Ja już wiem że po moim brzuszkowym lokatorze można się wszystkiego spodziewać :-) jak to gin powiedział ma charakterek robi co chce i kiedy chce nie ma schematu i powtarzających się godzin aktywności on ma codziennie inne pory: )
reklama
Oj mój tez...dzisiaj rano polozylam się na boku to czulam jak się prostuje bo wbijal swoje kończyny w jeden i drugi bok jednocześnie...ale to jest dziwne uczucie...
A ja oczywiście zamiast pisać prace o niepoczytalności to tu z wami siedze i pisze ! Brak motywacji...
A ja oczywiście zamiast pisać prace o niepoczytalności to tu z wami siedze i pisze ! Brak motywacji...
ledwo żyje laski
stwierdzam, że mam za małe mieszkanie kuźwa
tu nie chodzi o szmaty dzieci i nasze ale problem jest gdzie schować ręczniki, pościel, skoro miejsce zrobiłam dla mniejszego... gdzie upchnąć teraz leki skoro zrobiłąm tam szafke na ścierki i w ogóle jestem załamana ilością gratów
niech ktos kupi zabawkę większa któtremuś to wyleci z nia na zbity pysk, bo tyle mówiliśmy żadnych dużych i grających!!
magdalena moj też nożkami w dół był teraz chyba dalej tak samo, a co do kanapy to taki brąz/zamsz mam i jasnozielone poduchy ;D
Mila prawie 1.5 kg??? wowww
Myla ściskam ;**
stwierdzam, że mam za małe mieszkanie kuźwa
tu nie chodzi o szmaty dzieci i nasze ale problem jest gdzie schować ręczniki, pościel, skoro miejsce zrobiłam dla mniejszego... gdzie upchnąć teraz leki skoro zrobiłąm tam szafke na ścierki i w ogóle jestem załamana ilością gratów
niech ktos kupi zabawkę większa któtremuś to wyleci z nia na zbity pysk, bo tyle mówiliśmy żadnych dużych i grających!!
magdalena moj też nożkami w dół był teraz chyba dalej tak samo, a co do kanapy to taki brąz/zamsz mam i jasnozielone poduchy ;D
Mila prawie 1.5 kg??? wowww
Myla ściskam ;**
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Witajcie... sorki ze malo sie udzielam ale jakos nie mam weny... a wiec po mojej wizycie musze lezec, lezec i jeszcze raz lezec, szyjka mi sie skraca, mam brac zwiekszone dawki lekow i lezec.. i standardowo lutke. Mam tez skierowanie do szpitala gdyby sie cos dzialo i mam od razu do mojego gina dzwonic..Maluszki maja sie dobrze, ladnie przybraly na wadze, wierca sie i kopią.. ze az mnie brzuch tez z tego powodu pobolewa.. dlatego leze, leze i maz mnie obsluguje...nie ma wyjscia.... w poniedzialek mam echo serduszek i bede miala badana szyjke i zobaczymy, oby nie skrocila sie bardziej i zeby najlepiej sie wydluzyla... dzis bylam tez na glukozie, nawet poszlo mi to sprawnie, dopiero potem zle sie czulam, krecilo mi sie w glowie,slabo mi bylo wiec musialam sie polozyc na chwile bo bym niedala rady siedziec, uderzenia goraca itp...wiec bylam kuta 3 razy... jakas masakra.. wyniki jutro...czyli bede miala na mojego gina na poniedzialek...jak doszlam do siebie a troszke to trwalo to moglam wrocic do domu i dalej leze... dobrze ze moj byl zemna bo tak sama to bym sie bala...Odnosnie moich wynikow to mam o wiele lepsze niz ostatnio... wiec o tyle jestem spokojniejsza....
p.s dzieki dziewczyny za dobre slowo!!
Karina dziekuje kochana za przekazanie wiadomoci... i ciesze sie ze Emily tak fajnie sie czula w przedszkolu... a jak tam twoja glukoza? aaa wlasnie doczytalam ze juz po i jak bylo? to u ciebie nie pobieraja przed wypiciem?
Myla co sie dzieje... jak masz skierowanie to moze lepiej to sprawdz, bedziesz spokojniesza...trzymaj sie !!
Asia, najważniejsze, że córeczka zdrowa,
p.s dzieki dziewczyny za dobre slowo!!
Karina dziekuje kochana za przekazanie wiadomoci... i ciesze sie ze Emily tak fajnie sie czula w przedszkolu... a jak tam twoja glukoza? aaa wlasnie doczytalam ze juz po i jak bylo? to u ciebie nie pobieraja przed wypiciem?
Myla co sie dzieje... jak masz skierowanie to moze lepiej to sprawdz, bedziesz spokojniesza...trzymaj sie !!
Asia, najważniejsze, że córeczka zdrowa,
reklama