reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Karina swietne wyniki :)

Sataga w pierwszej ciazy przeziernosc mialam 2.3 ale poszlam do drugiego lekarza i bylo ok. Co prawda norma jest do 2.5 ale tez sie zamartwialam.

My mamy psiaka duzego bardzo go chcialam ale jest masakra... mlody jeszcze wiec wszystko gryzie,na miejscu nie usiedzi i ciagle musze sprzatac. Juz nie daje rady. Do dzieci jest rewelacyjny.

Olusia chlebek sam sie robi w maszynie ;) nocnym markiem bylam o tak jak nie mialam dziecka. Teraz to padam o 22. A wczoraj wszystko nastawilam pomiedzy jedna drzemka a druga.

Dzis u mnie znow kiepska forma. Jutro do pracy. Na nic czasu. Posprzatalam,znowu burdel i tak w kolko ;( potrzebuje odpoczynku a tu sie nie zanosi w najblizszym czasie... do szkoly nic nie zrobilam...echhhh....

reklama
Karina super ze wyniki sa dobre !;-)

sataga na pewno wszystko bedzie dobrze ! trzymam kciuki !!:tak:

Tabasia no ja stalam sie nocnym markiem odkad zaczelam prace na zmiany.. tj dzien, nocka i wolne.. ale ostatnio jakos nie umiem zasnac nawet gdybym chciala, jeszcze jak sie kimne popoludniu to juz w ogole nie umiem zasnac wieczorem... a potem rano bym spala i spala... a tak sobie ostatnio myslalam ze troche brakuje mi mojej pracy, lubie to co robie.. no ale kiedys wroce... :tak:

Neta , kociak słodki , tylko brakuje mu włosków :-)

Sataga no ja na Twojm miejscu tez bym poszła do innego , dla świetego spokoju ....

Natasza dziekuje :-)

Tabasia dzieki :-)

Olusia dziekuje :-)

A jak wyszły u was wyniki?

Aylin jaka sielanka pościelowa :-D

Olusia, wysunęły mu sie dyski w 3 miejscach a prace ma taka, ze dźwiga, nosi, podnosi, schyla sie takze musi sie zagoić. A poza tym szuka innej pracy bo do tamtej juz nie wróci. Szkoda zdrowia...

Kajka zdrowka w takim razie!

Nadzieja fajnego masz loczka! Moja tez z tylu główki dostaje uwielbiam je!!

Neta, nie strasz tym kotem! ;-)

Tabasia u mnie to samo, sprzatanie na okrągło, dobrze, ze maz jest bo bym nie wyrobiła!

Sataga głowa do góry i zazdroszczę, ze sie mogliście bez małego wyrwać ;-)

Neta piękna kicia pewnie bez futerka jej chłodno i sie dużo przytula :-) ale mi szkoda ze już koniec weekendu...do środy będę miała w pracy masakrę i już to czuje...

Ja skonczylam trzy tygodnie szkoleń wiec mam trzy tygodnie zaległości. I was rozumiem.
Ale byle do stycznia i idę na zasłużony odpoczynek.
Glowa mnie potwornie boli. 2 panadole nie pomogly. Idę spac

reklama
Aylin no ja czekam na zmiennika - bo zaspał .-)
A potem musze troche obdzwonić i sprawy pozałatwiać. A pozniej spanie :-)

Miłego dnia :-)

Do góry