reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Witam się porannie z pracy :-)

Tabasia, dołączam się z gratulacjami!!! Fajnie masz, że jesteś już po tych badaniach :-)

Karina, piękny tort, bardzo się cieszę, że urodzinki się udały :-) Szkoda tylko, że się pochorowaliście, mam nadzieję, że szybko sobie z tym poradzicie i wrócicie wszyscy prędko do zdrowia.

Niestety nie mam nadal dostępu do wątku zamkniętego :-(
Myla, wysyłałam ci jakiś czas temu priv w tej sprawie, mogłabyś...?;-)

reklama
Dzień dobry Kwietnióweczki.
Jeśli chodzi o porody to naprawde każdy jest inny nawet ból odczuwa się inaczej. Znieczulenie miałam tylko raz i wole bez znieczulenia

hej..
za 2 dni wizyta i zaczynam sie stresować czy wszystko jest ok...:szok:

Szaj myślę, że wstyd to ostatnia rzecz o której będziesz myśleć, serio :-D
Karina torcik cudowny :-)

Anemonne wcale nie uważam, żebyś histeryzowała. bierzemy znieczuelenie jak idziemy do dentysty i niektórzzy dostają sraczki przed a to TYLKO ząb. także, spokojnie, My Ciebie rozumiemy :-)

Sataga hej, też szycie wspominam gorzej od samego rodzenia, horror..

Lei chyba nie ma "lepszego" wyjścia, musimy przez to przejsć a juz odwrotu nie ma ;-)

kajka hej :-)

Witajcie ja wczoraj bylam nie do zycia tak glowa bolala ze nie obylo sie bez tabletek..
Wstac z lozka nie moglam nawet do wc mdlalam zauwazylam ze brzuch mniejszy ale wiem ze to z odwodnienia niestety :/ piersi dalej bola wymiotuje mdli wiec standardowo. Jutro do lekarza po l4 a 3 badania juz sie nie moge doczekac. Zuze zostawilam w domu..
Karina brawa za tort mam nadzieje ze ucalowalas corcie od nas :)
Ajc te porody ja po porodzie gadalam ze drugie napewno cc ale nie chce mialam duzo szwow nikt nie zapytal czy moga nacinac poprostu podczas skurczu nacieli bez znieczulenia itd potem to pekniecie w srodku lozyska nie rodzilam sami wyciagneli i dopiero sie skapli ze peklam. Dali zastrzyk w dupe czulam ciagniecie w srodku sam widok bardziej przerazal gdyby nie to ze naciagniete sciegno to chodzilabym normalnie bo szwy nie ciagly brzydzilam sie i balam tego naciecia dotknac ... bardziej wspominam poranione do krwi sutki :/ to bolalo najbardziej wrrr...

Ja też jeszcze tylko dwa dni...i odczuwam strach i radość zarazem...dobrze że mam na 11:40 to nie będę czekać cały dzien...

dzien dobry :)
podczytywalam was bez poisania bo jakos nie mialam sil
ale dzisiaj juz lepiej sie czuje , nudnosci przechodza :) jutro usg :szok:

A ja wizyte mam dopiero 15.10 Juz nie mogę się doczekać. Zabieram na usg ''sprawce'' jak to określił mój lekarz:-) Dziewczyny można tu wstawiać filmiki z usg? Mój lekarz każde usg nagrywa mi na pendriva

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :-). Jestem w o tyle fajnej sytuacji, że znam 3/4 oddziału na porodowce w szpitalu, który sobie upatrzylam, wiec o opiekę nie muszę się obawiać. Cc nie obawiam się w ogole, jesieni średniowiecza między nogami natomiast jak najbardziej. Zobaczymy, może się do naturalnego przekonam jeszcze...

Kajka, najlepiej chyba wrzucić na YouTube i wkleić tutaj linka :-).

Widzę, że rozpoczynają się nam usg prenatalne :-D. Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace! Na swoje muszę czekać do czwartku, na szczęście mam je o 8 rano. Miłego dnia życzę, zawijam się do pracy :-).

Do góry