Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Tabasia no to super ze placic nie musisz ;-)
Milego dnia dziewczyny ;-)
Milego dnia dziewczyny ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zmykac na zakupowyDziś oglądałam wózki i strasznie mnie zainteresował graco symbo znacie może ten model
To tylko tak wygląda szczerze to ja choć nacierpialam się niewiarygodnie to gdyby mi zaproponowali CC bez wskazania to bym nie chciała. Poród boli jak cholera ale to najwspanialsze przeżycie!!Tobasia gratuluje To tak jak u mnie, większe prawdopodobieństwo że dziewczynka Ale ok 20 dopiero będzie wiadomo na 100%. Przyznam , że im więcej czytam tym bardziej sie obawiam tego porodu, nie wiem może zemdleję i się obudzę i będzię po wszytskim.... dla mnie to jakas masakra i co lepsze sn czy cc? nacinanie czy jest zawsze? co to znaczy "pękłam cała" pękłam w środku? aż zaczynam miec koszmary i słabo mi sie robi jak pomyślę z opowieści to wcale nie przypomina naturalnego procesu związanego z naturą tylko jakiś koszmar bardzo sie boje