Dygotka rozbawiłaś mnie tym multibankiem
Witam serdecznie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej
Pat jak tam waga? ja dziś po ważeniu ujrzałam moją zmorę z przed 5 lat jak zaczęłam sie odchudzać( 68.3 ) wtedy odstawiłam slodkie i pieczywo i masło i zeszłam do 64 przed 1 ciążą a teraz co??? 3 tosty pszenne na śniadanie, wieczorkiem czekoladka..muszę się opanować..
Tabasia idź, będziesz spokojniejsza...
Asiorek i co z kotem?
vesunna ja idę w piatyek albo w poniedziałek, pytałam nie trzeba się umawiać nic, tylko przyjść rano na czczoi wypić trzeba ok 300 ml, i ja też będę robić jeszcze morfologie wtedy
Karina ja tez mam w czwartek glukoze...
Tabasia pewnie ze idz do gina, niech cie uspokoi... moze faktycznie jak pisza dziewczyny masz duzo ruchu, tyle na glowe, praca, dom, studia, moze faktycznie malutka czerpie od ciebie te zapasy...trzymam kciuki oby bylo wszystko ok...
Ja mam dzis wizyte na 15:30.. ciekawa jestem jak wyszly mi wyniki... no ale jeszcze troche i sie wszystkiego dowiem...![]()
dziewczyny jakie macie staniki ?
chce zamowić na all bo szczerze to nie mam jak iśc do sklepu za tym dziadostwem
teraz mam z h&m ale jest mały już po miesiącumam 75 D no i w obwodzie jednak ciasny ( a drugi mam 80 C i jest zbyt luźny :/ ) no i miska za mała..
mam szeroki rozstaw cycków więc to tez problem -_-
dawajcie namiary i opinie czy się rozciągają bardzo w obwodzie
bo jak patrzę na opisy na all to wychodzi mi 80B gdzie ja w życiu w B się nie mieszcze nawet i bez ciąży :/