reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
W BydgoszczyGdzie Ty mieszkasz? Ja minusowe temperatury mam od ponad 2 tygodni. W tym tygodniu to prawie cały tydzień mróz rano był.
Ja nie wyrobie!wstalam o 7 żeby Cypriana wyszukiwać do szkoły i poszlam dalej spać o 7.30 potem wstalam po 9 i odprowadzilam małego, poszlak do sklepu i zjadlam śniadanie i mniej więcej po moim poście zasnelam i teraz obudził mnie lustonosz ,wstalam i IDE po dzieci...i ja tak dzień w dzień mofe spać całymi dniami!!!
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
U mnie juz grzeja od ok tygodnia... moze nie tak bardzo mocno ale jest..
U mnie tez cieplo, bylam na dworze w krotkim rekawku i ma byc tak fajnie przez ten tydzien... o tyle dobrze... chociaz ranki i wieczory juz zimne... brrrr
U mnie tez cieplo, bylam na dworze w krotkim rekawku i ma byc tak fajnie przez ten tydzien... o tyle dobrze... chociaz ranki i wieczory juz zimne... brrrr
u mnie grzeją od ok 20.9... i powiem, że inaczej to bym zamarzła zwłaszcza w łazience
mam jakąś gastrofaze, chyba zaczynam tyć albo spadł śnieg, nie ważne, wazne, że kromka z pasztetem smakuje jak najlepszy przysmak
Olusia myślałam o takich zwykłych, u nas to Junior lajkonik, ja żałowałam teraz,że ubrałam skóre tylko a nie zimową!!! zamarzłam prawie!!!!
milia nieźle hahahahaha to przed ciąża wiecej wymyślania ;-)
marela fajne smaki hahaha ja nie mam ochoty na sałatki żadne... jakos ten majonez mnie odstrasza
Kuklaki 23??? wow! u mnie ledwo 10 :/
Myla jakiś budzik sobie nastaw - typowo zadaniowo hahahaha, mnie brało spanie ok 14 , ale co z tego jak zaraz musiałam iść po małego :/ jeszcze próchno autobus się zepsuł i dopiero po 16 w domu byłam ;/
Karina ekhm.... moje babcie to sa..jakby to rzec.. szczególne.. teściowa ma swoje lata i nie ufam jej zbytnio...że nie ogarnie go - bo taka prawda, a moja to "mam swoje życie " bla, bla, bla tydz tem zaproponowała, że weźmie małego na noc w weekend - i tak najbliższy week - za szybko ( propozycja z poniedziałku ), kolejny nie bo to tydz przed imieninami które robi (wtf???? sałatki z tyg. wyprzedzeniem? ) za 2 tyg robi imieniny... potem już wszystkich świętych itp... łaski nie chce, już przestałam liczyć
mam jakąś gastrofaze, chyba zaczynam tyć albo spadł śnieg, nie ważne, wazne, że kromka z pasztetem smakuje jak najlepszy przysmak
Olusia myślałam o takich zwykłych, u nas to Junior lajkonik, ja żałowałam teraz,że ubrałam skóre tylko a nie zimową!!! zamarzłam prawie!!!!
milia nieźle hahahahaha to przed ciąża wiecej wymyślania ;-)
marela fajne smaki hahaha ja nie mam ochoty na sałatki żadne... jakos ten majonez mnie odstrasza
Kuklaki 23??? wow! u mnie ledwo 10 :/
Myla jakiś budzik sobie nastaw - typowo zadaniowo hahahaha, mnie brało spanie ok 14 , ale co z tego jak zaraz musiałam iść po małego :/ jeszcze próchno autobus się zepsuł i dopiero po 16 w domu byłam ;/
Karina ekhm.... moje babcie to sa..jakby to rzec.. szczególne.. teściowa ma swoje lata i nie ufam jej zbytnio...że nie ogarnie go - bo taka prawda, a moja to "mam swoje życie " bla, bla, bla tydz tem zaproponowała, że weźmie małego na noc w weekend - i tak najbliższy week - za szybko ( propozycja z poniedziałku ), kolejny nie bo to tydz przed imieninami które robi (wtf???? sałatki z tyg. wyprzedzeniem? ) za 2 tyg robi imieniny... potem już wszystkich świętych itp... łaski nie chce, już przestałam liczyć
Anemonne
joanna super!!! :-)
ja też mam smaka na wode z pod ogórów! mniam mniam
hahaha ja już nie tofu i krem z brokułów może mnie odkwasi
Też macie tak, że czytacie co się dzieje z miniaturką już w kolejnym tygodniu?
