reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Gdzie Ty mieszkasz? Ja minusowe temperatury mam od ponad 2 tygodni. W tym tygodniu to prawie cały tydzień mróz rano był.
W Bydgoszczy :)

Ja nie wyrobie!wstalam o 7 żeby Cypriana wyszukiwać do szkoły i poszlam dalej spać o 7.30 potem wstalam po 9 i odprowadzilam małego, poszlak do sklepu i zjadlam śniadanie i mniej więcej po moim poście zasnelam i teraz obudził mnie lustonosz ,wstalam i IDE po dzieci...i ja tak dzień w dzień mofe spać całymi dniami!!!

U mnie juz grzeja od ok tygodnia... moze nie tak bardzo mocno ale jest.. :tak:

U mnie tez cieplo, bylam na dworze w krotkim rekawku :tak: i ma byc tak fajnie przez ten tydzien... o tyle dobrze... chociaz ranki i wieczory juz zimne... brrrr

u mnie grzeją od ok 20.9... i powiem, że inaczej to bym zamarzła zwłaszcza w łazience :p

mam jakąś gastrofaze, chyba zaczynam tyć albo spadł śnieg, nie ważne, wazne, że kromka z pasztetem smakuje jak najlepszy przysmak

Olusia myślałam o takich zwykłych, u nas to Junior lajkonik, ja żałowałam teraz,że ubrałam skóre tylko a nie zimową!!! zamarzłam prawie!!!!

milia nieźle hahahahaha to przed ciąża wiecej wymyślania ;-)

marela fajne smaki hahaha ja nie mam ochoty na sałatki żadne... jakos ten majonez mnie odstrasza

Kuklaki 23??? wow! u mnie ledwo 10 :/

Myla jakiś budzik sobie nastaw - typowo zadaniowo hahahaha, mnie brało spanie ok 14 , ale co z tego jak zaraz musiałam iść po małego :/ jeszcze próchno autobus się zepsuł i dopiero po 16 w domu byłam ;/

Karina ekhm.... moje babcie to sa..jakby to rzec.. szczególne.. teściowa ma swoje lata i nie ufam jej zbytnio...że nie ogarnie go - bo taka prawda, a moja to "mam swoje życie " bla, bla, bla tydz tem zaproponowała, że weźmie małego na noc w weekend - i tak najbliższy week - za szybko ( propozycja z poniedziałku ), kolejny nie bo to tydz przed imieninami które robi (wtf???? sałatki z tyg. wyprzedzeniem? ) za 2 tyg robi imieniny... potem już wszystkich świętych itp... łaski nie chce, już przestałam liczyć

Normalnie czuje się jakby z 13 była :)

Byłam po dzieci w szkole,wszystkie latały z panią ze świetlicy po dworzu i każde tak ubrane...gdzie tu minus ????
IMG_20141006_150959.jpg

Załączniki

• IMG_20141006_150959.jpg
    IMG_20141006_150959.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 41
U nas o 16.00 było 17,5 st. w cieniu, ale na słońcu to ze 25 na pewno.
Opatuliłam się w kurtkę puchową idąc po małą do przedszkola, czapę założyłam i co ??? i się spociłam :)
bałam się przeziębić, a się zgrzałam ehhh...

Ale teraz znów się ziąb robi.... brrrr... u nas o tyle dobrze, że piec każdy ma w swoim mieszkaniu, gazowy, więc jak jest potrzeba to odkręcam i mam ciepło :) nawet w czerwcu ;)

Nie chciało mi się nic gotować więc kupiłam 2x pomidorową w barze :) po 4 zł. :)
jak na "prawie Warszawę" to chyba nie drogo :)
a smaczna, że ho ho :) zjadłam ze smakiem. tego mi było trzeba, bo cały dzień na głodzie. teraz kawkę waniliową Dolce Gusto z bitą śmietaną i czekoladą , mniam mniam, szkoda, że nie mam do tego pączka :(
a mój jeszcze w pracy, więc po pączka nie pójdzie...

Gardło coś mnie boli, cholercia....
:/

100 gramów ???? a ile ma "wzrostu " ? toż to gigant !!!
:-)
gratuluję !!!

He he 100g niezly gigant ;-)

Teraz juz sie robi chlodno
. Juz cieplejszy ubior musi isc w ruch ;-) a ja sobie leze w lozeczku i pisze z kom ;-)

reklama
kurcze skad u Was takie temperatury ja wyszlam do przedszkola, kurtka przejsciowka taka ciut cieplejsza i zmarzłam ;) moze dopiero do mnie jutro dotrze to ciepelko. Sloneczko bylo ale wiatr tez i stad zimno.

Tabasia - lepiej? poprawilo sie cos?

zazdroszcze Wam kawy - ja kawosz na maxa nie moge teraz na nią patrzeć. W pierwszej ciazy tez nie moglam pic.

Do góry