reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Melduje sie :)

Dzien mi szybko zlecial bo duzo sie dzialo w pracy.
Ja na urlop odchodze 27 marca wiec czasu na pranie i prasowanie miec nie bede pewnie w jakis weekend sie za to zabiore i zrobie hurtem :D
Jakas tam koncepcje mam wiec nie jest zle.
Torbe moze w marcu spakuje. U nas nie daja ciuszkow wiec mala od poczatku bedzie w swoich :)

Aylin czyli Jagodzie nic nie uroslo oprocz nabrania cialka :) :)

Doliores,Szaj tez pewnie rodzilabym na Ujastku z Wami ;) a tak to sie spotkamy w czerwcu hihi

Hahaha Doliores ja tez sie ciesze na wizyty w szpitalach z tego samego powodu - czas dla siebie :D

reklama
Kurde ginek mi wizytę na poniedziałek przełożył. I znów jeden dzień dłużej w pracy a całe 3 dni dłużej do podglądania Gucia :crazy:

Aylin ładna choinka.

Kuklaki super koło brzuchatych gospodyń. Chciałabym zobaczyć pląsająca Aylin z brzuszkiem hihih

Kuklaki hehe prawie moje klimaty. Powiem ci ze egzamin ministerialny a szczególnie zdawanie prac dyplomowych na podyplomowce najmilej wspominam. Bylo kilka pan z kola gospodyń wiejskich. Oj i trzeźwe po tym nie wychodzilysmy :)

Dygotka w 1 ciąży do 4 msc tańczyłam:)

Tabasia okropne matki jesteśmy :p hehehehehe
w czerwcu to musowo ;D spotkanko ;D

Kuklaki tak do 16stej straczy chyba co? ;D nie wchodzi w grę niestety muszę pędzic do domu bo mąż do pracy :p dlatego idę z samego rana..

Doliores no wredne strasznie :))
Szykuj sie ze bede najprawdopodobniej blisko mieszkac to sie starszaki beda razem bawily :) ile Twoj ma? Bo na tym fonie nie widac suwakow :/

Hejka :)
Aylin gratuluje udanej wizyty i mopsika córuni :) to tak jak moj Kuba on tez mopsik:p
Śliczna choinka , nasza dzis rozebrana , ozdoby zdjęte (ale tylko na dole , górę w sobote przy sprzątaniu obrobie).

Emily miala wspaniały , spokojny dzien w przedszkolu wiec mama szczęśliwa jest :)

Drugi dzien źle śpię jakos :( teraz jak bym była w domu to bym poszła spac :p

dygotkaa gin ci moze dzien wstecz wypisac zwolnienie wiec jak w pracy sie juz umowilas ze odchodzisz to nie musisz zmieniac terminu odejscia

reklama
Do góry