reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Raczej nie da, bo angielski szpital niestety tak to jest. Może wiesz jaki leki kupić na podtrzymania? Bo jestem zielona w tym.

hej ale napisałyście :szok::-D

Olusia jej zdrówka...

Pat super :-)
Lei myślałam, że napiszesz że miałaś poranne przytulanie z mężem a Ty z muszlą :-D:-D hehehe ja mam badanie 1.10 to bedzie juz 12 tydz, licze na usg ale nie wiem czy to będzie to z tymi pomiarami czy dopiero doatnę skierowanie? ;/ poźno troche. myślę, że płeć to w okolicach grudnia dopiero ;-)

Lakara masakra jakaś, co za lekarze. a na pewno będzie ok, tylko się nie zamartwiaj..

natasza mnie tak boli całe podbrzusze jak na @ slabo ale jest, nie caly dzień na szczęście

Doliores, nie zmartwiam staram myśleć pozytywnie, ale no i wkurza mnie.

Amisia, właśnie nie wiem jak z uk z podtrzymania. Jak dostałam leki w szpitalu to myślałam że na podtrzymania.

Z teg co koleżanka mi opowiadała to w uk do 12 tyg nie dają nic na podtrzymanie. Tam selekcja naturalna i tyle. Potem jak najbardziej pelna opieka a do 12 tyg to dla nich nie ciaza.

reklama
Lakara, a nie masz możliwości podjechać do jakiegoś polskiego lekarza?

Dziewczyny, już ze dwa razy pisałam mega posta, takiego z odpowiedziami do wszystkich i dwa razy mi go wcielo przy wysyłaniu :-(. Chyba aplikacja bb na telefon jest jakaś trefna...

Tak czy siak, czytam Was cały czas, to nie tak, że uciekam ;-). Trzymam kciuki za wszystkie, na pewno będzie dobrze!

Do góry