reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Margo, a jeśli paczka wysłana jest jako prezent to też trzeba płacić cło? przy zadeklarowanej niskiej wartości?

Przyszła cebuszka, na razie nie próbowałam na leżąco, bo nie chce mi się łóżka rozkładać, ale siedzi się super wygodnie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Milia jeśli prezent to nie trzeba. Gorzej z tym że jak to nowa rzecz to zawsze się czepiają i trzeba się tłumaczyć. Stwierdziliśmy, ze wybierzemy się na weekend do Szwecji i tam poszukamy pozostałych sprzętów (niedaleko i dużo taniej)

Milia - niestety nie. Dzień musi mieć do niego stabilny kregislup. Tak od 6 msc mai tai moze być.

Pat - tyska moja tez po chusteczkach pampers uczulenia nie miała. Chodzi o sklad chemiczny.

neta masz racje - ja o tami zapomniałam. A one tez sklad fajny maja. Zresztą poczytajcie analizę u sroki.

Teraz to wszędzie pełno chemii niestety...chyba ze kogoś stać na kupowanie tylko produktów bio ale one maja swoja cenę..

Pat niekoniecznie - skoro huggies, dada, real, Auchan, tami dają rade wyprodukować chusteczke bez parabenow, PEG i ropy w składzie to dlaczego pampers nie potrafi? Po prostu trzeba czytać sklad.

To samo tyczy się i kosmetyków dla dzieci. Rosmanowski babydream czy hipp są super a juz mega reklamowany Johnson to jedna chemia

Doli co za chamstwo !! Ja bym stała grzecznie w kolejce ale jakby się inna ciężarna wcisneła to bym nie wytrzymała !! Wrrr..

Margo wszystko musi być dobrze jutro na wizycie:-) trzymam mocno kciuki
Co do chusteczek kupiłam sobie te Dada aby zobaczyć i nie przypadły mi do gustu ani zapach i to że są cienkie i rozciągliwe
Ja uwielbiam huggies :) w listopadzie była promocja to kupiłam 6op: )

reklama
natasza no to jeszcze lepiej z tym cukrem !:tak:

Aylin nie rozumiem tego bo u mamy jak robila cukier pisze poziom cukru i normy... ze dla czlowieka zdrowego do 110 a dla kobiet w ciazy do 99... no ale tak czy siak mam podwyzszony... dzwonilam do gina ale nie odbieral tel... wiec pewnie oddzwoni w wolnej chwili...:tak: a wizyte ma dopiero 26 stycznia....tak czy siak czekam na tel i pewnie umowi sie zemna wczesniej na wizyte...

Normalnie zalamka.... dosc ze przez praktycznie4 miesiace prawie nic nie jadlam, albo kaszki, kiedy moglam sobie pozwolic zeby pojesc w koncu to teraz mozliwe ze czeka mnie dieta... loooo matko.... masakra... :-(

Szaj a ta twoja glukoza na czczo nie jest znow za mala?:confused:

Do góry