reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

W sumie to nie ma co pisać :)
Nie przechodzę ciąży zbyt delikatnie męczą mnie wszystkie możliwe objawy no i od miesiąca siedzę na zwolnieniu, bo praca beznadziejna i jeszcze gorsze samopoczucie.. :D

reklama
Jaga wystarczy, że gin źle złapie na ekranie i zmierzy za mało/za dużo i stad te różnice ;-)

u mnie to wielka niewiadoma kiedy co było :rofl2:
zjadłam właśnie z 0.5 l pomidorowej z makaronem...pyyyyyycha

Dokładnie tak jak mówisz , zresztą to też wiele znaczy od jakości usg , to na którym robi mi gin to mąż mówi , że chyba przedpotopowe bo nic nie widać było. Ja akuratnie coś tam wiem bo staraliśmy się z mężem od 2 lat o 2 dzidzie.

Jaga zmień ginekologa ... Bo pozniej bedziesz żałować ...
Co za bałwan !!!!

Asiulka takiego czegoś sie nie zapomina ... Trzymaj sie :-)**

Myla gratuluje udanej wizyty :-)

4321 :-) witaj

A ja czekam dzis na nowe luzko rehabilitacyjne dla Emily :-)
Juz sie nie mogę doczekać hehe , ona juz sie w swoim małym nie mieści : 3 lata , 17,5 kg( mało je , ale z braku ruchu) nie ze pomyślicie ze dziecko tłucze :p i ponad 100 cm wzrostu ... . Chociaz jest najmłodsza w swojej grupie w przedszkolu to wyglada na 5 lat hehe ... Ludzie nigdy nie wieża jak mowię ile ona ma lat ...

Ojej. Ja to dzisiaj wymiękam. Głowa mnie boli koszmarnie... do tego mi nie dobrze, z nosa się leje i jeszcze gardło zaczyna pobolewać. Ech gdybym tak sobie chociaż odpocząć mogła :( a tu nawet nie ma jak poleżeć bo do godziny 18 jestem z młodym sama (mam nadzieję, że wreszcie w poniedziałek pójdzie do przedszkola) i jeszcze terapia...

Nie mam lidla u siebie ale tesciowa miala kupic wnusiowi buty, mamy kilka ciuszkow i do tej pory bylam zadowolona. Podobno byly fajne kurtki zomowe i jakies spodnie .
Mi tez dzis głowa nawala polozylam sie na godzine ale nic nie pomogla w koncu poszedl w ruch apap - i juz lepiej , no i zjadlam czekolady pasek ale nie wiem czy to byl dobry pomysl bo mdlosci sie zwiekszyly:crazy:

Hej, ja juz odliczam minuty do wyjścia z pracy, pakowanie i nad morze:) Jedziemy do Sopotu, many wesele znajomego w sobotę w Gdyni wiec robimy sobie przedłużony weekend. Oh jak ja juz potrzebuje troche wakacji:)

Mnie męczą mdłości i nudnosci od 9 tygodnia i jeszcze sie nie skończyły, na szczęście tylko 3 dni były tragiczne a tak to nie najgorzej. Widzę ze u wszystkich podobnie mniej więcej:/ mam nadzieje ze wkrótce sie skończy, bo póki co nie mogę patrzeć na jedzenie i chociaż widzę po ubraniach ze schudłam, to waga pokazuje +1:) ale przed ciaza wazylam 49 kg wiec dobrze ze troche przybieram:)

Na ostatnim USG byłam 25.09, z dzidzia wszystko super, powiedziała ze chyba chłopiec ale jeszcze nic nie wiadomo dokładnie, ja tez od początku czuje ze chłopiec;) okaże sie za jakiś czas. kolejna wizytę mam 25.10, jestem zapisana tylko na wizytę bez USG nie wiem kiedy kolejne, a miesiąc ponad bez podglądania dzidziusia to nie wytrzymam! Chyba sie zapisze jakoś w październiku dodatkowo.
A Wy jak często chodzicie na USG?

Pozdrowienia!!

Hej, ja juz odliczam minuty do wyjścia z pracy, pakowanie i nad morze:) Jedziemy do Sopotu, many wesele znajomego w sobotę w Gdyni wiec robimy sobie przedłużony weekend. Oh jak ja juz potrzebuje troche wakacji:)

Mnie męczą mdłości i nudnosci od 9 tygodnia i jeszcze sie nie skończyły, na szczęście tylko 3 dni były tragiczne a tak to nie najgorzej. Widzę ze u wszystkich podobnie mniej więcej:/ mam nadzieje ze wkrótce sie skończy, bo póki co nie mogę patrzeć na jedzenie i chociaż widzę po ubraniach ze schudłam, to waga pokazuje +1:) ale przed ciaza wazylam 49 kg wiec dobrze ze troche przybieram:)

Na ostatnim USG byłam 25.09, z dzidzia wszystko super, powiedziała ze chyba chłopiec ale jeszcze nic nie wiadomo dokładnie, ja tez od początku czuje ze chłopiec;) okaże sie za jakiś czas. kolejna wizytę mam 25.10, jestem zapisana tylko na wizytę bez USG nie wiem kiedy kolejne, a miesiąc ponad bez podglądania dzidziusia to nie wytrzymam! Chyba sie zapisze jakoś w październiku dodatkowo.
A Wy jak często chodzicie na USG?

Pozdrowienia!!

Zazdroszczę i życzę udanej zabawy :-) Ciesze sie ze z dzidzia wszystko dobrze. Ja na usg chodze co 3tyg ale to dlatego ze u mnie blizniaki

reklama
Do góry