reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Natasza, super, ze tak fajnie w szkole rodzenia :-) ja jutro idę, w innym budynku niż szpital, ale personel stamtąd, a sam szpital już zwiedzałam :-)

Myla, u mnie kolęda była w poniedziałek o 21... nie przyjęłam :p i wyglada na to, że co roku będzie tak późno, bo zaczynają z dwóch stron ulicy, a tu akurat srodek i to osiedle się rozrasta, to nawet później może być... Niech spróbują mi dziecko obudzić za rok, to z mordą do nich wyjdę :p (no chyba, ze w sobotę od rana zaczna, u Was też chodzą w soboty??? bo w moim mieście w soboty nie było kolędy...)

Karina, super, że Emily miała taki fajny dzień :-)

Ostatnia edycja:
Ja bym kolędy nie przyjmowała .., tutaj wystąpiłam z kościoła bo trzeba placic podatki ta to ze sie jest katolikiem ..., beznadziejne to jest ...

Aylin widze ze cos takiego bym chciala ale jutro zobacze na kompie bo przez tel kiepsko widac.Jeszcze cienka organtyne bym puscila sobie wkolo co jakis czas obracajav ale to juz moje marzenie.
Zapraszam na piernik z jablkami znany juz ns tej grupie;) pychotka;)
U mnie chodza w soboty ale zazwyczaj osiadla domkow wlasnie w ta maja byc u moich rodzicow.

Fajnie tak mozecie sie spotykac ja tu na wschodzie sama . A w ostatni weekend stycznia bedziemy w Krakowie ale niewiem jak to bedzie wygladac. Wiem tylko ze nocleg kolo smoka najprawdopodobniej.

Marela a ja sama na dalekiej północy i do tego uziemiona do porodu. Moja rodzinka ze wschodu (Lublin i Roztocze) choć ja przed przeprowadzka przez dobrych kilka lat z Trójmiasta... więc tak mnie nosiło i nosiło. Tym razem osiadłam już chyba na dłużej.

Ja tak samo najbliższych mam ponad 100 km od siebie tutaj tylko mąż i teściowa plus znajomi z pracy ale brakuje mi moich dawnych znajomych i rodzinki

Karina ja nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie puszczanie jest bynajmniej przyjemniejsze niż rozpuszczanie:confused:

Ja kolede musialam.przyjąć bo kurde ta komunia w maju :/ a i z chrztem łatwiej będzie jak jesteśmy notowani :/

A brzuch kurka znowu pobolewa,ja juz nie wiem co to jest. Jutro rano na wizytę...

reklama
Marela ja i sama w mieście i na forum nikogo z moich stron

Myla popieram przynajmniejsxe puszczanie niż rozpuszczanie
W ogóle mleko cieknie i się klei od niego wszystko to mój koszmar ochyda

Do góry