Dzieki dziewczyny za kciuki
Doliores - trzymam
Marela najważniejsze że wszystko wporządku :-) a co do płci to nie powiedział Ci kto mieszka?
p[ytałam ale niestety nic nie powiedział ;/
Marela co za lekarz ci się trafił.mi musi powiedzieć jak Abel krowie że jest ok żebym nie oszalała z nerwów
tez sie troche zdenerwowalam , tzn jakos tak bez entuzjazmu wyszlam , ale mu wierze, pierwsza ciaze tez mi USG on robil, bo inny mnie prowadzi a USG inny. No ale mimo wszystko to mu ufam , wiem ze jest jednym z lepszych lekarzy co do wykrywania wczesnych wad w ciazy u nas . Ogólnie ma renome i jak cos sie dzieje to on sie zawsze zlymi przypadkami zajmuje. Po prostu mówi to co wie i tyle.
Szkole. I samo szkolenie nie jest ciężkie ale dojazdy, powroty i gadanie po raz 15 tego samego juz tak.byle do 9.10 i będzie juz super.
Dlatego jestem na l4 - u nas 2 rady miesiecznie min, 3 wywiadówki w semestrze , do tego szkolenia , dyskoteki. Nie dalabym rady ;/ a co dziwnego z pierwszym pracowalam do 6 msc.
Kajakpol - a co masz na mysli 1 czy 2 danie ? Zup to nie bede ci proponowac bo jest ich troche ale na drugie - ryż z jabłkami , Leczo, kotlety z jajek, karkóweczka na soli pieczona, jakas zapiekanka ziemniaczana , pierogi, kopytka, mielone/pulpety, spaghetti, albo sosik do makaronu ze szpinakiem, wątróbka drobiowa ( wiem duzo ludzi nie zje - ale my uwielbiamy i dzis własnie robie ) , bigos, , fasolka, gołabki bez zawijania, ew, cos z piersi kurczaka- np. tortilla, kotleciki, albo gyros do frytek ,nugetsy a najprosciej kup jakiś "pomysł na ..." - chwila moment i cos wykombinujesz
W razie czego mam kilka fajnych przepisów i moge sie podzielic , sama tez lubie nowosci wiec jak cos macie fajnego chetnie sprawdze
))
a i zapomnialam napisac pol dnia nie czytalam a tu az 4 strony <szok>