reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Dzień dobry.
Co do jedzenia ro niestety mam ten odruch.chyba przez rzucenie palenia,choć myslalam ze juz dawno mi przeszło.najgorzej jest właśnie wieczorem jak w domu cisza i nie maco robić. Choć juz niemoge to cos chrupie wiecznie.
Ja łapie juz stresa przed jutrzejsza wizyta...kurcze jak będę juz po genetycznych i dzidzia zacznie kopać to się powonnam uspokoić trochę w końcu
Co do jedzenia ro niestety mam ten odruch.chyba przez rzucenie palenia,choć myslalam ze juz dawno mi przeszło.najgorzej jest właśnie wieczorem jak w domu cisza i nie maco robić. Choć juz niemoge to cos chrupie wiecznie.
Ja łapie juz stresa przed jutrzejsza wizyta...kurcze jak będę juz po genetycznych i dzidzia zacznie kopać to się powonnam uspokoić trochę w końcu
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Doliores, super, ciesze sie z udanej wizyty...
marela ja tez nie dam rady stac w kuchni i gotowac.. i tez jestem na minusie przez moje wymioty... ale powoli cos tam juz jem wiec mysle ze w koncu przybiore na wadze...
marela ja tez nie dam rady stac w kuchni i gotowac.. i tez jestem na minusie przez moje wymioty... ale powoli cos tam juz jem wiec mysle ze w koncu przybiore na wadze...
Juz po wszystko ok. Przeziernosc 1,3. Dzidzia ma 55mm, nie za bardzo się ruszał, jedna rączkę trzymał w buzi a drugą za głową ladnir pokazał dupke i lekarz powiedzial że z tego co widać między nogami to raczej syn M się uśmiechal po tych słowach jak głupi zaraz wstawie fotki
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Pat gratuluje udanej wizyty
Kajka gratuluje motylków w brzuchu....
Kajka gratuluje motylków w brzuchu....
Asiulka87Sosnowiec
Fanka BB :)
Taaaa u mnie nie denerwuj sie graniczy z cudem szybko wybucham robie sie czerwona aaa wrocilam i co? I nastalam sie w kolejce do okienka a babeczka ze wymazy pobieraja od 12.30 aaaaaaa kurde nie dosc ze miejsca szukalam to potem kolejka mi slabo myslalam ze zwymiotuje albo zemdleje przyjechalam poszlam do biedronki na wszystko mialam chec kupilam bagietke czosnkowa do pieczenia upieklam i po polowie mam dosc. Zaraz musze jechac do przedszkola do tego logopedy i na badania potem po Zuzu... ehhh juz glowa boli.
A obiad robie placki ziemniaczane a raczej gulasz po wegiersku do tego marcheweczka groszek i kukurydza do mieska mmm surowke oczywiscie z kapusty kiszonek pory i marcheweczki hehe ja tak sie napalam a pewnie zjem troszke i mam dosc...
Doli gratuluje udanej wizyty
Co do motylkow ja pare razy takie przelewanie czulam pozatym mam wrazenie jak , eze jak brzuch mi skacze tzn pulsuje heh smiesznie to wyglada ja nic nie czuje.... Z Zuzia czulam odrazu porzadne kopniaki jak igielki w 21 tc
A obiad robie placki ziemniaczane a raczej gulasz po wegiersku do tego marcheweczka groszek i kukurydza do mieska mmm surowke oczywiscie z kapusty kiszonek pory i marcheweczki hehe ja tak sie napalam a pewnie zjem troszke i mam dosc...
Doli gratuluje udanej wizyty
Co do motylkow ja pare razy takie przelewanie czulam pozatym mam wrazenie jak , eze jak brzuch mi skacze tzn pulsuje heh smiesznie to wyglada ja nic nie czuje.... Z Zuzia czulam odrazu porzadne kopniaki jak igielki w 21 tc
reklama