gardło nie drapało i szybciej sie goiło to rozgrywaj A+E w kapsułkach i najlepiej działa olej kokosowy bo bardzo nawilża i łagodzi, a dodatkowo działa antybakteryjnie. Lepszy niż chemia z apteki :)
http://www.decare.pl/twoje-zdrowie/olej-kokosowy-zwalcza-bakterie
Olej kokosowy – możliwości jego wykorzystania | Zdrowie i Natura – Portal informacyjny - ja używam go do wszystkiego, jak mnie boli gardło to łyżeczka przed snem, na włosy jako super odzywka, a na brzuszek przeciw rozstępom, a dodatkowo pięknie się po min pachnie:)

Czesc dziewczyny:-) ja niestety tez zaliczam sie grona przeziębionych cały weekend przelezałam ale dzis juz sie zwklełam trzeba bylo mięsny zaliczyc i warzywniak zamarzyło mi sie zjesc gulasz wiec mi sie dusi w garku..
Zdrówka wszystkim chorym!!

reklama
Do góry