reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Także...ustalilam z Lekarzem ze porze w domu chwilowo chyba ze mocniejsze skorcze dostne to pójdę. Z moim byłym ze od środy może wziąć wolne i zabrac. sumie to mi bardzo zależy zęby we wtorek nie leżeć w szpitalu. Arek tez mówi ze jak cos to może troje odpuścić i podzielić się z Adrianem dniami (opieka z dziećmi)
Tak wiec leże...
Dziś byla moja przyjaciółka i mi pomogła obiad zrobić,w zasadzie zrobiła większość.
Poza tym kupila dla małej mate edukacyjna i termosik do butelki ;)

natasza jak widze kolejny syfski grat od teściów czyli np. pociąg który wyje i musi cały cykl zrobić, żeby się wyłączyć to mam ochotę zatłuc :angry:

Olusia wypoczywaj kochana! wszystko będzie dobrze!!!

Myla tak samo jak Olusia!! nakaz leżenia

Olusia Myla oszczędzajcie się dziewczyny.

Natasza dlatego ja zakazałam kupowania głupich chińskich zabawek straszydełek co graja świeca i kupę hałasu robią. Wole jedna a porządna zabawkę.

A my z mężem co do miejsca się śmiejemy że zrobimy podwieszane na linkach pod sufit kosze i tam będziemy upychać graty.

Myla, Ola, leżcie plackiem w takim razie!

a co do tych historii o przekręcaniu się maluchów w brzuszku, to moja znajoma zdecydowała się na przekręcanie małej w brzuchu, bo była główką do góry jakoś w 36-37tc. mówiła że nawet ok było i nie bolało bardzo. no i tydzień później mała zrobiła psikusa i z powrotem się przekręciła. także ostatecznie miała cesarkę.

Myla i Olusia trzymam kciukasy ✊✊✊✊✊❤️❤️❤️❤️✊✊✊✊
Bedzie wszystko dobrze.
Myla dobrze ze pozałatwiałaś w miarę wszystko ...

Ja ide spac zaraz , 2,5 godziny po pracy tylko spałam .., ale za to duzo załatwiłam dzis :)

reklama
Także...ustalilam z Lekarzem ze porze w domu chwilowo chyba ze mocniejsze skorcze dostne to pójdę. Z moim byłym ze od środy może wziąć wolne i zabrac. sumie to mi bardzo zależy zęby we wtorek nie leżeć w szpitalu. Arek tez mówi ze jak cos to może troje odpuścić i podzielić się z Adrianem dniami (opieka z dziećmi)
Tak wiec leże...
Dziś byla moja przyjaciółka i mi pomogła obiad zrobić,w zasadzie zrobiła większość.
Poza tym kupila dla małej mate edukacyjna i termosik do butelki ;)

Dobrze ze znalazlas rozwiazanie ale postaraj sie naprawde nic nie robic tylko lezec i nie denerwuj sie juz i nie stresuj.

Do góry