reklama
Tabasia najważniejsze że się rusza masz detektor to sprawdź sobie tętno małej i jak nie ma wyjścia to musisz czekać tyle do gina ..ehh co do kilogramów i brzuszek to Ty masz dużo na głowie i ciągle w ruchu więc może spalasz to wszystko a mała ciągnie z ciebie głową do góry
Dobrze że ja tej glukozy nim muszę pić...
Dobrze że ja tej glukozy nim muszę pić...
Tabasia a polozna Ci mierzy brzuch? Tzn obwód? Jak die umówisz to niech gin koniecznie zbada przepływy!
Foteliki zawsze wzbudzają duzo emocji...moj maxi cosi wg mnie latał mimo poprawnego zapięcia. Dokupiliśmy bazę z isofixem i tak jak ktos pisal są kontrolki, nie ma możliwości złego wpięcia. Poza tym jaka wygoda! Klik i po sprawie dla córci tez wybrałam z isofixem, mam większe zaufanie do tego systemu niż do pasów i siebie ;-)
Foteliki zawsze wzbudzają duzo emocji...moj maxi cosi wg mnie latał mimo poprawnego zapięcia. Dokupiliśmy bazę z isofixem i tak jak ktos pisal są kontrolki, nie ma możliwości złego wpięcia. Poza tym jaka wygoda! Klik i po sprawie dla córci tez wybrałam z isofixem, mam większe zaufanie do tego systemu niż do pasów i siebie ;-)
Kuklaki
Fanka BB :)
tak mysleSorry ze zmienie temat ale chyba pojde z koncem miesiaca prywatnie do polskiego gina. Mam wrazenie ze od dluzszego czasu brzuch mi nie rosnie. Weszlam dzis na wage i sie zdziwilam bo pokazuje mniej niz przed swietami a naprawde nie zalowalam sobie jedzenia...
Pojde niech mi zrobi usg zbada dzidzie czy sie dobrze rozwija i sprawdzi szyjke...
Powiedz poloznej a ona jak stwierdzi ze to niepokojace to ci powie czy isc do lekarza czy co?
Niestety, nie ma nadal kici
Asiorek mam nadzieje ze sie znajdzie szybko.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Mam nadzieje kochane ze to powod ta aktywnosc i stresy. Choc przez ten urlop malo co sie ruszalam i ciagle jadlam dlatego jestem zaskoczona.
Lei wlasnie mysle o tych przeplywach...
A do tych poloznych ide pierwszy raz. W szpitalu na ostatniej wizycie bylam w 13tc i nuc nie mierzyli. W 24tc bylam u rodzinnego i to wszystko. Ot taka opieka...
No nic pewnie sie troche wkrecam niepotrzebnie...
Zmykam spac bo rano pobudka. Ale mi sie nie chce...
Spokojnej nocki
Lei wlasnie mysle o tych przeplywach...
A do tych poloznych ide pierwszy raz. W szpitalu na ostatniej wizycie bylam w 13tc i nuc nie mierzyli. W 24tc bylam u rodzinnego i to wszystko. Ot taka opieka...
No nic pewnie sie troche wkrecam niepotrzebnie...
Zmykam spac bo rano pobudka. Ale mi sie nie chce...
Spokojnej nocki
Hej mamuśki
Mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie. Ostatnio jakoś na nic czasu nie miałam niby urlop a tyle rzeczy do ogarnięcia.
Na szczęście czytałam was w miarę na bieżąco.
Właśnie jestem po super drinku z glukozy i czekam na kolejne klucia.
U nas spoko Gucio bryka jak szalony teraz tez fika i raz go czuje na dole a za sekundę u góry. Brzuch mi rośnie że szok juz mi ciężko okropnie a jeszcze chwilę z nim muszę chodzić.
Mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie. Ostatnio jakoś na nic czasu nie miałam niby urlop a tyle rzeczy do ogarnięcia.
Na szczęście czytałam was w miarę na bieżąco.
Właśnie jestem po super drinku z glukozy i czekam na kolejne klucia.
U nas spoko Gucio bryka jak szalony teraz tez fika i raz go czuje na dole a za sekundę u góry. Brzuch mi rośnie że szok juz mi ciężko okropnie a jeszcze chwilę z nim muszę chodzić.
hej
Pat jak tam waga? ja dziś po ważeniu ujrzałam moją zmorę z przed 5 lat jak zaczęłam sie odchudzać ( 68.3 ) wtedy odstawiłam slodkie i pieczywo i masło i zeszłam do 64 przed 1 ciążą a teraz co??? 3 tosty pszenne na śniadanie, wieczorkiem czekoladka..muszę się opanować..
Tabasia idź, będziesz spokojniejsza...
Asiorek i co z kotem?
vesunna ja idę w piatyek albo w poniedziałek, pytałam nie trzeba się umawiać nic, tylko przyjść rano na czczo i wypić trzeba ok 300 ml, i ja też będę robić jeszcze morfologie wtedy
Pat jak tam waga? ja dziś po ważeniu ujrzałam moją zmorę z przed 5 lat jak zaczęłam sie odchudzać ( 68.3 ) wtedy odstawiłam slodkie i pieczywo i masło i zeszłam do 64 przed 1 ciążą a teraz co??? 3 tosty pszenne na śniadanie, wieczorkiem czekoladka..muszę się opanować..
Tabasia idź, będziesz spokojniejsza...
Asiorek i co z kotem?
vesunna ja idę w piatyek albo w poniedziałek, pytałam nie trzeba się umawiać nic, tylko przyjść rano na czczo i wypić trzeba ok 300 ml, i ja też będę robić jeszcze morfologie wtedy
reklama