reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Czyli ogólnie z Emily to wszystko przez poród??
Ehhh co za życie...nigdy nie wiadomo..

A ja dziś byłam z Ksawerym jeszcze raz na osluchaniu (ostatnio mówiła ze szmery mogą być przez katar) niestety szmery są nadal al lekarz mówi ze jej to nie wygląda na jakąś wadę poważną tylko na wzrostowych cos tam ... Chodzi o to ze mały rośnie szybko,serfucho nie nadąża trochę i dlatego tak szelesci ;) może być tez przyczyna pogorszenie morfologii więc zostaliśmy skierowanie na krewkę.

Myla nie przez poród ... Cesarka jej zycie uratowała ... Była w brzuchu niedotleniona ... Z niewiadomej przyczyny ...

Mam nadzieje ze z Ksawerym bedzie wszystko ok ...

Ja mam wg OM termin na 15 kwietnia :tak:

sataga to jest jakas tragedia zeby na lekarza czy na terpie czekac rok.. dobrze ze chodzi do przedszkola z innymi dziecmi.. najwazniejsze zeby nie izolowac dziecka.. niech bedzie z rowiesnikami....to duzo daje...ciesze sie ze widzisz podstepy i ze jest co raz lepiej...

Karina :tak: to prawda nie ktore dzieci maja o wiele gorzej.. ja sie tyle napatrzylam na praktykach i w pracy na dzieci chore i placz rodzicow ze na prawde bol nie do opisania... dobrze ze Emily jest wesola i taka kochana jak piszesz...- pieknie napisalas !! :-D

p.s tez bede miala cesarke...

Karina i po czym stwierdzili niedotlenienie? USG? Czy cos z tetnem?
W brzuchu dzidziuś powinien być najbezpieczniejszych,straszne ze takie rzeczy się jeszcze dzieją.

Z jednej strony chyba fajnie mieć zaplanowana CC, znasz dzień urodzin dziecka,możesz się przygotować psychicznie i fizycznie, taki poród na spokojnie ;)

Olusia a ty dlaczego CC ?

Myla Novak ja bym chciala rodzic naturalnie, ale mam lekkie klopoty z sercem tzn mam tachykardie, bralam Bisocard i troszke sie to uspokoilo, mialam robione echo serca oraz holtera ktore wykazalo ze moje serce nie do konca rowno pracuje i przede wszystkim za szybko.. ale nie jest to grozne ale moj ginekolog upiera sie by zrobic ciecie.. zreszta rozmawialam poki co tak profilaktycznie.. ale wiesz juz mysle nad tym..

I dlatego ze to blizniaki ...

Myla Novak ja bym chciala rodzic naturalnie, ale mam lekkie klopoty z sercem tzn mam tachykardie, bralam Bisocard i troszke sie to uspokoilo, mialam robione echo serca oraz holtera ktore wykazalo ze moje serce nie do konca rowno pracuje i przede wszystkim za szybko.. ale nie jest to grozne ale moj ginekolog upiera sie by zrobic ciecie.. zreszta rozmawialam poki co tak profilaktycznie.. ale wiesz juz mysle nad tym..

I dlatego ze to blizniaki ...
No ze względu na serce to pewnie,nie ma co ryzykować!

reklama
Myla dlatego pisze ze chce rodzic naturalnie... ale zobaczymy co ginek zadecyduje i co razem ustalimy... :tak: ale mysle ze jednak bedzie to ciecie ze wzgledu na tachykardie

Ostatnia edycja:
Do góry