reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
A ja tam nie wiem jaka matka będę, zależy od małego :D jak będzie spokojny to będzie leżał a jak nie to nie będę go trzymać na sile żeby się wyplakal bo nie mialabym serca :D

No dla mnie tez to było nierealny bo ja przed snem muszę chociaż owoca, jogurt albo chleb z masłem bo inaczej budze się z warkotem w brzuchu :D

ja chleb/tosta z kiełbasą :rofl2::rofl2: wiecie jak jest... :rofl2::rofl2: ciąża to jedyny okres kiedy jem mięso jak jaskiniowiec, tak to może nie istnieć dla mnie :-D i to zazwyczaj ok 21-22 :szok::-D

reklama
Margo, troche dziwne, bo na prezent też raczej nowe rzeczy się daje... no ale co kraj to przepisy...

Aylin, Neta, cenne wskazówki, i fajne stronki, dzięki :-)

Olusia, może faktycznie dzień przed glukozą coś zjadłaś i to wpłynęło na wynik...

Natasza, dobrze, że w końcu Cię zbadali... może źle szyjkę zmierzyli na samym początku... ale to dziwne, ze nie widzą, czy rozwarcie czy pęknięcie... a pęknięcie nie jest groźne? ciągle beznadziejnie się traktuje pacjentów w Pl, zamiast wszystko wyjaśnić, to rzucają jakieś hasła, a Ty sie człowieku domyślaj i zamartwiaj... potem się dziwią, że wszyscy w necie czytają...

Doli, widzę, ze kiełbaska sie przydała :-D wow, co to za mieszkanko, daleko od miejsca, gdzie teraz mieszkasz?

Do góry