reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
hej

weekend zleciał nam mega szybko i intensywnie :D dzisiaj mamy o 17.30 to usg prenatalne!! jestem POSRANA dosłownie. nawkręcałam sobie chorób i jakichś smętów, no masakra :/ jak zobaczę, że dzidziol ma wszystko ok to odetchnę.

Pat no to się zacznie teraz hahaha u mnie będzie nowinowy boom za tydzień, bo sobie tak ubzdurali rodzice , że powiedza na mieninach..eh..oby to przezyć:baffled:

Karina super koty! moj syn uwielbia! ;-) a wyniki dobre, nic się nie stresować :-)

Wengiq o tak upał, aż mi niedobrze, źle to znoszę. poce się jak swinia :/ ciesze,się, że ta ciaża zakoncze przed latem, bo nie chciałabym takiej powtórki jak poprzednim razem - rodzę a tu 35 stopni, sala pozamykana bo ZIMNO. dramat :/

MYla!! będzie dobrze! mówę to ja! :D jedz co chcesz! tylko morfo, glukoza itp. sa na czoczo..

Aylin nieźle hahahahah a niby koty takie nieufne..i niebezpieczne..:p

sataga a jaka jest norma? bo ja dopiero dzis idę? może lekarz źle zmierzył ?

Tabasia nie przejmuj się, ja też wiecznie sprzątam. jak męża nie było to wydawało mi się, że syfu mniej, a przyjchał i niby pomaga mi, robi coś ale widze, że to nie jest tak dokładnie jak ja bym chciałą:dry:

Hej kochane , nie zdołam was nadrobić choćbym chciała bardzo.
Ja wczoraj pojechałam do Łodzi do taty i braci na obiadek. Potem pojechaliśmy do H&M i w 15 minut ściągnęłąm 3 bluzki z wieszaka i kupiłam. Nie cierpie zakupow zwłaszcza jeśli są to ubrania dla mnie. oSpodni mam 5 par plus 2 pary getrów i musze tylko kupić leginsy. Gorzej z bluzkami bo wszystkie z długim rękawem mam podziurawione od paska spodni. Także teraz troche nadrobiłam z ciuchami. 2 bluzki są zwykłe i jedna ciążowa.
Wstałam po 5 rano , młodego głowa rozbolała i do wpół do 8 rano płakał z bólu. Jak zaczęło przechodzić to mi zwymiotował , więc podejrzewam , że rozłoży się na cacy. Po 2 tygodniach choroby był tydzień w szkole i znów coś go łapie. Wykończe się. Ehh

Co do zwierzaków jak urodził mi się młody to miałąm owczarka niemieckiego ( w sierpniu tego roku uśpiłam niestety z powodu choroby) sunie. _DSC3549.jpg i Legwana zielonego _DSC3821.jpg
Niestety tez już została legwanica pochowana. Teraz mam kotke roczną dachową ale domową. Nie wyobrażam sobie , żeby moje psie czy kocie spało na dworze.

Załączniki

• _DSC3549.jpg
    _DSC3549.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 31
  • _DSC3821.jpg
    _DSC3821.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 28
Myla bez nerwów !:) jak zobaczysz dzidzia to się rozplyniesz ;) ja chyba będę musiała jutro iść na USG bo jak sir przekrecam w łóżku albo delikatnie wyciągam to w okolicach pępka mam taki ciągnący, rwący bol ze w sekundę zwijam się w pół... I już i podbrzusze mnie tez czasem tak zakuje i zaczynam się martwić o co chodzi :/

Pat w okolicach pępka jak cię boli to nie jest to raczej jeszcze ból związany z ciążą. Mnie tak też bolało i mój gin powiedział , że to raczej wina jelit. Jeśli taki ból pojawia się w pachwinach czy w podbrzuszu to warto to powiedzieć ginowi , ale to raczej jest ból więzadeł. Mnie tak boli jak źle się przekręcę na drugi bok.
Myla spokojnie kobieto , wszystko jest przecież w porządku nie?

No niby tak ale to juz trwa od wczoraj i podbrzusze juz tez tak czuje...poczekam jeszcze do jutra i jak nie przejdzie to pójdę dla świętego spokoju do gina

weź sobie nospe i połóż się na troche na lewym boku. Nospa rozkurczy skurczone więzadła i jeśli to jelita to i na to podziała a leżenie na lewym boku pozwoli na lepsze ukrwienie macicy.
Napewno jest wszystko w porządku. Ale dla świętego spokoju możesz zawsze iść do gina na usg.

Myla oby!!! bo najm ześwirujesz tu ;D

Pat tez tam mam ale na bokach bardziej, jakby mi skóry brakowało tak ciągnie.. wtedy właśnie jak szybko coś się obróce. może to jelita faktycznie?

reklama
Do góry