reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Jeny dziewczyny jakie minusowe temp??? Ja w bluzce, moje dzieci w cienkich kurtkach które i tak ściągają bo im za ciepło... No chyba ze my przesypiamy ta minusowa i budzimy się na ciepelko juz. Patrzę przez okno a tam na podwórku pełno prania od raba wisi wiec chyba nie bylo minusowej:cool:

reklama
Witam sie i ja, dziewczyny nie wyrabiam was regularnie czytac tyle piszecie. Ja jakas dzis padnieta, odprowadzilam corke do przedszkola,z robilam zakupy, wrocilam do domu, zjadlam sniadanie i relaksuje sie, ale totalny brak sily, a jeszcze musze odebrac mala, zawiesc ja do babci i do pracy do 20 :( moze jakos dam rade, pozdrawiam.

Hej 3mam kciuki za wizyty
Ja wczoraj urodziny moje przelezalam masakra dzidziol chyba na urodziny chcial pokazac ze tam jest.. mdlilo kreci mi siew glowie mdleje no do cholery zamiast przechodzic to mi zle. Dzis kolezanka Zuze zaprowadzila i ja odbierze nie mam sil by wyjsc, chcialam pranie wstawic wstalam a tu spowrotem na lozko z jedzeniem tez podziubie .. w sobote pokazalismy filmik moim rodzica i przyszlym tesciom oni pierwszy raz widzieli i z ciekawoscia ogladali moja mama w niebowzieta chociaz to jej 4 wnuk lub wnuczka z naciskiem na wnuka heh ja mam core i teraz raczej syn siostra tez ma parke 14 letnia Julke i 2 letniego Michala.... a ja nie wiem zapomnialam chyba wspomniec ze na badaniach okazalo sie ze nie widac krwiaka? Wkoncu
Co do plamien po stosunku moga wystapic moglaby to byc zylka u mnie sie okazalo ze krwiakbo pozniej zywa krwia plamilam.. 3mam kciuki lezenie pomoze i oszczedny tryb...

hej dziewczyny:)
Jestem po drugim USG :) widziałam i słyszałam dzidziusia :) Sporo urosło moje maleństwo :) Waży już 100 gram i jest starsze o tydzień niż powinno być. Lekarz powiedział że jak będzie rosło w takim tempie to urodzi się wcześniej sporo niż powinno :)))

Jeny dziewczyny jakie minusowe temp??? Ja w bluzce, moje dzieci w cienkich kurtkach które i tak ściągają bo im za ciepło... No chyba ze my przesypiamy ta minusowa i budzimy się na ciepelko juz. Patrzę przez okno a tam na podwórku pełno prania od raba wisi wiec chyba nie bylo minusowej:cool:

Gdzie Ty mieszkasz? Ja minusowe temperatury mam od ponad 2 tygodni. W tym tygodniu to prawie cały tydzień mróz rano był.

Dzięki dziewczyny za kciuki :) łatwiej się czeka, choć odliczam czas co chwilę, jak głupia...

Asiulka, spóźnione życzenia urodzinowe, przede wszystkim zdrowia dla Ciebie, dla maleństwa i całej rodziny :-) spełnienia marzeń :-)

Anulka, super, gratulacje!

Anulka super!!!

Asiulka odpoczywaj :-)

Olusia dla mnie płeć to tez 2rzędna sprawa

Myla u nas o 8 rano był 2 stopnie, gęsta mgła i zimno jak nie wiem.. młody szedł w rękawiczkach

ja się dosiadłam do rurek z czekolada z lidla i pół opakowania już nie ma!!!! :cool:

Asiulka najlepszego, zdrowia dla Ciebie i dzidzi i calej rodzinki.

Ja jednak nie poszlam na badania, tesciowa ma sie popytac gdzie indziej nie tam gdzie bylam ostatnio, no i czekam.
.
Trzymam kciuki za wasze wizyty.

Ja sie dalam do sprzatania skoro wolne,

Narazie laski zajze pozniej:tak:

reklama
Do góry