reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ja zawsze pisze z aplikacji z telefonu , a tu nie mam innych wątków jak np. Zakupowy ..., sprubuje przez stronę wejść ..

Tak Margo znam termin , ale zawsze moze sie cos zmienić ..., tym bardziej ze gorzej znoszę ta ciąże .. Ale trzeba byc dobrej mysli :)

Moje dzisiejsze zakupy :

ImageUploadedByForum BabyBoom1420322857.806223.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1420322866.619632.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1420322875.221154.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1420322883.171804.jpg

Narazie starczy bo i tak szybko z tego wyrośnie .., no i lato nadejdzie wiec niema co szaleć , jeszcze fotelik i wózek i raczej wszystko mam :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1420322857.806223.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1420322857.806223.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 41
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1420322866.619632.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1420322866.619632.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 34
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1420322875.221154.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1420322875.221154.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 38
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1420322883.171804.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1420322883.171804.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Karinka sliczne te ciuszki:tak: to chyba bedziesz pierwsza z dzidzia chyba ze Margo cie wyprzedzi.

Margo moj tak samo jak przemeczony albo wypity, ja to go zawsze na bok przewracam to przestaje. Teraz to przynajmniej nie wstaje w nocy bo dawniej to ze 3 razy to spokojnie (latem czesto wode idzie pic) a do tego jak sie kladzie do lozka to jak slon spada ze az ja podskakuje, ostatnio mu powiedzialam zeby sie kladl delikatnie jak ja a nie.

Wasi chrapia a mój gada...niemal co noc mnie budzi bo patrzy na mnie i zaczyna cos gadac albo gada..oczywiście później tego nie pamięta a potrafi gadac takie głupoty...najczęściej o pracy:D w czwartek w nocy obudził mnie o północy i mówi że on wstaje i do pracy idzie :D a dwie godziny później obudził mnie pytając czy mam te bezpieczniki bo z nimi Bedzie o niebo lepiej...:D

Pat dobre, moj tez czasami mowi jak jest przemeczony, a raz to nawet w leb dostalam jak mu cos sie snilo.

:tak:Aylin to fajnie.

Dzień dobry.
Ja fotelik chciałam z rozkładanym oparciem z uwagi z fakt iż dość dużo jeździmy. W normalnych dziec moze spędzić do 2h dziennie. A ten mój moze być gondolką. I na,wyjazd wakacyjny odpada branie reszty majdanu.
.no a teraz jeszcze polowanie na chustę i laktator :)

reklama
Dobry :)

A jaki fotelik kupiłaś? Ja chciałam maxi cosi zeby go w połączeniu z wózkiem używać, bo niechce wanienki ..,tamto praktyczniejsze :p

Do góry