reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Karina ja tez mam w czwartek glukoze...:tak:

Tabasia pewnie ze idz do gina, niech cie uspokoi... moze faktycznie jak pisza dziewczyny masz duzo ruchu, tyle na glowe, praca, dom, studia, moze faktycznie malutka czerpie od ciebie te zapasy...trzymam kciuki oby bylo wszystko ok... :tak:

Ja mam dzis wizyte na 15:30.. ciekawa jestem jak wyszly mi wyniki... no ale jeszcze troche i sie wszystkiego dowiem...:tak:

reklama
Która ten kalendarz wizyt uzupełnia?? Bo mam do lutego to bym wysłała :)
Ja mam pyszna glukoze za soba a ze mam cukrzyce to was pociesze ze po porodzie znów musze to pić.
A w srode mam wizyte - podglądne jagode :)

dziewczyny jakie macie staniki ?
chce zamowić na all bo szczerze to nie mam jak iśc do sklepu za tym dziadostwem

teraz mam z h&m ale jest mały już po miesiącu :szok: mam 75 D no i w obwodzie jednak ciasny ( a drugi mam 80 C i jest zbyt luźny :/ ) no i miska za mała..
mam szeroki rozstaw cycków więc to tez problem -_-

dawajcie namiary i opinie czy się rozciągają bardzo w obwodzie
bo jak patrzę na opisy na all to wychodzi mi 80B gdzie ja w życiu w B się nie mieszcze nawet i bez ciąży :/

Olusia, kciuki za wyniki i wizytę &&&

Doli, ja nie pomogę, bo moje małe co nieco wprawdzie urosło, ale mieszczę się w staniki, które wcześniej kupiłam przez neta i okazały się wtedy za duże, więc na razie jeszcze nie zmieniam.

Doli ja mam taki jeszcze z pierwszej ciąży tylko czarny.
The Body Silk Seamless Nursing Bra | Bravado Designs

znalazłam linka z czarnym:
Nettbutikk med leker, gavetips, kakepynt, bursdagsartikler til bursdagen! Kjøp Bravado amme-bh i online babybutikk - helti100.no

Rośnie razem z biustem i nie uciska. Najlepszy jaki miałam. Mam zamiar dokupić jeszcze 2 (czarny i kremowy).
Kupowałam w normalnym sklepie z ubraniami ciążowymi w Polsce. Tak więc są dostępne. Fakt tani nie jest (wtedy 2 lata temu płaciłam coś ok 230 zł) ale to naprawdę był mój najlepszy zakup. Rozmiary S, M, L i chyba jeszcze większy. Ja normalnie przed ciążą miałam 75 C teraz cycki urosły ale rozmiar M tego stanika pasuje jak ulał :-)

Mam jeszcze 2 takie normalne z usztywnieniami i wbijają się w ciało, że nie jestem w stanie ich nosić. Tak więc chodzę prawie bez przerwy w tym czarnym.

Margo o kurcze niezły ale wygodny? nie spłaszczający ? ;D nigdy nie ufałam takim stanikom a w sportowym podczas biegania czułam się jak 14latka ;D lol

Fakt trochę spłaszcza ale nie jest źle. Jeśli ubieram jakąś elegancką kieckę to męczę się w tym z drutami. Choć ostatnio co raz bardziej stawiam na wygodę. Ten model który mam ma tez wkładki więc z nimi nie wygląda to tak źle. Ale radziłabym Ci przejść się do sklepu i przymierzyć. Trochę za droga ta impreza żeby ryzykować że nie będzie Ci pasował. Ja tak zrobiłam i dla mnie był ok więc teraz kupuję online.

reklama
Doli patrz na kontri.pl teraz maja mega wyprzedaze i darmowa wysylka :) mozna taniej niz na allegro kupic :)
ja uwielbiam staniki Ava push up polecam a tez mam szeroki rozstaw a do karmienia kupilam taki kontri.pl Kostar MM21 Biustonosz Specjalistyczne

tabasia dla pocieszenia powiem ze w 1 ciazy tak mialam ze brzuch szybko mialam wielki ale pozniej przestal rosnac i w szkole rodzenia dziwnie wygladalam bo wszystkie z wielkimi bebzonikami a ja z malutka pilka
okazalo sie ze mialam po prostu mniejsza ilosc wod plodowych ale co absolutnie malutkiej nie szkodzilo tylko miala mniej miejsca do ruszania :)

Do góry