reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Cześć laski
Witam z mojego łóżeczka, leże sobie dzisiaj to ani mi się nie chce do salonu iść, i tak nic nie ma w tv więc poco.
Mój mi naszykował jak wychodził kanapki i cherbaty w termosie:-)

Jak tam. Myla Doliores już po wizytach piszcie co tam.

Neta to miałaś sen. Chyba trzeba zakończyć ten wątek bo zamist dzieci to się zwirzęta po nocach śnią.

No milia to se roboty narobiłaś ale dobrze że się nie pociełaś ani nie oparzyłaś, bo wypadki się każdemu zdażają.

Kajka ,Olusia wracajcie szybko do zdrowia!

reklama
Ponawiam prośbę o uzupełnianie listy...jeszcze nikt mi nie wysłał informacji po ostatniej prośbie...

Myla, kurczę, ostatnio 2 x Ci wysłałam dane do tabelki, czy ja PW nie mogę wysyłać ?
:(
i dostępu do zamkniętego nadal nie mam i link też zgubiłam :(
buuuu !!!

W Weekend robiłam skromne urodzinki Majki, w niedzielę.
U moich rodziców.
Były balony, tort, latająca świnka Peppa z helem, szampan Piccolo i mnóstwo słodyczy.
Szkoda, że mój dziczek się gości przestraszył i tortu i nie chciał dmuchać swieczek :(
Ojjj, wstydziula straszna z niej :)
A już 3 latka ma !
Usiłuję Was doczytać, ale mi się sporo nazbierało :)

Kurczę, Myla, może tu napiszę, skoro na PW Ci nie doszło...

Renata,
Piaseczno
planowany poród: 21 kwietnia
imię: Kaja lub Michał
(ale może mi się jeszcze zmieni)
:)
co jeszcze ?
:cool2:

Hej.
Wróciłam ale powiem Wam ze jestem trochę zawiedziona. Myslalam ze przy genetycznym dowiem się wszystkiego a tymczasem nawet kawałka ekranu nie widziałam.lekarz się wcale nie odzywał,siedział i mierzył,nawet fotki nie strzelił... Spytalam go "czy cos widać odnośnie płci" powiedział:"nic nie widać" tylko czy w rozumieniu jest obrócone czy w rozumieniu nie ma pitola???
Dziewczynie przede mną która jest identycznie ten sam dzień i tydzień co ja i dzidziowe takie same wymiary powiedział ze raczej chłopiec.
Mi na koniec powiedział tylko ze wyniki prawidłowe... Potem byłam na krwi i u genetyczki.

Genetyczna pytala o rodzine, dzieci w rodzinie itd. I się śmiała ze same chłopaki no i mówi ze może będzie cora to ja jej ba to ze się naczytalam ze plemniki żeńskie są wytrzymałe na źle warunki itd to potwierdzila ... Biorąc pod uwagę klimat po mojej tabletce... :).
Za tydzień mam iść na omówienie wyników z krwi.
Ogólnie moja kruszyna ma 6cm Nt1,4

OLusia zdrówka raz jeszcze!!!! jedz czosnek i syrop z cebuli, wiem, że ble ale działa ;-)

Kuklaki ja dopiero na 17.30 :/ :( bo z meżem jadę.. ale mam stresa!!!!!!! :szok:

milia o kurcze ale pech :/ ;/ szkoda jedzonka, naczynia no i ten bałagan.. mi jakiś czas temu pelna butelka oleju wypadła z szafki z wysokośc ok 1.8 ... rozpieprzyła się cała na podlodze, ścianach, meblach......... :/

Myla ale cymbał!!! trudno mu było Ci pokazać? a zdjecie chyba MUSI CI DAĆ WRAZ Z OPISEM, poczytaj jeszcze

Ostatnia edycja:
No wkońcu udało mo się coś napisać cały weekend próbowałam: ( dziś mam wizytę na 18 30 strasznie się boję cży wszystko jest ok wiem że serdusZko bije bo dziennie słucham przez ten detektor.: D

dał mi tylko opis...zdjęcie w połowkowym...tak mi powiedział...i żadna nie dostała...
Ciul... ide pojutrze do lekary mojej...może coś mi powie wiecej

Renatka nie dostałam żadnych od Ciebie wiadomosci.
Liste potem uzupelnie bo padam na twarz, musze sie ogarnąc...co jak co ale

zrobiłam sobie cholerna nadzieje na mała pindzie przez to że nie dyndał żaden pisior ;)
Choć znajac moje szczescie to pewnie było obrócone.Włas

nie dziewczyny którym robili juz usg genetyczne czy oni ogladaja malucha z "kazdej strony" bo u mnie ponoc było ok, a potem jak zjechal nizej to trzasl mi bnrzuchem jakby chcial zmusic do zmiany pozycji.
Laska przede mna tez mowila ja ją wytrzasl bo maluch leniwy a mial sie ruszac a jedna wyslal na zjedzenie slodyczy bo sie nie chcial ruszac...

U mnie malucha badał dokładnie z każdej strony ale do tego użył dopochwoweho USG dzięki czemu mimo tego ze male się prawie nie ruszalo to obejrzelismy je dokładnie z każdej strony :) a pomiary robił juz przez brzuch

Myla ja na genetycznym musiałam kaszleć żebym małe zmobilizować do zmiany pozycji bo się ruszać nie chciało a lekarz musiał zmierzyć z każdej strony. No i ekran miałam przed sobą praktycznie jakbym tv oglądała he he drugi ekran lekarz miał dla siebie. Więc widziałam wszystko co się działo. Dziwny lekarz jak na pytania dokładnie nie odpowiadał. W sumie zaczęłaś 14 tydz (jak się nie mylę) to już powoli coś powinno być widać jeśli małe się odpowiednio do zdjęcia ustawiło.

Myla a ode mnie wiadomość na pw dostałaś? Wysyłałam Ci info że jeszcze nie mam dostępu no i przy okazji złożyłam ponowny wniosek o dostęp ;-)

Dziewczyny zdrówka życzę. Ja byłam przeziębiona jakieś 3 tyg temu i kanapeczka z czosnkiem i herbatka z miodem i cytryną pomogła.

reklama
Do góry