reklama
Natasza, super, ze tak fajnie w szkole rodzenia :-) ja jutro idę, w innym budynku niż szpital, ale personel stamtąd, a sam szpital już zwiedzałam :-)
Myla, u mnie kolęda była w poniedziałek o 21... nie przyjęłam i wyglada na to, że co roku będzie tak późno, bo zaczynają z dwóch stron ulicy, a tu akurat srodek i to osiedle się rozrasta, to nawet później może być... Niech spróbują mi dziecko obudzić za rok, to z mordą do nich wyjdę (no chyba, ze w sobotę od rana zaczna, u Was też chodzą w soboty??? bo w moim mieście w soboty nie było kolędy...)
Karina, super, że Emily miała taki fajny dzień :-)
Myla, u mnie kolęda była w poniedziałek o 21... nie przyjęłam i wyglada na to, że co roku będzie tak późno, bo zaczynają z dwóch stron ulicy, a tu akurat srodek i to osiedle się rozrasta, to nawet później może być... Niech spróbują mi dziecko obudzić za rok, to z mordą do nich wyjdę (no chyba, ze w sobotę od rana zaczna, u Was też chodzą w soboty??? bo w moim mieście w soboty nie było kolędy...)
Karina, super, że Emily miała taki fajny dzień :-)
Ostatnia edycja:
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Aylin widze ze cos takiego bym chciala ale jutro zobacze na kompie bo przez tel kiepsko widac.Jeszcze cienka organtyne bym puscila sobie wkolo co jakis czas obracajav ale to juz moje marzenie.
Zapraszam na piernik z jablkami znany juz ns tej grupie pychotka
U mnie chodza w soboty ale zazwyczaj osiadla domkow wlasnie w ta maja byc u moich rodzicow.
Fajnie tak mozecie sie spotykac ja tu na wschodzie sama . A w ostatni weekend stycznia bedziemy w Krakowie ale niewiem jak to bedzie wygladac. Wiem tylko ze nocleg kolo smoka najprawdopodobniej.
Zapraszam na piernik z jablkami znany juz ns tej grupie pychotka
U mnie chodza w soboty ale zazwyczaj osiadla domkow wlasnie w ta maja byc u moich rodzicow.
Fajnie tak mozecie sie spotykac ja tu na wschodzie sama . A w ostatni weekend stycznia bedziemy w Krakowie ale niewiem jak to bedzie wygladac. Wiem tylko ze nocleg kolo smoka najprawdopodobniej.
Margomari
Fanka BB :)
Marela a ja sama na dalekiej północy i do tego uziemiona do porodu. Moja rodzinka ze wschodu (Lublin i Roztocze) choć ja przed przeprowadzka przez dobrych kilka lat z Trójmiasta... więc tak mnie nosiło i nosiło. Tym razem osiadłam już chyba na dłużej.
Myla Novak
Fanka BB :)
Karina ja nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie puszczanie jest bynajmniej przyjemniejsze niż rozpuszczanie
Ja kolede musialam.przyjąć bo kurde ta komunia w maju :/ a i z chrztem łatwiej będzie jak jesteśmy notowani :/
A brzuch kurka znowu pobolewa,ja juz nie wiem co to jest. Jutro rano na wizytę...
Ja kolede musialam.przyjąć bo kurde ta komunia w maju :/ a i z chrztem łatwiej będzie jak jesteśmy notowani :/
A brzuch kurka znowu pobolewa,ja juz nie wiem co to jest. Jutro rano na wizytę...
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Nie no ja zostalam w rodzinnych stronach chodzi mi ze sama z forum.
Margo moj M z Roztocza tam mam tesciow.
Margo moj M z Roztocza tam mam tesciow.
reklama