reklama
My na pewno decydujemy się na maxi cosi. Osobiście chciałabym model pebble, ale jeszcze zobaczymy. Rezygnujemy na razie z bazy, spróbujemy, jak trzyma się na pasach. W razie czego, zawsze można bazę dokupić :-). Myślałam tez nad fotelikiem rozkładanym, ale nie będziemy raczej jeździć na długie dystanse, najdalej pewnie do moich rodzicow, to właśnie około 2 godziny w dwie strony. Wiecie może, do jakiego wieku dzieci powinny spędzać max 2h w foteliku?
Widzę, że u Was też dziwne sny królują ;-). W moich pojawiają się osoby, które ostatni raz widziałam prawie 15 lat temu, na przykład z podstawówki...Masakra jakaś .
Widzę, że u Was też dziwne sny królują ;-). W moich pojawiają się osoby, które ostatni raz widziałam prawie 15 lat temu, na przykład z podstawówki...Masakra jakaś .
To chyba zakupimy tymbardziej ze na olx można kupić za 200zl. Z baza u nas jest taki problem ze u nas w samochodzie chyba nie ma podpinki do bazy i można montować tylko takie jak easy base 2
patrz tylko aby to była nowsza wersja. Te na olx niektóre sa przedpotopowe. A fotelików nie nalezy kupować starszych niz 4 lata.
Aylin mi sie wydawało ze w pozycji leżącej pasy nie trzymają dobrze .., nie moge sobie tego wyobrazic... Maxi cosi bez bazy u mnie sie nie trzymało rewelacyjnie
nie moge znależć na naszych zdjeciach. Ale tak po zamontowaniu na płasko wygląda
Aylin zajebisty zakup!!
Niedawno dowiedzialam sie o tych fotelikach. Jezeli kupie wozek mutsy to bede szukac rozkladanego fotelika
Ale sie dzis wyspalam do 11
A jutro juz do pracy... echhh zlecialo.
ja nie przekonuje was na siłe. Po prostu przy Tysi miałam standardowy fotelik z grupy baby zero i miałam wrazenie ze dziecko mi do niego "wpada" jest nietypowo zgjęte i dziwnie oddycha. Na czerwcówkach 2012 dziewczyny pokazały ten fotelik i sie zakochałam. Ten teraz kupiłam super okazyjnie bo za pierwszy dalam 430 zl z torbą. Sprzedałam potem za 370. Torbe nadal mam
Jest jeszcze wersja sono tych fotelików. ale uzywek nie widziałam
Załączniki
Karina, śliczne ciuszki :-)
Aylin super fotelik! Odnośnie baz, to nie wiem, jak z innymi, ale Maxi Cosi Family Fix ma specjalne diody bezpieczeństwa, które zapalają się, jeśli baza jest dobrze zamontowana i po wkliknięciu fotelika również pali się ostatnia dioda - jeśli się nie zapalają, to znaczy, że cos trzeba poprawić (lub wymienić baterie)
Pat do 5 kg dziecko moze jechac prawie na plasko. Można tez bazę kupic. Pririx chyba,sie nazywa. A dlaczego na pasach nie jest bezpieczne????? Większość w tej grupie wagowej jest montowane wyłącznie na pasach. Ja ten fotelik miałam i mam sprawdzony. Po zapięciu prawidłowo jest nie do ruszenia. Poza tym baza zle zamontowana tez bezpieczeństwa nie zwiększa. Nota bene bazę chyba trz montuje sie isofoxem badz pasami prawda?
Aylin super fotelik! Odnośnie baz, to nie wiem, jak z innymi, ale Maxi Cosi Family Fix ma specjalne diody bezpieczeństwa, które zapalają się, jeśli baza jest dobrze zamontowana i po wkliknięciu fotelika również pali się ostatnia dioda - jeśli się nie zapalają, to znaczy, że cos trzeba poprawić (lub wymienić baterie)
Baza do tego tez ma czujnik. I ja bazy nie neguje - bron boże. Tylko pytalam co w przypadku jak źle wepniesz bazę. Bo bazę montuje sie też pasami lub isofixem.
Jeśli montuje sie na isofixie to raczej nie ma możliwości, żeby źle wpiąć bazę, poza tym, do tego właśnie są też te kontrolki bezpieczeństwa
reklama
hej.......
mam dzis fatalny humor..ale nie tu o tym.. -_-
sypie śniegiem i deszczem..bosko... dawno wirusy nie latały..
natasza dawaj gofrownice
Karina ja mam juz drugi raz maxi cosi cabrio fix z bazą-polecam bardzo, baza to wręcz mus dla mnie
Lei ja tez śpiochów już nie kupuje.... jednak dla chłopca mniejszy wybór
Aylin rożnica jest taka, że baze montujesz raz a dobrze a fotelik każdorazowo.......
mam dzis fatalny humor..ale nie tu o tym.. -_-
sypie śniegiem i deszczem..bosko... dawno wirusy nie latały..
natasza dawaj gofrownice
Karina ja mam juz drugi raz maxi cosi cabrio fix z bazą-polecam bardzo, baza to wręcz mus dla mnie
Lei ja tez śpiochów już nie kupuje.... jednak dla chłopca mniejszy wybór
Aylin rożnica jest taka, że baze montujesz raz a dobrze a fotelik każdorazowo.......