reklama
Wow, to bardzo dużo masz tych zajęć, ja mam tylko 4 spotkania, raz w tygodniu po 3,5 godz. (w sumie 4, ale w tym 15 min. przerwy między blokami, od drugiego spotkania po 1 bloku 1,45h ćwiczeń).
Wydaje mi się, że nie mogą Ci zabronic chodzić, nawet jeśli miałabyś przeciwskazania do ćwiczeń, wykłady też są ważne, szczególnie, jak się nie ma doświadczenia z dziećmi.
Wydaje mi się, że nie mogą Ci zabronic chodzić, nawet jeśli miałabyś przeciwskazania do ćwiczeń, wykłady też są ważne, szczególnie, jak się nie ma doświadczenia z dziećmi.
Karina34
Fanka BB :)
Karinka, przepiękny Kubuś !!! W ogóle gratuluję synka !!! Widocznie nie doczytałam, myślałam, że będzie druga córcia, coś tak mówiłaś kiedyś (albo mówiłaś, ze chciałabyś drugą dziewczynkę)... hhhmmmmmm, nie pamiętam...
Dziekuje
Tak chciałam córkę , ze względu na Emily , kobita innaczej do tego podchodzi niz facet( a chodzi mi o zainteresowanie i jakąś opiekę nad Emily jak nas juz nie bedzie, tak zeby sama nie została, zeby była odwiedzana jesli bedzie w jakimś ośrodku kiedys)
Myla Matko gdzie jestes???
Pat mam besafe fotelik id Emily od +9 kg i bylam bardzo zadowolona :
Widziałam teraz ten o którym Ty pisałaś , ja bym sie skusiła ..., od 0-25 kg , prawda?
Załączniki
Karina ten o którym Ty mowisz (0-25kg) to besafe izi plus. Ja myslalam nad tym od 0 do 13kg i to jest izi go. Ten plus mi się wydaje taki wielki dla malenstwa... Mimo tego ze jest przeznaczony tez dla maluchow to jakoś taki wielki...
Asiorek znalazła się chociaz??
Asiorek znalazła się chociaz??
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Sorry ze zmienie temat ale chyba pojde z koncem miesiaca prywatnie do polskiego gina. Mam wrazenie ze od dluzszego czasu brzuch mi nie rosnie. Weszlam dzis na wage i sie zdziwilam bo pokazuje mniej niz przed swietami a naprawde nie zalowalam sobie jedzenia...
Pojde niech mi zrobi usg zbada dzidzie czy sie dobrze rozwija i sprawdzi szyjke...
Pojde niech mi zrobi usg zbada dzidzie czy sie dobrze rozwija i sprawdzi szyjke...
reklama
Tabasia, jak masz mieć nerwy, to pewnie, że lepiej sprawdzić. Ja też o dziwo nic nie przytyłam przez święta, ale ważyłam się dopiero po tej nocy z biegunką i wymiotami, więc może zdążyłam już stracić.
A tak z innej beczki, to miała któraś z Was badania glukozy w Luxmedzie? Trzeba się umawiać wcześniej na to badanie, czy można przyjść bez zapisu? Bo jutro chce iść rano.
A myślicie że można jednego dnia tą glukoze i morfologie zrobić? Bo takie mam skierowanie i nie chce mi sie 2 razy chodzić ;/
A tak z innej beczki, to miała któraś z Was badania glukozy w Luxmedzie? Trzeba się umawiać wcześniej na to badanie, czy można przyjść bez zapisu? Bo jutro chce iść rano.
A myślicie że można jednego dnia tą glukoze i morfologie zrobić? Bo takie mam skierowanie i nie chce mi sie 2 razy chodzić ;/