reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

wiecie co? nie mogę się doczekac tej glukozy :eek: będę miała 2 godziny w poczekalni DLA SIEBIE, poczytam sobie, pogram i nikt nie będzie mi skuczał przy uchu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kuklaki ja kupiłam ciut na wyrost ;D mały nie będzie hehe :p a walentynki z Szaj na ujatsku prawda jak romantycznie? ;D może łożko sobie wybierzemy albo sale hahahaha ja do dziergania cierpliwości nie mam niestety, próbowalam szyć pewnego czaus nawet sprzedawalam :-Dale od roku nic, zero, nie ciągnie mnie :-D za to lubię pracować z drewnem ale w zimie i ze starszakiem to absolutnie nierealne ;D

Myla niezła akcja z księdzem hahahahahahaha

ja właśnie kolacyjke wszamałam i sama jestem, mąż na biznesowej kolacji -_-, młode spi narazie..a ja nasłu****e..

reklama
Ja tez rozne rzeczy moge robic ale szydelko druty to jakas czarna magia. Choc szydelko bym chciala bo bombki te szydelkowe sa sliczne a marzy mi sie cala biala choinka.
Weźcie nie straszcie tym pakowaniem torby ja to mysle o poczatku marca najwczesniej.U mnie ciuchy w szpitalu dziecko dostaje. Wtedy popakowalam co trzeba to stwierdzili ze za duza torbe i polowe M zabral do domu a mi w reklamowke spakowal tylko czesc. A reszte dowiozl ;) na drugi dzien.
Pranie prasowanie ciut wczesniej bo nie lubie jak cos nieuprane lezy. Ale najpierw czeka mnie zrobienie miejsca na ciuchy itp od poniedzialku zsczynam porzadki w szafach.

Marela ja mam szydełkowe ozdoby :) w domu kultury rok rocznie kupuje. Od 1 zl do 5 zl za sztukę. Nie opłaca mi się uczyć bo czas i kordonek wyjdą drozej

Myla niezła akcja z księdzem:-) ważne ze już pa:-)
Ja jutro wkleje fotki bo bylam dziś w smyku a jutri albo w piatek będzie paczka ze smyka :-)

Kuklaki mi mama kiedyś pokazywała jak na drutach robić ale mi się ręce plączą:-) a chętnie bym coś porobiła tyle czasu mam wolneg

Doli chyba jesteś jedyna która czeka na glukozę:-)

Pat dokładnie też takie mam podejście ze lepiej za wczasu bo później może być rużnie ze zdrowiem.. aproszek i płyn już czekają( kiedyś była w biedronce promocja:-) l

Tegoroczną tak ubralysmy

Załączniki

• WP_20141224_23_32_11_Pro.jpg
    WP_20141224_23_32_11_Pro.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Aylin zalozymy kolko gospodyn wiejskich, jadne beda na drutach robic inne wyszywac, inne na szydelku a ty bedziesz tnczyc i spiewac i nas zabawiac:-D:-D:-D

Myla moj odkad jestem w ciazy to prawie sie nie rozpycha, podswiadomie ze strachu zeby nic mi nie zrobic ale przedtem ledwo na koncu lozka troche miejsca mialam, to tez mialas kolede na szybko bo ostanio juz tak ktoras miala. Pochwal sie bodziakami na zakupowym.

Doli no na pewno ciezko na czas dla siebie z dzieckiem w domu. Bidulko posiedz dluzej w przychodni na glukozie i powiedz ze sie przeciaglo:-D

Do góry