reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Margo a jednak miałam nosa ze skarpetkami. Cieszę sie, ze Ci sie udalo! :tak::tak:

Karina widzę, ze Twoje zakupy tez udane :-)

Ja sie nie moge zebrać zeby przejrzeć ciuszki, tzn odkładałam od razu po córci z myślą o maluszku takze w zasadzie wszystko mam, łącznie z kombinezonami. Pewnie na wyprzedaży podkupuje cos ładnego. Lubie niemowlaki w leginsikach i bluzce, takie typowe śpioszki mnie drażniły troche. Wiem, ze dla dzidzi to nie ma znaczenia ale jakos mi sie milej patrzy :-D

My mamy maxi cosi pebble z baza bo bezpieczniej i wygodniej. Młoda do tej pory w nim jeździ a ma juz 14 miesięcy. Mozna łatwo sciągnąć cały material i go wyprać, tylko te ochraniacze na ramionka i miedzy nogami sie znechacily bo sa bawełniane. A tak to sie nic nie dzieje. Nie moge sie zebrać do kupna nowego bo ciagle mam ważniejsze wydatki :-D

Mam nadzieje, ze do kwietnia sie wyrobie. Tylko musze ten stelaż dokupić jeszcze do auta. I sprzedać moj stary wozek. Leży juz 2 tyg i czeka zeby zdjecia zrobic :-D

Ostatnia edycja:
Aylin a ten fotelik w samochodzie tez można regulować ? Bo my tez dużo jezdzimy i zastanawialam się nad takim ale nie wiem czu podczas jazdy może być bardziej leżąca pozycja ?

Aylin fajny , no ale jak Pat pisze nie wiem jak to z jazda jest ? Jest do tego jakas baza? Bo na Isofix czy pasach to chyba nie jest zbyt bezpieczne.

Lei ja śpioszki z body kombinowałam i bylam zadowolona , tak przynajmniej plecki nie sa odkryte :)
Tez mam pełno wydatków , wiec jeszcze czekam do lutego z zakupem fotelika i wózka ..

Ja lubie dzieciaczki w śpiochach albo pajacach tak dziecinnie i słodko wyglądają :-) Adaś dużo bedzie w pajacach chodzić :-)

M mówi ze od jakiegoś czasu jęcze w nocy:-D nie raz się zastanawiał co ja robię :zawstydzona/y:ale nic po prostu jak śpię na plecach to takie dzwięki wydaje :-)

Pat do 5 kg dziecko moze jechac prawie na plasko. Można tez bazę kupic. Pririx chyba,sie nazywa. A dlaczego na pasach nie jest bezpieczne????? Większość w tej grupie wagowej jest montowane wyłącznie na pasach. Ja ten fotelik miałam i mam sprawdzony. Po zapięciu prawidłowo jest nie do ruszenia. Poza tym baza zle zamontowana tez bezpieczeństwa nie zwiększa. Nota bene bazę chyba trz montuje sie isofoxem badz pasami prawda?

To chyba zakupimy :) tymbardziej ze na olx można kupić za 200zl. Z baza u nas jest taki problem ze u nas w samochodzie chyba nie ma podpinki do bazy i można montować tylko takie jak easy base 2

Aylin mi sie wydawało ze w pozycji leżącej pasy nie trzymają dobrze .., nie moge sobie tego wyobrazic... Maxi cosi bez bazy u mnie sie nie trzymało rewelacyjnie :(

reklama
Aylin zajebisty zakup!!
Niedawno dowiedzialam sie o tych fotelikach. Jezeli kupie wozek mutsy to bede szukac rozkladanego fotelika :)

Ale sie dzis wyspalam do 11 :D
A jutro juz do pracy... echhh zlecialo.

Do góry