reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Karina to widzę że my idziemy równo bo u mnie tez 27t0d :p zaczynamy 28 tydzień, poważna sprawa :D
Cora jak księżniczka !;) i teraz dojdzie mały książę i będzie równie kochany :)

Natasza dobrze że skurczy nie ma :) ja wczoraj miałam jakieś bóle silne...czasem czulam je jakby głęboko w pochwie a innym razem w podbrzuszu na wysokości spojenia i co chwile twardy brzuch...jutro mam gina to mu powiem niech to sprawdzi bo takich boli jeszcze nie miałam...

reklama
Natasza, bo 3 doby chyba jutro upływają, jesli dobrze pamiętam, więc dziś Cię nie wypuszczą...
Trzymam kciuki, żeby na usg wszystko dobrze było :)

Widzę, ze cebuszka tańsza niz motherhood.

hej

na 12.40 idę do lekarza oł yeah! ;D kolejne leki, kolejny internista czym nie zaskoczy ? czy coś zdziała ? :p jeszcze tylko 3 mc męczarni a potem inne rodzaj ograniczań ;D

myślę o tej poduszce bo tak chwalicie.... da się to wyprać ?? widziałam używki za ok 50 zł + ew. przesyłka.. i czym się to rożni od tego kojca?? :confused::confused:

Myla pewnie małej włoski rosną ;D :-D:-D

natasza ale Cie tam zatrzymują może komus w oko wpadłaś! ;D

Karina Emily piekna...:tak: a super ta poduszka... !! i do tego moj kolorek ulubiony

Pat, Karina ja tez mam dzis 27t0d wiec idziemy jednakowo;-)

Ja wlasnie wstalam i ide zjesc sniadanie... i szykowac sie do drogi...;-)dobrze ze moj jest zemna, wzial wolne.. bo bym nie jechala autobusem sama

Doli kciuki za wizyte!!:tak:

Myla ja wczoraj wieczorem mialam taka zgage ze myslalam ze zwariuje!! masakra! co bierzesz na zgage?:happy2:

Natasza moze jutro albo pojutrze jak bedzie wszystko dobrze to ciebie wypuszcza... a ty odpoczywaj i relaksuj sie w apartamencie!:tak:

p.s Pol nocy dzis nie spalam, nie moglam zasnac, 1000 mysli na minute mialam.... masakra ! :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wszystkim,

Ja dopiero po śniadanku... niedawno wstałam z łóżka. Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje ale mogę spać całymi dniami i ciągle jestem zmęczona :confused: Gdyby nie to że muszę wstawać do toalety i zaczyna ssać mnie w żołądku to pewnie nadal zalegałabym pod kołdrą.

Karina Twoja córeczka to jak księżniczka :-)
Myla ja też mam zgagę. Pomaga jak jem mniejsze porcje ale wtedy musze jeść częściej bo cały czas jestem głodna.

Natasza, Olusia, Pat gratuluję skończonego 27 tyg!
Doli zdrówka.

Fajne te poduszki macie. Ja w pierwszej ciąży dostałam od koleżanek też niby taką poduszkę ciążową. Ale prawie jej nie używałam. Była tak niewygodna, twarda i dużo miejsca zajmowała że wolałam zwykłego jaśka. Nie wiem gdzie one to kupiły ale była do dup...

Dziewczyny wczoraj byłam u teściowej i dostałam całą reklamówkę ciuszków. Teściowa kupiła jak byłam w pierwszej ciąży ale że moja córeczka nigdy ze szpitala nie wyszła to nawet nie wiedzieliśmy. Ciuszki leżały schowane w szafie i czekały na kolejną dziewuszkę w rodzinie. 2 lata minęły no i się kobiecina doczekała. Tak więc w sumie z zakupami jakie zrobiliśmy w sobotę - mam już wszystkie ciuszki. Ja tak jak Lei chomikiem nie jestem i za dużo mieć nie lubię. Teraz zostały jeszcze większe zakupy - łóżeczko, przewijak, fotelik samochodowy. Pieluchy flanelowe i tetrowe leżą nietknięte z pierwszej ciąży a i potrzebne przybory dostaliśmy nowe w prezencie. Tak więc martwiłam się że jeszcze nic nie mam a tu prawie wyprawka gotowa :-)
Jak porobię zdjęcia ubranek to wstawie na zakupowy.

Tak Was czytam i na razie na poduche się nie decyduje, podejrzanie mi wygodnie w nocy :p. Może później, jak mi bebzol będzie bardziej przeszkadzał niż teraz. Kusi mnie opcja siedzenia na niej po porodzie, ale jak będę mieć cc to na niewiele mi się chyba zda...

Natasza, super, że już lepiej, może już jutro kierunek domek?;-)

Karina, na pewno obsługa synka przyjdzie automatycznie, tez obstawiam na synka mamusi :-D

Pat, u mnie podobnie...Biegam dziś po mieście i przy każdym kroku mnie tak między nogami kluje, zw szok...W nosie mam, wrócę do domu i będę leżeć do wieczora chyba....

Doli, trzymam kciuki, może ten internista da rade Ci pomóc :-).

Serio mówi się, że jak się ma zgage, to rosną włoski? Pierwsze słyszę :-o. U nas w rodzinie to się nie sprawdza - mama miała non stop zgage ze mną w ciazy, a urodziłam się lysa :-D.

Jak zawsze nie pamiętam, co mam na suwaczku, powinno być chyba 26t 5d?

Przerazilam się, za trzy miesiące mam termin! Kiedy to zlecialo, dopiero przecież w sierpniu test robiłam! Masakra jakaś...

Dziewczyny, jak nie urok to sraczka...Wróciliśmy wczoraj do domu, chce przestawic swoje auto i nic! Nie odpali! Padł akumulator...Mąż skombinowal kable, podladowal ze swojego auta i zadziałało. Dziś rano chce odpalić, żeby jechać do promotora i dupa blada! Znów nic! Musiałam się zebrać i zasuwac na autobus, ledwo doszłam a to dopiero początek zalatwien na dziś...Kolejny wydatek dopisany na listę zakupów, szlag by to! :-(

reklama
Natasza, moja tez będzie łysa, bo zgagi w ogóle nie mam ;-)

Margo, to super, że już masz tyle rzeczy :-) ja trochę szukam na allegro, a trochę ciuszków mam dostać od koleżanki, wprawdzie po synku, ale jakieś unisex też ma, tylko nie wiem, ile tego będzie.
Odpoczywaj, póki możesz :-)

Do góry