Myla Novak
Renatka1982
U nas o 16.00 było 17,5 st. w cieniu, ale na słońcu to ze 25 na pewno.
Opatuliłam się w kurtkę puchową idąc po małą do przedszkola, czapę założyłam i co ??? i się spociłam
bałam się przeziębić, a się zgrzałam ehhh...
Ale teraz znów się ziąb robi.... brrrr... u nas o tyle dobrze, że piec każdy ma w swoim mieszkaniu, gazowy, więc jak jest potrzeba to odkręcam i mam ciepło nawet w czerwcu
Nie chciało mi się nic gotować więc kupiłam 2x pomidorową w barze po 4 zł.
jak na "prawie Warszawę" to chyba nie drogo
a smaczna, że ho ho zjadłam ze smakiem. tego mi było trzeba, bo cały dzień na głodzie. teraz kawkę waniliową Dolce Gusto z bitą śmietaną i czekoladą , mniam mniam, szkoda, że nie mam do tego pączka
a mój jeszcze w pracy, więc po pączka nie pójdzie...
Gardło coś mnie boli, cholercia....
:/
100 gramów ???? a ile ma "wzrostu " ? toż to gigant !!!
:-)
gratuluję !!!
Opatuliłam się w kurtkę puchową idąc po małą do przedszkola, czapę założyłam i co ??? i się spociłam
bałam się przeziębić, a się zgrzałam ehhh...
Ale teraz znów się ziąb robi.... brrrr... u nas o tyle dobrze, że piec każdy ma w swoim mieszkaniu, gazowy, więc jak jest potrzeba to odkręcam i mam ciepło nawet w czerwcu
Nie chciało mi się nic gotować więc kupiłam 2x pomidorową w barze po 4 zł.
jak na "prawie Warszawę" to chyba nie drogo
a smaczna, że ho ho zjadłam ze smakiem. tego mi było trzeba, bo cały dzień na głodzie. teraz kawkę waniliową Dolce Gusto z bitą śmietaną i czekoladą , mniam mniam, szkoda, że nie mam do tego pączka
a mój jeszcze w pracy, więc po pączka nie pójdzie...
Gardło coś mnie boli, cholercia....
:/
100 gramów ???? a ile ma "wzrostu " ? toż to gigant !!!
:-)
gratuluję !!!
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
He he 100g niezly gigant ;-)
Teraz juz sie robi chlodno
. Juz cieplejszy ubior musi isc w ruch ;-) a ja sobie leze w lozeczku i pisze z kom ;-)
Teraz juz sie robi chlodno
. Juz cieplejszy ubior musi isc w ruch ;-) a ja sobie leze w lozeczku i pisze z kom ;-)
reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
kurcze skad u Was takie temperatury ja wyszlam do przedszkola, kurtka przejsciowka taka ciut cieplejsza i zmarzłam moze dopiero do mnie jutro dotrze to ciepelko. Sloneczko bylo ale wiatr tez i stad zimno.
Tabasia - lepiej? poprawilo sie cos?
zazdroszcze Wam kawy - ja kawosz na maxa nie moge teraz na nią patrzeć. W pierwszej ciazy tez nie moglam pic.
Tabasia - lepiej? poprawilo sie cos?
zazdroszcze Wam kawy - ja kawosz na maxa nie moge teraz na nią patrzeć. W pierwszej ciazy tez nie moglam pic.