reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Czyli ogólnie z Emily to wszystko przez poród??
Ehhh co za życie...nigdy nie wiadomo..
A ja dziś byłam z Ksawerym jeszcze raz na osluchaniu (ostatnio mówiła ze szmery mogą być przez katar) niestety szmery są nadal al lekarz mówi ze jej to nie wygląda na jakąś wadę poważną tylko na wzrostowych cos tam ... Chodzi o to ze mały rośnie szybko,serfucho nie nadąża trochę i dlatego tak szelesci może być tez przyczyna pogorszenie morfologii więc zostaliśmy skierowanie na krewkę.
Ehhh co za życie...nigdy nie wiadomo..
A ja dziś byłam z Ksawerym jeszcze raz na osluchaniu (ostatnio mówiła ze szmery mogą być przez katar) niestety szmery są nadal al lekarz mówi ze jej to nie wygląda na jakąś wadę poważną tylko na wzrostowych cos tam ... Chodzi o to ze mały rośnie szybko,serfucho nie nadąża trochę i dlatego tak szelesci może być tez przyczyna pogorszenie morfologii więc zostaliśmy skierowanie na krewkę.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Ja mam wg OM termin na 15 kwietnia
sataga to jest jakas tragedia zeby na lekarza czy na terpie czekac rok.. dobrze ze chodzi do przedszkola z innymi dziecmi.. najwazniejsze zeby nie izolowac dziecka.. niech bedzie z rowiesnikami....to duzo daje...ciesze sie ze widzisz podstepy i ze jest co raz lepiej...
Karina to prawda nie ktore dzieci maja o wiele gorzej.. ja sie tyle napatrzylam na praktykach i w pracy na dzieci chore i placz rodzicow ze na prawde bol nie do opisania... dobrze ze Emily jest wesola i taka kochana jak piszesz...- pieknie napisalas !!
p.s tez bede miala cesarke...
sataga to jest jakas tragedia zeby na lekarza czy na terpie czekac rok.. dobrze ze chodzi do przedszkola z innymi dziecmi.. najwazniejsze zeby nie izolowac dziecka.. niech bedzie z rowiesnikami....to duzo daje...ciesze sie ze widzisz podstepy i ze jest co raz lepiej...
Karina to prawda nie ktore dzieci maja o wiele gorzej.. ja sie tyle napatrzylam na praktykach i w pracy na dzieci chore i placz rodzicow ze na prawde bol nie do opisania... dobrze ze Emily jest wesola i taka kochana jak piszesz...- pieknie napisalas !!
p.s tez bede miala cesarke...
Myla Novak
Karina i po czym stwierdzili niedotlenienie? USG? Czy cos z tetnem?
W brzuchu dzidziuś powinien być najbezpieczniejszych,straszne ze takie rzeczy się jeszcze dzieją.
Z jednej strony chyba fajnie mieć zaplanowana CC, znasz dzień urodzin dziecka,możesz się przygotować psychicznie i fizycznie, taki poród na spokojnie
Olusia a ty dlaczego CC ?
W brzuchu dzidziuś powinien być najbezpieczniejszych,straszne ze takie rzeczy się jeszcze dzieją.
Z jednej strony chyba fajnie mieć zaplanowana CC, znasz dzień urodzin dziecka,możesz się przygotować psychicznie i fizycznie, taki poród na spokojnie
Renatka1982
bo bliźniaki
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Myla Novak ja bym chciala rodzic naturalnie, ale mam lekkie klopoty z sercem tzn mam tachykardie, bralam Bisocard i troszke sie to uspokoilo, mialam robione echo serca oraz holtera ktore wykazalo ze moje serce nie do konca rowno pracuje i przede wszystkim za szybko.. ale nie jest to grozne ale moj ginekolog upiera sie by zrobic ciecie.. zreszta rozmawialam poki co tak profilaktycznie.. ale wiesz juz mysle nad tym..
I dlatego ze to blizniaki ...
Myla Novak
No cos ty od kiedy blizniaki są wskazaniem do CC? Znam przynajmniej 3 mamy bliźniaków i rodziły SN napewno.jeszcze kiedyś mowilam ze wspolczuje takiego porodu to została sprostowana ze jak juz jedno wychodzi to drugie juz chwile i za dużo się poród nie różni...
Myla Novak
No ze względu na serce to pewnie,nie ma co ryzykować!Myla Novak ja bym chciala rodzic naturalnie, ale mam lekkie klopoty z sercem tzn mam tachykardie, bralam Bisocard i troszke sie to uspokoilo, mialam robione echo serca oraz holtera ktore wykazalo ze moje serce nie do konca rowno pracuje i przede wszystkim za szybko.. ale nie jest to grozne ale moj ginekolog upiera sie by zrobic ciecie.. zreszta rozmawialam poki co tak profilaktycznie.. ale wiesz juz mysle nad tym..
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Myla dlatego pisze ze chce rodzic naturalnie... ale zobaczymy co ginek zadecyduje i co razem ustalimy... ale mysle ze jednak bedzie to ciecie ze wzgledu na tachykardie
Ostatnia edycja: