reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Asiulka ja nigdy niespotkalam sie z takimi ludźmi u lekarza .. Ale dobrze ze walczyłas o swoje - tak trzymać :-)

Mam nadzieje ze szybko do sił wrócisz ...

Ja tez jestem słabsza w tej ciazy i szybko sie mecze ...

Ide lulu ... O 15 wstać musze ... Mam termin z Emily na rehabilitacje ...

Miłego dnia :-)

reklama
hej

zaraz wychodzę na badanie :szok: oczywiście pada deszcz bo jakże inaczej, ale ide na nogach

sataga, Karina dużo sił dziewczyny!!

Asiulka wow jakie nerwy... uspokój sie , ;-)

będę później..

Witam się październikowo :)
Sataga Karina podziwiam Was i życzę wytrwałości i wszystkiego dobrego dla Was i dzieciaków
Za wizytujące trzymam kciuki i czekam na relacje :)
Mnie w nocy męczyła potworna zgaga i podobnie jak niektóre tutaj mam problem z zasypianiem
Ja od kilku dni też czuję moje 2 motylki Uwielbiam to uczucie:-)
Błoto i sól z Morza Martwego już zamówione mam nadzieję że coś pomoże na moją łuszczyce
Nie mam dziś pomysłu na obiad:no: Podpowiedzcie coś
Miłego dnia kobitki

Doliores zaciskam kciuki, czekamy na wieści :-)

Asiulka, odpoczywaj i nie denerwuj się, mam nadzieję, że dolegliwości już niedługo miną. Mi też się wczoraj i dziś rano w głowie zakręciło, aż musiałam usiąść. Jak wejdę po schodach i coś porobię, to ciężko oddycham. Ale poza tym nie jest najgorzej :)

Miłego dnia dziewczyny!

Dzieki dziewczyny za kciuki ;)

Doliores - trzymam ;)
Marela najważniejsze że wszystko wporządku :-) a co do płci to nie powiedział Ci kto mieszka?
p[ytałam ale niestety nic nie powiedział ;/

Marela co za lekarz ci się trafił.mi musi powiedzieć jak Abel krowie że jest ok żebym nie oszalała z nerwów
tez sie troche zdenerwowalam , tzn jakos tak bez entuzjazmu wyszlam , ale mu wierze, pierwsza ciaze tez mi USG on robil, bo inny mnie prowadzi a USG inny. No ale mimo wszystko to mu ufam , wiem ze jest jednym z lepszych lekarzy co do wykrywania wczesnych wad w ciazy u nas . Ogólnie ma renome i jak cos sie dzieje to on sie zawsze zlymi przypadkami zajmuje. Po prostu mówi to co wie i tyle.

Szkole. I samo szkolenie nie jest ciężkie ale dojazdy, powroty i gadanie po raz 15 tego samego juz tak.byle do 9.10 i będzie juz super.
Dlatego jestem na l4 - u nas 2 rady miesiecznie min, 3 wywiadówki w semestrze , do tego szkolenia , dyskoteki. Nie dalabym rady ;/ a co dziwnego z pierwszym pracowalam do 6 msc.

Kajakpol - a co masz na mysli 1 czy 2 danie ? Zup to nie bede ci proponowac bo jest ich troche ale na drugie - ryż z jabłkami , Leczo, kotlety z jajek, karkóweczka na soli pieczona, jakas zapiekanka ziemniaczana , pierogi, kopytka, mielone/pulpety, spaghetti, albo sosik do makaronu ze szpinakiem, wątróbka drobiowa ( wiem duzo ludzi nie zje - ale my uwielbiamy i dzis własnie robie ) , bigos, , fasolka, gołabki bez zawijania, ew, cos z piersi kurczaka- np. tortilla, kotleciki, albo gyros do frytek ,nugetsy a najprosciej kup jakiś "pomysł na ..." - chwila moment i cos wykombinujesz ;) W razie czego mam kilka fajnych przepisów i moge sie podzielic , sama tez lubie nowosci wiec jak cos macie fajnego chetnie sprawdze ;)))

a i zapomnialam napisac pol dnia nie czytalam a tu az 4 strony <szok>

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry