reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Jejku kilka dni nie czytałam was a tu taka produkcja :szok: W życiu tego nie nadrobię.

Witam nowe mamusie :-) Spokojnych ciąż.

Trzymajcie kciuki dziś idę na wizytę i mam lekkiego stracha z niewiadomych powodów.

reklama
dygotkaa kciuki za dziesiejsza wizyte... :tak:

Szaj ja tez znam duzo osob ze szpitala w ktorym chce rodzic...:tak: ale jednej poloznej bym nie powierzyla by odbierala moje dzieci... znam ja i wiem jaka jest !! ucieklabym gdybym wiedziala ze ona bedzie....

A ja nie moge sie doczekac 3 pazdziernika...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
a jednoczesnie mam stracha czy aby na pewno wszystko dobrze jest....ech....

Karina sliczna masz córcie...:tak:

Babydust te mam jutro usg i juz mam stracha.
Ja przy pierwszej ciazy gin to tylko kobitki ale mam swietna tak sie wstydzilam. A do rodzenia wybralam sobie szpital z mnostwem studentow praktykantow. Wtedy to juz olalam wszystko i modlilam sie aby juz wyskoczyl. Troche na obchodzie i zdjeciu szwow sie potem krepowalam.
A dzis sie obijam synus sciagnal sobie babcie na weekend i jest do jutra. A mezusiowi zachcialo sie maminego obiadku i gotuje zupy;) inna dla wnusia inna dla synka a ja sie obijam.

Marela no i git :) niech dla Ciebie jeszcze zrobi hehe
Jutro dzien chlopaka moj sie upomina o prezent iiii na fb wyczailam obrazek ze studia foto ze organizuja za darmo sesje i za grosze zdjecia do wykupienia :) zapisalam sie na 12 a co heheh pojde z corka :) zdjecia z brzuszkiem zrobimy :)

zrobiłam mielone i teraz odpoczywam po staniu przy garach, uff.. małego mam dzisiaj w domu wiec musi być aktywnie i interesująco..

Asiulka my nie obchodzimy :-D

Hej mamuśki:)
Wkońcu słoneczko za oknem.

Od wczoraj czuje sie miimalnie lepiej. Mniej nudności, mdłości - boże żeby już to ustępowało.

AYLIN
- z ciekawości sprawdzę jakie ja mam dokładnie.

NETA 28- mnie w pierwszej ciąży pomagała lipca z sokiem malinowy :)

MYLA - boskie

Kajkapol - podziwiam i to bardzo :) Znam mamę piątki dzięci i też mówi - z każdym łatwiej :-)
Przykro mi z powodu synusia. :-(

Wenqing. MALWIC, ASIAAAA japko 84, kajkapol - witajcie :-)

Widzisłam w pepco super czapusie dla niemowlaka chyba za 2,99. Taki misio z uszkami. Były, różowe, niebieskie, i ecri.
W tym tygodniu chyba podjadę i kupię tą ecri:)

Odnośnie porodu - miałyście gaz rozweselający. Ja go dostałam i pytałam się męża dlaczego jest cały mokry...a on miał tylko ubrane zielone wdzianko szpitalne. :-)Do dziś się smieje ze byłam na haju:-)
Wspomnienia mojego porodu. Zaczełam krwawić pojechałam do szpitala w niedziele nad ranem. Zatrzymali mnie tam. Zaczeły sie bóle krzyżowe. Wody płodowe odeszły mi zaraz po północy z wtorku na środę - a urodziłam przed 15:) Nie miło to wspominam.
Pamiętam jak już urodziłam, zobaczyłam córcię i ta ulga, że nic nie bolało.
No i po porodzie osłabienie organizmu spowodowało ropne zapalenie uszu. Walczyłam z tym od lutego do lipca. Masakra.

Hej dziewczyny,
ja po pracujacym weekendzie, wczoraj to mialam zapierdziel caly dzien, zauwazylam ze jak szybko sie ruszam w pracy to mnie kluje na dole brzucha.

Karina super torcik, (spoznione) najlepszego dla corci.

Renatka ja tez nie wiem gdzie ten zamkniety:no:

Tez sie boje porodu wiec lepiej o tym narazie nie myslec i sie tak dlugo stresowac:tak:

Spadam narazie

reklama
Witam :-)
Musze cisnac do sklepu po cytryny i czosnek ..., zanim całkiem sie rozłożę :-(

Wszystkim zycze miłego wieczorku :-)

Do góry