reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Karina swietne wyniki :)

Sataga w pierwszej ciazy przeziernosc mialam 2.3 ale poszlam do drugiego lekarza i bylo ok. Co prawda norma jest do 2.5 ale tez sie zamartwialam.

My mamy psiaka duzego bardzo go chcialam ale jest masakra... mlody jeszcze wiec wszystko gryzie,na miejscu nie usiedzi i ciagle musze sprzatac. Juz nie daje rady. Do dzieci jest rewelacyjny.

Olusia chlebek sam sie robi w maszynie ;) nocnym markiem bylam o tak jak nie mialam dziecka. Teraz to padam o 22. A wczoraj wszystko nastawilam pomiedzy jedna drzemka a druga.

Dzis u mnie znow kiepska forma. Jutro do pracy. Na nic czasu. Posprzatalam,znowu burdel i tak w kolko ;( potrzebuje odpoczynku a tu sie nie zanosi w najblizszym czasie... do szkoly nic nie zrobilam...echhhh....

reklama
Karina super ze wyniki sa dobre !;-)

sataga na pewno wszystko bedzie dobrze ! trzymam kciuki !!:tak:

Tabasia no ja stalam sie nocnym markiem odkad zaczelam prace na zmiany.. tj dzien, nocka i wolne.. ale ostatnio jakos nie umiem zasnac nawet gdybym chciala, jeszcze jak sie kimne popoludniu to juz w ogole nie umiem zasnac wieczorem... a potem rano bym spala i spala... a tak sobie ostatnio myslalam ze troche brakuje mi mojej pracy, lubie to co robie.. no ale kiedys wroce... :tak:

Neta , kociak słodki , tylko brakuje mu włosków :-)

Sataga no ja na Twojm miejscu tez bym poszła do innego , dla świetego spokoju ....

Natasza dziekuje :-)

Tabasia dzieki :-)

Olusia dziekuje :-)

A jak wyszły u was wyniki?

Aylin jaka sielanka pościelowa :-D

Olusia, wysunęły mu sie dyski w 3 miejscach a prace ma taka, ze dźwiga, nosi, podnosi, schyla sie takze musi sie zagoić. A poza tym szuka innej pracy bo do tamtej juz nie wróci. Szkoda zdrowia...

Kajka zdrowka w takim razie!

Nadzieja fajnego masz loczka! Moja tez z tylu główki dostaje uwielbiam je!!

Neta, nie strasz tym kotem! ;-)

Tabasia u mnie to samo, sprzatanie na okrągło, dobrze, ze maz jest bo bym nie wyrobiła!

Sataga głowa do góry i zazdroszczę, ze sie mogliście bez małego wyrwać ;-)

Neta piękna kicia pewnie bez futerka jej chłodno i sie dużo przytula :-) ale mi szkoda ze już koniec weekendu...do środy będę miała w pracy masakrę i już to czuje...

Ja skonczylam trzy tygodnie szkoleń wiec mam trzy tygodnie zaległości. I was rozumiem.
Ale byle do stycznia i idę na zasłużony odpoczynek.
Glowa mnie potwornie boli. 2 panadole nie pomogly. Idę spac

reklama
Aylin no ja czekam na zmiennika - bo zaspał .-)
A potem musze troche obdzwonić i sprawy pozałatwiać. A pozniej spanie :-)

Miłego dnia :-)

Do góry