reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Olusia, strasznie współczuję :( i po części niestety podzielam Twój los.... też mało co zjem, ale coś przecież trzeba... :-(

Neta, dobrze, że z sikawką lepiej. Co Ci w końcu pomogło ? Tona picia i ... ?

Asiulka, najlepszego !!!! :-)

U nas w Piasecznie o 8 rano na plusie 0,7 stopnia... tylko.

reklama
U mnie tez bardzo chłodno, choć ładne słoneczko. Wczoraj cały wieczór pod kocem przesiedziałam bo kaloryfery jeszcze nie grzeją i jest jak dla mnie za zimno.

A miałam wczoraj dziwną akcje. Robiłam sałatkę jarzynową i jak kroiłam ogórki kiszone to spróbowałam na łyżce zalewy i tak mi zasmakowała, że dwie szklanki takiego soku z ogórków wypiłam :shocked2: No i się zaczęło, najpierw mi wysadziło brzuch ale tak jakby mi ktoś powietrzem napompował i okropnie bolało, potem zawroty głowy i mega dreszcze normalnie nie mogłam sie ruszać:/ usnęłam skulona i dopiero w nocy mi przeszło :/ Bleeeee

i na nic kwaśnego teraz nie mogę patrzeć, jadłam rano tylko tofu...

joanna super!!!
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Ja sobie zjadlam wlasnie kisiel... :tak:

Joanna, to pięknie, bardzo się cieszę :-)

Co do kwaśnego - w zeszłym tygodniu kupiłam duży słoik sałatki szwedzkiej i zjadłam połowę sama razem z tą wodą :-D ale co ciekawe, nie mam nawału ciążowych smaków, a myślałam, że będzie inaczej, bo do tej pory bez ciąży miałam tak, że nagle czułam jakiś zapach i smak i chciałam to coś zjeść...
Teraz czasem mam ochotę na kanapkę z białym serkiem, łososiem i rukolą, a tak to specjalnych zachcianek na razie nie mam, jeszcze mąż po nic specjalnie do sklepu nie jechał :-D

reklama
U mnie tez bardzo chłodno, choć ładne słoneczko. Wczoraj cały wieczór pod kocem przesiedziałam bo kaloryfery jeszcze nie grzeją i jest jak dla mnie za zimno.

A miałam wczoraj dziwną akcje. Robiłam sałatkę jarzynową i jak kroiłam ogórki kiszone to spróbowałam na łyżce zalewy i tak mi zasmakowała, że dwie szklanki takiego soku z ogórków wypiłam :shocked2: .

Jeju jeszcze nie grzeja ? kurcze u mnie juz ponad tydzien ale bym chyba zwariowala jakby nie grzali, wlasnie w sobote tydzien temu do 13 w lozku bo mi zimno bylo. A po poludniu wlaczyli ;)

Sałatka jarzynowa- nasiekalam w piatek taka duzą miske - nie wiem ze 4 salaterki takie wieksze i prawie całą sama zjadlam i dalej bym jadła :szok:
Ja dzis troche sie w koncu ruszylam , umylam okno w salonie ale teraz brzuch mnie ciagnie. Mdli dalej;/

Do góry